Boyle evlilik olur mu

Selam kızlar. Başlıkla uyumsuz olabilir belki ama fikirlerinizi almak istedim. 3 buçuk yıllık evliyim öncesi 8 yıllık bir sevgililik dönemimiz var.Şimdi soruma gelince biz birbirimizin özeline hiç müdahale etmiyoruz burada okudukça acaba bu sorunmu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ne eşim benim nede ben eşimin telefonuma bakmiyoruz ben olmadığım zaman çalsa bile almaz eline aynı şekilde bende almam. Acaba biz cokmu soğuk oluyoruz. Ayrıca ben bi yere gitsem arkadaşlarımı tanımaz ama onlar var diye aramaz da rahatsız etmemek için bi gariplik varmı sizce.
bana göre bir evlilikte olması ,yapılması gereken davranışlar tutumlar
rahat olun

Telefonunuza bakmamak olması gereken ancak neden sizin arkadaşlarınizi tanımıyor veya eve vardın mi ordan çıkınca arabaya binince ara gibi şeyler olmaması pek normal değil bence.. yani ben ise gitmeden önce arabayla çıkarken eşimi muhakkak ararım mesela aramazsam kızar. O da aynı şekilde ne yaptığını haber verir herzaman. Sonuçta birsey olsa nerede olduğunu bileyim... iyi mi diye merak duymak da duyulması da güzel birşey bence abartilmadigi sürece.

Swinger içeren evlilikler bile varken, neden kendi evliliğini bu konuda sorguladın anlamadım
Yok artık swingeri ilk defa duydum okudum da fenaymis. Sorgulama nedenine gelince burada okuduklarım ile sorun varmış diye geldi aklıma ama yokmuş bizim gibi olan cokmus rahatladım.

Telefonunuza bakmamak olması gereken ancak neden sizin arkadaşlarınizi tanımıyor veya eve vardın mi ordan çıkınca arabaya binince ara gibi şeyler olmaması pek normal değil bence.. yani ben ise gitmeden önce arabayla çıkarken eşimi muhakkak ararım mesela aramazsam kızar. O da aynı şekilde ne yaptığını haber verir herzaman. Sonuçta birsey olsa nerede olduğunu bileyim... iyi mi diye merak duymak da duyulması da güzel birşey bence abartilmadigi sürece.
Arkadaşlarım bayan bekarlar çoğunlukta oyuzden ailece görüştüğümüz insanlar değil bende yarın gezmeye cikicaz diye haber veririm zaten gizli gitmiyorum ama geri dönünce yada çıkarken aramıyorum tabi

ben bir anormallik göremedim
aynı şekilde ben de eşimin telefonunu alıp kurcalamam, o da benimkini kurcalamaz
ha çalarsa bakıyoruz birbirimizinkine
onun dışında ne ben onun facebook şifresini bilirim, ne de o benimkini
ama sonuçta birbirimizde ekliyiz ve evli olduğumuz da belli
bir yere gidersem de ben şuraya gidiyorum derim, o da bir yere giderse söyler nereye hangi arkadaşlarıyla gittiğini vs

Back
X