kızlar benim konularımı biliyosunuzdur.6yıllık beni deli gibi seven sevgilim beni aldattı aylarca inkar etti.ortamı düzelteceğine utanmadan benden süre istedi ve 6 yıl boyunca gururundan hiç taviz vermeyen ben tüm gururumu kaybettim ona yalvardım yakardım düşünün o aldatıyo ben çabalıyorum.ben üstüne düştükçe o beni aırı kırdı en son sevmiyorum diyecek kadar kötüleşti.en son yine süre istedi ben verdim ve bunun face.inde o kızı gördüm halbuki onunla alakası olmadığına dair yeminler etmişti bana.kız 4 gün bu ne paylaşırsa herşeyi beğenmiş falan profil adıda kendi adı ve benim sevgilimin adıydı 2 gün sonra değişti sadece kendi adını yaptı ve bende herşeyi bildiğimi yalan söylediğini belirten bir msj attım sevgilime(gerçi eski sevgilim desem daha doğru olacak)inanırmısınız umrunda dahi olmadı normalde ayrı bile olsak hemen açar bana kanıtlamaya çalışırdı ama ş,mdi bukadar ağır bişeyi bile bana anlatma yada inkar etme gereği duymadı.galiba onunla hala çıkıyo.ben gerçekten çok fena haldeyim bu olayı ben haziranda öğrendim taa bu aya kadar inkar etti ama benimle olmakiçinde çaba harcamadı doğru düzgün.ve bu ay bunu öğrendim.1aya yakında hiç görüşmüyoruz.ondan çıt ses çıkmıyo.ben kendimi hiç toplayamıyorum kızlar onu düşünmeden tek bir saniyem bile geçmiyo düşünün saniyee.başka işlede meşgul olsam kafamı dağıtmayada çalışsam yok olmuyor.istiyorumki pişmanolsun gesin kapıma yalvarıp yakarsın ama ben kabul etmiyeyim zaten etsemde bliyorumki ondan bana fayda yok ama pişman olmasını çok istiyorum çokkkk.sabah akşam heran ağlıyorum insanın gözyaşı hiç bitmezmi ben bitmediğini gördüm etrafımdaki ailemde dahil herkesi kırıyorum.burda sizin önerilerinizi yaptım msj attım ve alakayı kestim te.i falan kapattım hiçüstüne düşme dediniz yaptım ama ondan hiç ses çıkmıyo.okızla beraber eminim tam açıklayamıyo herkese inkar ediyomuş şuan açıklasa ailesinin tepkisinden çekiniyo oyüzden açıklamak için beklediğini düşünüyorum.ben yapamıyorum onun başka bir kızla olması beni öldürüyorrrr hergün face.den takipediyorum onu.çıldırcak gibiyimmmmm kızlar yardım edin...biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.