Boyle dusundugunuz oluyor mu?

sebebivarligim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
52
5
0
Diğer
Eski ciktigim veya benimle cikmak isteyen kisilerin evlendigini gorunce, acaba su an beraber olsaydim bende onunla evleniyor olurdum gibi bir dusunceniz oldugu oluyor mu hic?

Son düzenleme:
Eğer yanımdaki insanın benim için doğru insan olduğunu hissediyorsam. Gerçekten seviyor ve onunla mutlu oluyorsam asla aklıma gelmez böyle düşünceler. Şahsen benim gelmiyor

Bende düşünürdüm zaman zaman . Asla evlenmeyi düşünmediğim için üstünde durmuyordum .
İşte düşünmekle hayıflanmak arasında fark var
Eğer keşke o kadınların yerinde ben olsaydım diye üzülüp hayıflanıyorsanız ilişkinizi bir daha düşünün derim

Normal bir iliskim var, mutlu oldugum zamanlarda mutsuz oldugum zamanlarda oluyor tabiki ..
Eskiden bana teklif eden, veya benden hoslandigini belirten veya benim eskiden hoslandigim insanlarin evlendiklerini goruyorum, evlilik haberlerini veya nisan soz nebileyim cocugu olmus vs duyuyorum, facedede gordugum oluyor ve kafamda olusan sorular.. acaba onunla beraber olsam su an ben mi onunla evlenmis olurdum, acaba onunla daha mi mutlu olurdum, acaba o beni daha cok mu mutlu ederdi, acaba soyle mi olurdu boyle mi olurdu... bu tarz sorular olusuyor hep kafamda, sizdede boyle oluyor mu?
Boyle dusunmek istemiyorum ama istemeden olusuyor bu sorular dusunceler ve bunlar kendimi kotu hissettiriyor:26:

Bence ilişkinizde eksik birşeyler.. Eğer ilişkinizde eksik birşeyler olmasa başkasını düşünmezsiniz başkasını gözünüz görmez. Ya yeteri kadar sevmiyorsunuz yada ilişkide tam olarak oturmayan eksik bişeyler var.

Ben eskileri tamamen unutuncaya kadar zaten başka biriyle gorusmuyorum. Arada face lerine bakiyorum ama neyseki daha evlenen yoook . Beni unutumadi hiçbiri :p eheh .

Olur öyle şeyler yaa düşünür insan salla boşver :)

Geçmişte ki sevgililerinin elbet bir yerlerden haberlerini alırsın, sevgilisi olmuştur, hatta ayrılıp başkasını bulmuştur, veya evlenip çocuğu olmuştur.
benm de geçmişte ilişkim oldu. şuanda da bir ilişkim var yaklaşık 7 aydır. bazen deliriyorum defolup gitmek istiyorum. hayat bu elbetteki zorluklarını da gösterecektir. ama huzurlu muyum. 4 4 lük olmasak da evet. işte bu sorunun cevabını verebilmek önemli. hatta eski sevgilim birisiyle beraberdi ayrılmış şimdide başka birisini bulmuş. şunu demedim hiç ; keşke onu kaybetmeseydim. aksinee iyiki hayatmdan çıkmış diyorum. geçmişe bu denli takılman şimdii ki ilişkinde ki belirsizliklerinin habercisidir.

Bendede olan bi durum.ama benim hayatimda kimse yok yada sevdigim yok diyim.ama sevdigim asik oldugum adamlaykende boyle bi dusuncem olmadi.sanirim sevgin cok degilki aklin kayiyor..yada bilemedim...su ara mesela ilk erkek arkadasima takmis durumdayim.keske onla evlenseydimde kimseyle tanismayip ilk gozumu actigimda kalaydim.o evli ve mutlu simdi bense yalniz ve bekarliktan bunalmis...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende tam tersi oluyor. Ya onunla evlenseydim, ne olurdu, ne kadar mutsuz olurdum, kesin boşanırdım falan diyorum. Allah benim eskilerle evlenecek kızlara sabır versin. Hepsi birbirinden anormaldi.

Çok normal.
Şu anki ilişkinde mutsuz olduğun zaman geçmişte beni bu kadar seven biri vardı acaba o da böyle üzer miydi beni diye düşünebilirsin
ben de yapardım, evliliğimde çok mutsuzdum acaba derdim daha üstüme düşen biri olsa daha mı iyi olurdu gibi
ama onları sevmiyorum ki kocamı seviyorum derdim
sen de diyorsun mutlu değilim ama yanımdakini seviyorum
ben de çok suçlu hisseder bir de gider kocama anlatırdım salak gibi sonra kavga kıyamet.
diyeceğim o ki normal üzülme suçlu hissetme...

Back
X