hayır birbirimizn face.inde yokuz ne o istek yolluyor ne ben sahte bi face.ile gördüm ben bunları o kızda 4gün deligibi bunun herşeyini beğenmiş falan ama 3 ekimden itibaren hiç ses yok kızdan listesinde var ama kızdan bi tepki yok buna karşı belkide bilerek yapıyolardır.kızlar dediklerinizde çok haklısınız ama kendime bunu yediremiyorum 6 yılı çöpe atıpta ne olduğu belirsiz bi kıza gitmesine dayanamıyormmmm.üstelik okızı ailesine çok o...kız benim onla ne alakam olur saçmalamayın beni suçlamayın diyen adam kız hakkında böle konuşmasına rağmen onunla beraber..24 yaşındayım artık sevgi için aşk için kendimi çokk geç kalmış hissediyorum.bunu nasıl yaptı bize anlamıyorum.
bence aşk sevgi her yaşta adı aynı. her yaşta olabilir. üstelik insan her yaşta eş bulabilir sorun sevilecek birini bulamamaktan korkmaksa.
yalnız siz daha olayı deşmeyin bence çok üzülüyorsunuz. ya evli olsaydınız ? ya bunları kucağınızda bebeğinizle öğrenseydiniz. belli ki adam gibi adam değil. o 6 yılın geçmesi demek ki birşey ifade etmiyor onun için. siz önünüze bakın bence artık. bir kez yapan bir daha yapmayacak diye birşey yok. bu herkes için öyle. her ihtimal var hayatta. asla hayata küsmeyin. ilk ayrılan aldatılan siz değilsiniz.
yalvarmayın da . asla yapmayın bir daha bunu. artık sağlıklı düşünün lütfen. mantığınızı kullanın. madem tepki bile vermiyor artık size demek ki gerçekten konuşmak istemiyor.
bu face den nefret ediyorum. erkeklerin aklı o fotodaki kızlarda kalıyor. sonra buluşmalar kaynaşmalar vs vs vs..
erkeklerdeki dışarıdakine olan merak onları harekete geçiriyor.
şiddetle bu sitelerin kapatılması görüşündeyim . hoş kimse bu benm fikirimde olanları önemsemiyor bile orası ayrı. ne yuvalar yıkılıyor. konuya tekrar dönersek. 24 yaşındasınız genç cahil değilsniz.. allaha şükür aklınız da var. madem o öyle birşey yaptı o onun karaktersizliğidir deyip geçin. takip etmekten vazgeçin. sadece size zarar verir bu. ne aşklar bitiyor. ne evlilikler yıkılıyor. ucuz atlattığınıza sevinin. dün bi arkadasa yazmıştım buradan yine. ona yazdığım birşey geldi aklıma.
pencereden bakın. hayat devam ediyor dışarıda. siz olsanız da olmasanız da. onun da bi hayatı var ve sizsiz devam edebiliyor.
ve sizin de hayatınız siz ne düşünürseniz düşünün devam edecek ve onsuz da devam edebilir.
sevdiğiniz kişi sizi sevmek zorunda değil yada aşık olmak zorunda değil. madem size o kadar değer veriyor. bırakın orada kalsın. 6 yıllık ilişkiye acımayanı siz hiç ona acımayın. kendnizden feragat etmeyin artık.
size siz lazımsınız .. bir başkası değil..
24 yaşında geç kalmak derken?
Yapmayın Allah aşkına!
İnsanlar zaten 30 dan sonra olgunlaşıyor,hayata başka bir pencereden bakıyor. Şu anda o kadar küçüksünüz ki.
Sindirmek kolay değil anlıyorum ama yazık oluyor gençliğinize.
Silkelenip ayağa kalkmak zorundasınız. Unutmayın hiç bir erkek aciz,ağlayan,yalvaran kız istemez.
Bu adamı geçtim de ilerideki hayatınız için güçlü olmayı öğrenmek zorundasınız.
hayır birbirimizn face.inde yokuz ne o istek yolluyor ne ben sahte bi face.ile gördüm ben bunları o kızda 4gün deligibi bunun herşeyini beğenmiş falan ama 3 ekimden itibaren hiç ses yok kızdan listesinde var ama kızdan bi tepki yok buna karşı belkide bilerek yapıyolardır.kızlar dediklerinizde çok haklısınız ama kendime bunu yediremiyorum 6 yılı çöpe atıpta ne olduğu belirsiz bi kıza gitmesine dayanamıyormmmm.üstelik okızı ailesine çok o...kız benim onla ne alakam olur saçmalamayın beni suçlamayın diyen adam kız hakkında böle konuşmasına rağmen onunla beraber..24 yaşındayım artık sevgi için aşk için kendimi çokk geç kalmış hissediyorum.bunu nasıl yaptı bize anlamıyorum.
canım emin ol ki o kızla uzun süremeyecektir o sana döner mutlaka ama döndüğünde geç olabilir kız hakkında o düşüncelere sahipse ileri boyutta birşeyler süreceğini hiç mi hiç sanmıyorum bu konuda için rahat olsun bence canım takma kafana gez toz gününü gün etmeye bak döner o sana bak demedi deme
söz konusu bir erkekse her an her şey olabilir hiç ummadıgın anda saçmalarlar.inşallah mutlu olamaz.sende unutmaya çalış canım zor biliyorum ama kendine edersin böyle zamanla geçecek.
psikolojik yardım almalısınız.. başka yapacak bir şey yok daha fazla yıpranmadan hemen en kısa zamanda bir doktora görünün, canınızı pazardan bulmadınız, beş para etmez yalancı biri için ömrünüzü kısaltıyorsunuz, bu yaşta şu düşüncelerle beyninizi dolduruyor, sahte adreslerle onu takip etmekle uğraşıyorsunuz, yardım alarak bu takıntınızdan kurtulmanız en iyisi[/QUOT
inanın ondan kurtulmayı çok istiyorum.dün gece sabaha kadar ağladım hiçmi gözyaşı btmez yok benim bitmiyor..çok kötüyüm şuan küçük bir yerdeyim yardım alacak ortamım yok.çünkü psikiyatrise değil psikoloğa gitmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum o beş para etmez için.buarada hergün onun mailinden mailler geliyo ama ingilizce reklam mailleri gibi anlamadım ne iş.galiba o hiç pişman olmuycak 6 yılı unuttu gibi zaman çare olmuyor hiçbişeye.hergün okıza alışıyor.bazen diyorum aç konuş hala ilişkini kurtar ama bazende diyorum yok okadarda gurursuz olma((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?