• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bişey duydunuzmu?

ecem5885

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
1.922
21
108
Amasya
ben 2 ay önce düşük yaptım. tıbben bişey çıkmaadı.daha geniş araştrma yapılacak..bu arada benim akrabam nereden estiyse bir hocaya gitmiş ve benim rahmime sübyan diye cinin musallat olduğunu ve hep düşüklerimin olacağını söyledi.bana bir hocaya gidip bunun çaresi olduğunu söyledi.ben böylesi şeylere inanamam.hatta bak ben korkarım yoktur böyle şeyler dedim ama yo yok sen bir hocaya gitdedi.inanamasamda ama içimede bir şüphe düştü.ben arada da olsa namazımı kılarım vaktim oldukça duamıda okurum ama kafamın bir tarafıda oraya takılıyor şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum. duyanınz varmı böyle birşey??? anneme söyledim inanma dedi böyle şeylere,inanaırsan yoksada olur diyor.ama bir yandan netten bakıyorum var böyle şeyler diyor...nihat hatipoğluna mesaj attım,henüz cevap yok...siz duydunuzmu böyle şeyler

kuranda olmayan bir dua taşımak istemiyorum,ve büyü falan korkarım ben...ama düşük çok acı ve aynı şeylerle karşılaşmak istemiyorum...belki duyan vardır..yada yalan bunlar banada öyle demişlerdi bak benim çocuklarım var cümlesine ihtiyacım var sanırım

canım böyle şeyleri kafana takıp kendını daha kötü etme,öyle şey olurmu allah korusun...bir doktora git neden düşük yaptıgını hoca değil doktor bilir...

cnm evet boyle seyler olabılıyorda ama sen Allaha ınancını kaybetme etrafdakıler kafanı karısdırmak ıcın boyle seyler dıyebılırler sana tavsıyem duanı eksık etme bak namazınıda kılıomusun qece yatarken besmelesız yatma nas felak ayetel kursı dualarını oku ve yat yanına bıle yaklasamazlar Allahın ıznıyle ınanma boyle seylerde Rabbım en kısa zamanda saqlıklı bır bebek verır sana :16:

o nasıl bir akrabaymış böyle birşeye neden gereksinim duymuş..senın çocugunun olması veya olmaması onu neden bu kadar enterese etmiş..ve ustune ustunluk bıde hocaya gıdıp danışmış şaşırdım wallahi..doktora gıdelım.. ölüyorum desen gelmez..ama senın için ilginç araştırmalar peşinde..

bence bu pek ıyı nıyetlı birine benzemiyor.....

Allahım sana emanet diyorum..ama bu konuda hep kafamda.nette araştırdım,bir site var videolarla anlatr çoğu şeyi...ve öyle küçük bir sitede değil; orada adam anlatıyor var böyle birşey diye.ve bir uzmana danışması lazm böyle şüphesi olanın diyor.

Tamamen saçmalık, sakın inanma. Psikolojik olarak inanırsan böyle birşeye o zaman olabilir. Allah ve kul arasına kimse giremez cnm duanı ettikten sonra Allah "ol" dedikten sonra başka büyük bir güç varmı engel olabilecek ?

zaten o kadın çok uğraşır bu işlerle..hatta diğer akrabalarmz korkarki aman bu işlerle uğraşıyor diye,hatta başlarına bişey gelse ondan bilşrler..ben kızardımki bu kadar elinden geliyorsa kendi durumunu düzeltir.çünkü ev içinde huzursuzlukları var...ama beni zayıf noktamdan yakaladı. yani o çok kötü biri diyemem dedi;ben sormadım kendi çıktı dedi...birde nette okuduğum yazıda bu kadınlarda şu vardır yazıyor, akıntı ,sol kaburga altı ağrısı hatta böbrek ağrısı gibiymiş,ve halsizlik,uyuşukluk....ve aynıları bende var.hatta eşime burası ağrıyo dediğmde orası böbrek seni bir doktora götrelm dedi

öncelikle geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasib etsin.

meseleye gelince ben de bir ilahiyatcıyım ve sana içten bir şekilde böyle birşeyin olması İMKANSIZ diyebilirim.. canım sen içini rahat tut böylelerine de asla kanma. evet içine kuşku düşürmüş olabilir. ama sakın gitme öyle insanlara da fırsat verme. cinler insanlarla bu şekilde muhataplık kurmazlar. uydurmadır. psikolojik rahatsızlıgı olan insanların anlattıklarındanortaya cıkmış uydurmalarıdır. sen duanı et felak ve nas sürelerini bolca oku. cinler insanlara aslaa bulaşmaz asla ama asla. bunu söyleyen kişilerin psikolojik rahatsızlıkları vardır. başka bir durum değil...

Palavra palavraaaaa :34:

Ben inanırım cin filan böyle şeylere ama yok rahimde sübyancı cin filan olmaz böyle şeyler, inanmayın, kafanıza da takmayın. Allah inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder size..

Son düzenleme:
annen çok doğru söylemiş. eğer inanırsan, psikolojik olarak düşük yapabilirsin. bu düşünceyi tamamen kafandan at. unut gitsin.

canım o kadar mutlu oldumki yazdığına..senin gibi bilen birinin söylemesi rahatlattı beni..yani böyle rahime yerleşr,kadını kıskandığı için çocuğa mani olur diye bişey yok....

diğer taraftan kuzenım evlendikten bir yıl sonra düşük yaptı. nedeni bilinemedi. şimdi çok tatlı iki cocugu var :34:

hiiiç takma kafana ya inan uydurmadan başka şeyler değil onlar. boşver öyle insanlara da kanma cok muhatapda olma derim.

olur mu öyle şey ecemcim ya ne cini, insanın gülesi geliyor :) saçmalamaışlar. böyle birşey olamaz cinler insanlarla muhatap olmaz. bana bulaştı diyenlerinkide yine psikolojik rahatsızlıklar. ben bunu gayet içten diyorum "cinler insanlara karışmazlar, insanlarla muhatap olmazlar." üni.deki cok bilgili prof.lar bile bunun saçmalık oldugunu insanların uydurmalarından ibaret oldugunu derler. kuran da da zaten cinlerin görülmeyeceğinden bahseder. boyutlarımız farklı bir kere. rahat ol sen...

arkadaşım o güzel canını hiç sıkma. hacı- hoca olaylarına da inanma derim psikolojini daha da bozarsın.
adam getirticek seni ayağına paranı tokatlıycak durum bu.
açıklanamayan düşükler çok oluyor. doğanın kanunu güçlü olmayan anormal-anomalisi olan tutunamayacak olan dşüyor.
açıklanamayanların da açıklaması bu oluyor genelde.
sen canını sıkma. hacıya hocaya da bulaşma elini verirsin kolunu kaptırırsın hem maddi hem manevi anlamda. aman diyim.

inşallah sağlıklı gebelikler diliyorum, kafanı sakin dingin tut.

ayrıca sana bunu söyleyen afedersin densize de yazıklar olsun bebeğini kaybetmiş bi anneye bu tarz konular açması konuşması pess dedirtecek türden.

böyle hacıya hocaya gitmek Allah a şirk diye sevmediğim şeylerdir. hatta camii hocasına mı babama sordursam dedim.diğerlerini zaten düşünmedim. bebeğimi alındı hiç şikayet etmedim,şükrettim...yinemi sabrım deneniyor anlamadım.Allah ilk çocuğumun ömrünü diğerlerine eklesin dedim. ama bidaha hamile kalırsam bu şüpheyle nasıl geçer 9 ay diye düşündüm.hatta çocuk doğsa bile 7 yaşına kadar risk olur yazmışlar..bu kafa karışıklığıyla ömür geçmez dedim.

böyle şeylere kulak asma. eğer endişelendiysen sürekli felak ve nas surelerini oku ve allaha sığın. allahın koruduğuna ne insan ne de cin bir şey yapamaz.

hyr cnm büyüye inanmak dahi günah.. sen inancını kaybetme bol bol dua et ve tabikide doktora git.bence bu konuyu konusmamak senin yararına olur .

Bu tür konular açmak yasaktır forumda...

Ayrıca nerden inanıyorsunuz bu tarz şeylere halen;inanılır gibi değil.Bu zamanda halen inanıyorsunuz böyle saçmalıklara;ayrıca ne işiniz var falcıda,büyücüde,hocada...

Şarlatan bunlar; söylediklerinin hepside saçmalık.İnanmayın bu hurafelere.

Back
X