Boyle evlilik olur mu

kelie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
450
408
303
Selam kızlar. Başlıkla uyumsuz olabilir belki ama fikirlerinizi almak istedim. 3 buçuk yıllık evliyim öncesi 8 yıllık bir sevgililik dönemimiz var.Şimdi soruma gelince biz birbirimizin özeline hiç müdahale etmiyoruz burada okudukça acaba bu sorunmu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ne eşim benim nede ben eşimin telefonuma bakmiyoruz ben olmadığım zaman çalsa bile almaz eline aynı şekilde bende almam. Acaba biz cokmu soğuk oluyoruz. Ayrıca ben bi yere gitsem arkadaşlarımı tanımaz ama onlar var diye aramaz da rahatsız etmemek için bi gariplik varmı sizce.

her ailenin dinamiği farklıdır bence.

ama sizin telefonunuz çaldığında neden bakmıyor, acil bir durum olabilir sonuçta.

her ailenin dinamiği farklıdır bence.

ama sizin telefonunuz çaldığında neden bakmıyor, acil bir durum olabilir sonuçta.
acil bir durum olsa veya birkaç defa ulasamasalar eşimi arıyorlar çünkü.

Karşılıklı aynı özelliklere sahipsiniz bence modern bir evlilik. Ne güzel işte önemli olan karakter çatışması yaşamamak zaten.
Not: Aşırı modern evlilikler de aşırı sapkın evlilikler kadar tuhaf gelir bana :KK45:

Selam kızlar. Başlıkla uyumsuz olabilir belki ama fikirlerinizi almak istedim. 3 buçuk yıllık evliyim öncesi 8 yıllık bir sevgililik dönemimiz var.Şimdi soruma gelince biz birbirimizin özeline hiç müdahale etmiyoruz burada okudukça acaba bu sorunmu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ne eşim benim nede ben eşimin telefonuma bakmiyoruz ben olmadığım zaman çalsa bile almaz eline aynı şekilde bende almam. Acaba biz cokmu soğuk oluyoruz. Ayrıca ben bi yere gitsem arkadaşlarımı tanımaz ama onlar var diye aramaz da rahatsız etmemek için bi gariplik varmı sizce.
Bizim de böyle ama eşim arkadaşlarımı tanır ve geç kalmışsam sorgulamak için değil de merak edip arar. Geç kaldığında filan aramıyor mu eşin?

acil bir durum olsa veya birkaç defa ulasamasalar eşimi arıyorlar çünkü.

o zaman şöyle söyleyeyim.

biz de eşimle birbirimize hiç karışmayız.
ancak birbirimizin telefonuna da bakarız. arayan kişinin bir kaç defa aramaya imkanı olmayabilir gerçekten acil bir durum varsa.
onun dışında ortak arkadaşlarımız olduğu gibi olmayanlar da var, çok sıkıntı olmaz.
birbirimizin telefonunu ve bilgisayarını karıştırmayız ama ihtiyaç durumunda kullanırız da.

sizin durum bence çok güzel ama bir yandan da hiç ortaklık yok hissi geldi bana, siz öyle hissetmiyorsanız sorun yoktur ama.

Herkesın karakterı farklı ben mesela hayatta duramam bakmadan :KK45:
Ama eşimde tam tersı hiç oralı olmaz :))

Karşılıklı aynı özelliklere sahipsiniz bence modern bir evlilik. Ne güzel işte önemli olan karakter çatışması yaşamamak zaten.
Not: Aşırı modern evlilikler de aşırı sapkın evlilikler kadar tuhaf gelir bana
inşallah o aşırı modernin içine girmiyoruzdur..

olması gerektiği gibi herşey, sıkıntı yok, uyum var, allah selamet versin

Şöyle bir durum seziyorum doğruysa. O sizin özelinize müdahale etmediği için sizde onun özeline müdahale edemiyorsunuz ama içten içe bunu yapmak telefonunu karıştırmak, nerede olduğunu arayıp sormak istiyorsunuz . Belki oda sizi merak etsin biraz kıskansın istiyorsunuz. Bu konuyu açma nedeninizin başka açıklamasını bulamıyorum.

Bizim de böyle ama eşim arkadaşlarımı tanır ve geç kalmışsam sorgulamak için değil de merak edip arar. Geç kaldığında filan aramıyor mu eşin?
Hiç geç kalmadım eşim eve gelmeden ben evde olurum zaten ama geldinmi gittinmi diye aramaz akşam sorar nasıldı diye okadar.

sizin için sorun yoksa bence uygun bi durum
ben de eşimin telefonunu karıştırmam, facebook mesajlarını okumam, mail adresine bakmam, bilgisayar geçmişini incelemem.
ama biriyle telde konuşunca kimdi derim.
arkadaşlarını isim olarak bilirim, arkadaşlarının hayatlarına dair bişeyler bilirim ama yüzyüze pek arkadaşını tanımam.

Back
X