• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle biseyi affeder miydiniz?

tabiiki öyle de.daha ayrılalı on ıkı gun olmus.ve benım de facede oldugumu bıldıgı anda gıdıyor o benım gıcık olup onun yuzunden ayrıldıgım kızı eklıyor.bunu nasıl gözumun ıçine baka baka yapıyor.

Arkadaşım ilişki bitmiş. Bitmiş. Sizden özür dileyen de yok. O şu anda ilişkisi olmayan bekar bir erkek. İlişkisi olmayan bekar her erkeğin yaptıklarını yapar. Ha gelse sizden özür dilese siz de afetmeli miyim siz olsanız affeder miydiniz deseniz bir mantık muhteva ediyor ama bu haliyle yapar.

canım daha önce cok buyuk bı tartısma yasadık ve ayrıldık.o zaman onun facesının sıfrelerı bendeydı.tartıstıgımız aksam o benım sınır oldugum kıza bakmıstı faceden.ben de hemen arayıp baya içimden ne gecıyosa soyledım ona.çok içmişti.zaten sacma sapan bı haldeydı.sonra kalktı benım yanıma geldı.ayrı sehırdeydık.senden ayrılmıstım kafam karmakarısıktı öylesıne baktım falan dedi.sonra barısmıstık.bı daha da asla yaptıgını görmedım.gene facesının sıfresı bendeydı.hep bakıyordum ama hıc oyle bıse daha olmamıstı.şimdi biz gene ayrıyız.daha on ıkı gun olmustu.dun benım de facede oldugum bı zaman gıttı o benım oldugum kızı arkadas olarak ekledı.ben de daha önce yasadıgım olayı hatırlayıp eger gelır de özur dılerse affedılır mı diye sormak istedim

Kıza karşı bişey hissediyo olabilir, bitirdiysen daha geri dönme boşver.

Bravo tebrik ederim, ona mesaj atarak, üstelik kuzeninizden. Ona göre onun için baya zahmete girmiş ve popişini kaldırmışsınız. Erkekler tınlanmamaya deliren varlıklar. İlle popişleri kaldırılacak !
Eee kadın da kaldırmayınca deliriyor. Ulan diyor, kadınlar son derece duygusaldılar, e bu kız beni çok seviyodu niye peşimden gelip mesaj atmadı? Allah allah etkisi uyandırıyor kadın, ilgisiz davranarak.
Ama sen bu etkiyi yaratmamışsın.
Bırak affedip affetmemeyi, gelsin hele bi , onu o zaman hep birlikte düşünelim kuzum :)
Senin şuan tek yapman gereken, benim deyimimle ALLAH ALLAH ETKİSİ yaratmak :1:
İlgiyi alakayı kes. Depresyonik hareketlerde bulunup gözüne batma.
O sanki hiç olmamış gibi davran. Bekle bakalım. Geri gelecektir :)

canım benım artık benım de ayrılıgı kabul ettıgımı anlasın dıye aslında atmıstım o msj ben.hem daha önce yazmıstım evının bı odası benım esyalarımla dolu.benı bırakıp gıtmıs adamın evınde durmasın dıye sonucta o bana gel al demez dıye ben dedım.ondan mesaj atmıstım.zaten artık hıcbıse yapmıyorum.en son olanları okumussundur belkı.bazı arkadaslar ayrılmıssınız zaten erkek oldugu ıcın yapcak tabıı nıye sasırıyosun gıbı yorumlar yapmıslar.tabıı olabılırde.ben daha ayrılalı onıkı gun olmusken gıdıp benım sınır oldugum kızla arkadaslık yaparsa ne dusunıyım yanı.işte bu olaydan sonra da zaten artık iyice yataklık oldum öyle dıyım.herkes zamanla geccek dıyor bılıyorum geccek ama kesıp yarıp bıcıp gecınce hep izi kalıyor

Kıza karşı bişey hissediyo olabilir, bitirdiysen daha geri dönme boşver.

ya kız hem öyle hanı takıpçılerı falan olan bı kız hanı ne bıleyım böyle kızlar var ya facede hanı basıt tuhaf ne bıleyım işte öyle bı kız.hem de çok küçük daha.yanı ne bileyim bişe hıssetıgınden degıl de bence ıste erkekce duygular sankı.

ya kız hem öyle hanı takıpçılerı falan olan bı kız hanı ne bıleyım böyle kızlar var ya facede hanı basıt tuhaf ne bıleyım işte öyle bı kız.hem de çok küçük daha.yanı ne bileyim bişe hıssetıgınden degıl de bence ıste erkekce duygular sankı.

erkekçe duygu da olsa bi his beslemiş oluyo sonuçta, tensel de olsa duygusal da olsa his nihayetinde. seni tensel duygusuna tercih ediyosa o daha fena.

canım ben yenı oldugum ıcın tam olarak aslında forum kurallarını bılmıyorum.kusura bakma.kaç gundur cehennem gıbı bı acı yasıyorum.ne yapacagımı bılemedım.burdan en azından bırılerıyle konusmak az da olsa rahatlatıyor.onun için sürekli yazmaya calısıyorum

ben de dahil tüm insanlar böyle yapılınca yanlış anlaşılıyo canım.. ondan yazdım
estağfirullah ne kusuru benlik bişey yok..
sürekli yazmak istiyorsun bir konu üzerinden devam edebilirsin inşallah.. sana da zor olur öbür türlüsü

konunla ilgili: sevgilin sinir etti beni.. hem o kız yüzünden ayrılıyorsunuz kavga edip hem de inat eder gibi gözüne gözüne sokuyo onu takip ettiğini falan
bırak ya arkadaşım inadına yapıyo.. sen üzül diye.. ne basit hareketler yaa
bilmem ben olsam affeder miyim? ama önce güzel bir süründürmelisin
bide takip etme faceden boşver.. ne biliyim başka şeylerle uğraş kafanı dağıt..

ben de dahil tüm insanlar böyle yapılınca yanlış anlaşılıyo canım.. ondan yazdım
estağfirullah ne kusuru benlik bişey yok..
sürekli yazmak istiyorsun bir konu üzerinden devam edebilirsin inşallah.. sana da zor olur öbür türlüsü

konunla ilgili: sevgilin sinir etti beni.. hem o kız yüzünden ayrılıyorsunuz kavga edip hem de inat eder gibi gözüne gözüne sokuyo onu takip ettiğini falan
bırak ya arkadaşım inadına yapıyo.. sen üzül diye.. ne basit hareketler yaa
bilmem ben olsam affeder miyim? ama önce güzel bir süründürmelisin
bide takip etme faceden boşver.. ne biliyim başka şeylerle uğraş kafanı dağıt..

sağol canım biliyorum aklımı baska seylere vermeye calısıyrum ama cok zor gelıyor.çalısıyordum işi bıraktım.zaten evdeyım.bunalıyordum bı de ustune bu.ben onu cok ıyı tanıdıgım ıcın bunu neden yaptıgını bır suru kız varken neden gıdıp onu gözumun ıcıne baka baka ekledıgını bılıyorum.ama bu benım ona olan ınancımdakı kırılmayı degıstırmıyo.ayrılmıs da olsak en azından daha saygılı olabılseydı.benım kırılcamı dusunup hareket edebılseydı keske

sağol canım biliyorum aklımı baska seylere vermeye calısıyrum ama cok zor gelıyor.çalısıyordum işi bıraktım.zaten evdeyım.bunalıyordum bı de ustune bu.ben onu cok ıyı tanıdıgım ıcın bunu neden yaptıgını bır suru kız varken neden gıdıp onu gözumun ıcıne baka baka ekledıgını bılıyorum.ama bu benım ona olan ınancımdakı kırılmayı degıstırmıyo.ayrılmıs da olsak en azından daha saygılı olabılseydı.benım kırılcamı dusunup hareket edebılseydı keske

ah be canımm erkekler mi düşünecek bunu?
biliyor musun umurlarında olmuyo
sen bu çocuk ruhlu adamı seviyorsun hala belli
de ki kendi kendine "sevgim için uzak durmam ilgilenmemem gerek" kendini sürekli buna odaklandır
yok mu arkadaşların gez onlarla.. kitap oku
ben yemek yaparım daraldığım zamanlarda öyle yapabilirsin
ama gözünü seveyim ilgilenme faceden bakma
yine söylüyorum dönerse süründürmeden dönme derim..

Birincide affetmezdim zaten, cünkü bir defalik af bin DEFA daha hata getirir.. :19:

Ve o kiza ilgisi olmasa sürekli takip etmez, takmis durmda. Apacik ortada, özür dilerse affetsemmi diye düsünerek
Kendinize yazik Etmeyin.

Erkek arkadaşın ilişkiyi kafasında tamamen bitirmiş.
Sakın ve sakın uğraşıp egosunu kabartma.
Çünkü ayrıldıktan sonra bile içinde bir umudu olan adam senin gıcık aldığını bile bile bir kızı eklemez bile bile lades yapmaz illa birşey varsa gizliden yapar.
Ama bu resmen seni kaybetmeye oynamış.

BU adama daha fazla yüz verme ve onu bir an önce aklından çıkarmaya bak...çünkü amacı belli onun..o kıza gönlünü kaptırmış, ya da gönül eğlendirme peşinde..yani ciddi değil...böyle adamlar insanın sadece zamanını alır..

bence faceınızı dondurmalısınız kuzenınnzden falan msj atmayın..oralara bakıp bakıp kendinizi daha çok doldurmayın..
bunları sizi kıskandırmak için de yapıyor size kızgın olabilir belki kızın profılıne bakmıordur bile ama sizin bu konuda hassas olduğunuzu biliyor sonuçta..

şu süreçte elinizi ayağınızı çekin sakinleşin.. onunla konusmayın aramayın arkadslarına sormayın ve yalvarmayın.. msj atmıssınız ve aramıssınız bir açık kapı bırakmışsınız eğer aramak isterse bundan cesaret alarak arayabilir başka birşey yapmanız artık anlamsız olur.. güçsüzsünüz şu an evet ama siz ona bunu yansıtmamalısınız...

çook zor bende aynı şeyleri yaşamıştım.. her gün şunları düşünmüştüm..
bana dönmeyebilir birgün arar senı sevmıyorum diyebilir sebep ne olursa olsun insanız sonucta duyguları değişmiş bitmiş olabilir.. hazırla derdim kendini ölsen de bitsen de herşeye hazırla kendini..

15 20 30 gün sonrab dönerse tekrar oturulup konusur ne yapacagınıza karar verırsınız bu yaptıklarını affedıp affetmemeyı o zaman dusunursunz.. şimdi kendinize en kötüsüne hazırlayın onsuz yaşamanın çözümlerini bulun alışmaya çalısın...

Ikinci kez özür dileyecegini mi düsünüyorsun? dilerse düsünürsün ama hala ümidin varsa ne zaman özür dileyecek diye bu sefer düsünür durursun..ayrildigin kisiye niye ulasmaya calsisoyrsun ki? emin ol böyle yaptikca daha fazla havalarar giriyorlar..ne diye havalandiriyorsun ki?

Özür dilememiş ki demeyeyim bari siz bir umut bekliyorsunuz anladığım kadarıyla.
Ben olsam affetmezdim. :ssz:

sen ilişkini devam ettirmek istiyosun anladığım kadarıyla...
gelip özür dilese ben olsam bu kadar kısa zamanda hemen yeni arayışlar içine girişini kendi içimde affedemem...
tabi ki hayat ve seçimler senin...

Back
X