- Konu Sahibi kapalikutu
kizlar 3 yildir beraberdik.ayrilali 12 gun oldu. ona ulasamiyorum diye kuzenimin facesinden msj attim.mesaji gordu.sonra hayatinda yani benle beraberken cevrimici olmak nedir onu bile bilmeyen adam cevrimici takilmaya basladi.isin asil koyan kismi daha once oyle birini aratmasindan dolayi sinir olup ayrildigim o kizi simdi ayrildiktan sonra hem de oniki gun sonra takip ettikerine ekledi.yani zaten bir tane takip ettigi kisi var o da daha once ayrilma sebebimiz olan o basit kiz.daha onceden bu kizi arattiginda da yine ayri oldugumuz konusmadigimiz yapayalniz kaldigi bi donemdi.cok icmisti.nerden mi biliyorum.cunku telefonda deli gibi kavga etmistik.ve o cok alkolluydu.simdi de ayni basitligi yaptigina inanamiyorum.su anki vaziyette artik barismak icin hersey imkansiz da boyle bise yasasaydiniz affeder miydiniz( bu arada okuyan herkes özur dılememıskı ne affetmesı dıye soruyor.ben tam iyi ifade edememişim kendimi.yanı daha önceki olay oldugunda gelmıstı özur dılemıstı barısmıstık.öyle bişe şimdi olsa affeder mıydınız dıye soruyorum aslına)
Son düzenleme: