böyle giderse ağır hasta olacak gibiyim aklıma duygularıma hakim olamıyorummm

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
kızlar benim konularımı biliyosunuzdur.6yıllık beni deli gibi seven sevgilim beni aldattı aylarca inkar etti.ortamı düzelteceğine utanmadan benden süre istedi ve 6 yıl boyunca gururundan hiç taviz vermeyen ben tüm gururumu kaybettim ona yalvardım yakardım düşünün o aldatıyo ben çabalıyorum.ben üstüne düştükçe o beni aırı kırdı en son sevmiyorum diyecek kadar kötüleşti.en son yine süre istedi ben verdim ve bunun face.inde o kızı gördüm halbuki onunla alakası olmadığına dair yeminler etmişti bana.kız 4 gün bu ne paylaşırsa herşeyi beğenmiş falan profil adıda kendi adı ve benim sevgilimin adıydı 2 gün sonra değişti sadece kendi adını yaptı ve bende herşeyi bildiğimi yalan söylediğini belirten bir msj attım sevgilime(gerçi eski sevgilim desem daha doğru olacak)inanırmısınız umrunda dahi olmadı normalde ayrı bile olsak hemen açar bana kanıtlamaya çalışırdı ama ş,mdi bukadar ağır bişeyi bile bana anlatma yada inkar etme gereği duymadı.galiba onunla hala çıkıyo.ben gerçekten çok fena haldeyim bu olayı ben haziranda öğrendim taa bu aya kadar inkar etti ama benimle olmakiçinde çaba harcamadı doğru düzgün.ve bu ay bunu öğrendim.1aya yakında hiç görüşmüyoruz.ondan çıt ses çıkmıyo.ben kendimi hiç toplayamıyorum kızlar onu düşünmeden tek bir saniyem bile geçmiyo düşünün saniyee.başka işlede meşgul olsam kafamı dağıtmayada çalışsam yok olmuyor.istiyorumki pişmanolsun gesin kapıma yalvarıp yakarsın ama ben kabul etmiyeyim zaten etsemde bliyorumki ondan bana fayda yok ama pişman olmasını çok istiyorum çokkkk.sabah akşam heran ağlıyorum insanın gözyaşı hiç bitmezmi ben bitmediğini gördüm etrafımdaki ailemde dahil herkesi kırıyorum.burda sizin önerilerinizi yaptım msj attım ve alakayı kestim te.i falan kapattım hiçüstüne düşme dediniz yaptım ama ondan hiç ses çıkmıyo.okızla beraber eminim tam açıklayamıyo herkese inkar ediyomuş şuan açıklasa ailesinin tepkisinden çekiniyo oyüzden açıklamak için beklediğini düşünüyorum.ben yapamıyorum onun başka bir kızla olması beni öldürüyorrrr hergün face.den takipediyorum onu.çıldırcak gibiyimmmmm kızlar yardım edin...biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

Bir insanın kendine ettiğini tüm köy halkı toplanıp birleşse yine de edemezmiş.
Siz sizi sevmeyen bir adamı kafanıza taktıkça hasta da olursunu psikolojiniz de bozulur Allahım saklasın.
Adam gezer,eğlenir,sever,sevilir,sevişir olan size olur,faceden onu takip etmeye devam edersiniz.

önceki konularında verilmesi gereken tavsiyeler verilmiş

sende yapmıssın

ama değişen bişey yoksa bu hala senin bazı seyleri kabullenmek istemeyişinden...

gercekleri kabullenmek gerek önce... ama öle lafta degil, sindirerek

bu yasadıklarını sadece senin basına geliyormus gibi bir havadasın.. ama degil bunu herkes yasıyor yasayadabilir...

ve kimse gelip senden af dileyecek yada ayaklarına kapanacak degil... ole filmlerdeki gibi olmuyor hayat herzaman

gelip ayagına kapanacak kapasitede ve insanlıktan nasibini almıs biri olsa zaten bunları sana yasatmazdı.. o senin dengin degildi... yasadın ve gördün

kangren olmus bir yarayı kesip atmamakta inat edip bedeninde tutarak butun bedenini felç etmeye calısmaya benziyor seninkisi

hastalıklı ilişki ve duyguları kesip atıp kendi hayatına bakmak yerine hala takılıp kalıyorsun hastalıklı dusuncelerine...

önüne bak yoluna bak hayatına bak

ondan bir beklenti içine girmekten vazgec artık... adalet yerini bulur... Allahın adaleti er gec tecelli eder ama bunu gorursun ama gormezsin

ama duyarsın ama duymazsın... Allaha havale etmek var ya... onu yapıp sapkanı alıp cekip gitme ve birdaha ardına bakmama zamanın gelmiş...

hepsi bu... ortada agır hasta oluncak bir durum yok

Son düzenleme:
canım benim seni çok iyi anlıyorum ben aldatılmadım ama terk edildim ve emin ol senin yaşadıklarını bende yaşıyorum tek biran bile aklımdan çıkmıyor bende sürekli ağlıyorum ailemi kırabiliyorum ama zamanla hafifliyor acıı mesela ben ilk günkü kadar değilim ama içim kan ağlıyor...
madem birbirinizin facesinde varsınız nispet yap sürekli ğlenceli şarkılar paylaş yeni resimler koy falan

hayır birbirimizn face.inde yokuz ne o istek yolluyor ne ben sahte bi face.ile gördüm ben bunları o kızda 4gün deligibi bunun herşeyini beğenmiş falan ama 3 ekimden itibaren hiç ses yok kızdan listesinde var ama kızdan bi tepki yok buna karşı belkide bilerek yapıyolardır.kızlar dediklerinizde çok haklısınız ama kendime bunu yediremiyorum 6 yılı çöpe atıpta ne olduğu belirsiz bi kıza gitmesine dayanamıyormmmm.üstelik okızı ailesine çok o...kız benim onla ne alakam olur saçmalamayın beni suçlamayın diyen adam kız hakkında böle konuşmasına rağmen onunla beraber..24 yaşındayım artık sevgi için aşk için kendimi çokk geç kalmış hissediyorum.bunu nasıl yaptı bize anlamıyorum.

Canim ayni yasta sayiliriz, ben 23 yasindayim.
Ama inan sevgi ask icin gec kalmis degilsin.
Benim halamin kizi 29 yasinda evlendi,
Simdi birde oglu var mutlu mesut yasiyor.
Tamda kafa dengini buldu.

Insani en cok yasadigi acilari olgunlastirir,
inan suan yasadiklarin seni oyle bir olgunlastiracakki,
kimse seni kirmaya cesaret bile edemicek.
Asla kendinden birdaha kimseye karsi taviz vermiceksin.

Allah buyuk,
kesinlikle yaptiklari onun yanina kâr kalmaz.
Aldattiysa eger insallah oda aldatilirda cani seninkinden daha cok yanar.
Icin rahat olsun.

bence aşk sevgi her yaşta adı aynı. her yaşta olabilir. üstelik insan her yaşta eş bulabilir sorun sevilecek birini bulamamaktan korkmaksa.
yalnız siz daha olayı deşmeyin bence çok üzülüyorsunuz. ya evli olsaydınız ? ya bunları kucağınızda bebeğinizle öğrenseydiniz. belli ki adam gibi adam değil. o 6 yılın geçmesi demek ki birşey ifade etmiyor onun için. siz önünüze bakın bence artık. bir kez yapan bir daha yapmayacak diye birşey yok. bu herkes için öyle. her ihtimal var hayatta. asla hayata küsmeyin. ilk ayrılan aldatılan siz değilsiniz.
yalvarmayın da . asla yapmayın bir daha bunu. artık sağlıklı düşünün lütfen. mantığınızı kullanın. madem tepki bile vermiyor artık size demek ki gerçekten konuşmak istemiyor.
bu face den nefret ediyorum. erkeklerin aklı o fotodaki kızlarda kalıyor. sonra buluşmalar kaynaşmalar vs vs vs..
erkeklerdeki dışarıdakine olan merak onları harekete geçiriyor.
şiddetle bu sitelerin kapatılması görüşündeyim . hoş kimse bu benm fikirimde olanları önemsemiyor bile orası ayrı. ne yuvalar yıkılıyor. konuya tekrar dönersek. 24 yaşındasınız genç cahil değilsniz.. allaha şükür aklınız da var. madem o öyle birşey yaptı o onun karaktersizliğidir deyip geçin. takip etmekten vazgeçin. sadece size zarar verir bu. ne aşklar bitiyor. ne evlilikler yıkılıyor. ucuz atlattığınıza sevinin. dün bi arkadasa yazmıştım buradan yine. ona yazdığım birşey geldi aklıma.
pencereden bakın. hayat devam ediyor dışarıda. siz olsanız da olmasanız da. onun da bi hayatı var ve sizsiz devam edebiliyor.
ve sizin de hayatınız siz ne düşünürseniz düşünün devam edecek ve onsuz da devam edebilir.
sevdiğiniz kişi sizi sevmek zorunda değil yada aşık olmak zorunda değil. madem size o kadar değer veriyor. bırakın orada kalsın. 6 yıllık ilişkiye acımayanı siz hiç ona acımayın. kendnizden feragat etmeyin artık.

size siz lazımsınız .. bir başkası değil..

Son düzenleme:
hayır birbirimizn face.inde yokuz ne o istek yolluyor ne ben sahte bi face.ile gördüm ben bunları o kızda 4gün deligibi bunun herşeyini beğenmiş falan ama 3 ekimden itibaren hiç ses yok kızdan listesinde var ama kızdan bi tepki yok buna karşı belkide bilerek yapıyolardır.kızlar dediklerinizde çok haklısınız ama kendime bunu yediremiyorum 6 yılı çöpe atıpta ne olduğu belirsiz bi kıza gitmesine dayanamıyormmmm.üstelik okızı ailesine çok o...kız benim onla ne alakam olur saçmalamayın beni suçlamayın diyen adam kız hakkında böle konuşmasına rağmen onunla beraber..24 yaşındayım artık sevgi için aşk için kendimi çokk geç kalmış hissediyorum.bunu nasıl yaptı bize anlamıyorum.

24 yaşında geç kalmak derken?
Yapmayın Allah aşkına!
İnsanlar zaten 30 dan sonra olgunlaşıyor,hayata başka bir pencereden bakıyor. Şu anda o kadar küçüksünüz ki.
Sindirmek kolay değil anlıyorum ama yazık oluyor gençliğinize.
Silkelenip ayağa kalkmak zorundasınız. Unutmayın hiç bir erkek aciz,ağlayan,yalvaran kız istemez.
Bu adamı geçtim de ilerideki hayatınız için güçlü olmayı öğrenmek zorundasınız.

bence aşk sevgi her yaşta adı aynı. her yaşta olabilir. üstelik insan her yaşta eş bulabilir sorun sevilecek birini bulamamaktan korkmaksa.
yalnız siz daha olayı deşmeyin bence çok üzülüyorsunuz. ya evli olsaydınız ? ya bunları kucağınızda bebeğinizle öğrenseydiniz. belli ki adam gibi adam değil. o 6 yılın geçmesi demek ki birşey ifade etmiyor onun için. siz önünüze bakın bence artık. bir kez yapan bir daha yapmayacak diye birşey yok. bu herkes için öyle. her ihtimal var hayatta. asla hayata küsmeyin. ilk ayrılan aldatılan siz değilsiniz.
yalvarmayın da . asla yapmayın bir daha bunu. artık sağlıklı düşünün lütfen. mantığınızı kullanın. madem tepki bile vermiyor artık size demek ki gerçekten konuşmak istemiyor.
bu face den nefret ediyorum. erkeklerin aklı o fotodaki kızlarda kalıyor. sonra buluşmalar kaynaşmalar vs vs vs..
erkeklerdeki dışarıdakine olan merak onları harekete geçiriyor.
şiddetle bu sitelerin kapatılması görüşündeyim . hoş kimse bu benm fikirimde olanları önemsemiyor bile orası ayrı. ne yuvalar yıkılıyor. konuya tekrar dönersek. 24 yaşındasınız genç cahil değilsniz.. allaha şükür aklınız da var. madem o öyle birşey yaptı o onun karaktersizliğidir deyip geçin. takip etmekten vazgeçin. sadece size zarar verir bu. ne aşklar bitiyor. ne evlilikler yıkılıyor. ucuz atlattığınıza sevinin. dün bi arkadasa yazmıştım buradan yine. ona yazdığım birşey geldi aklıma.
pencereden bakın. hayat devam ediyor dışarıda. siz olsanız da olmasanız da. onun da bi hayatı var ve sizsiz devam edebiliyor.
ve sizin de hayatınız siz ne düşünürseniz düşünün devam edecek ve onsuz da devam edebilir.
sevdiğiniz kişi sizi sevmek zorunda değil yada aşık olmak zorunda değil. madem size o kadar değer veriyor. bırakın orada kalsın. 6 yıllık ilişkiye acımayanı siz hiç ona acımayın. kendnizden feragat etmeyin artık.

size siz lazımsınız .. bir başkası değil..

canım msjında çok haklısın ama insanın elinde değil işte.yani onun dönmeyeceğini pişman olamayacağını başkasıyla mutlu olabileceğini düşünmek beni öldürüyor.ya 6yılı silip attımı bir çırpıda bumuydu okadar emeğimizin karşılığı elalemin kızı gelip mahfedebilecek bi aşkımızmı vardı bizim:((((

24 yaşında geç kalmak derken?
Yapmayın Allah aşkına!
İnsanlar zaten 30 dan sonra olgunlaşıyor,hayata başka bir pencereden bakıyor. Şu anda o kadar küçüksünüz ki.
Sindirmek kolay değil anlıyorum ama yazık oluyor gençliğinize.
Silkelenip ayağa kalkmak zorundasınız. Unutmayın hiç bir erkek aciz,ağlayan,yalvaran kız istemez.
Bu adamı geçtim de ilerideki hayatınız için güçlü olmayı öğrenmek zorundasınız.

evet 24 küçük ama öle hissediyorumki sanki bundan sonra tek bir erkekle bırak beraber olmayı onlara bakamıycak gibi hatta hissediyorumm

canım emin ol ki o kızla uzun süremeyecektir o sana döner mutlaka ama döndüğünde geç olabilir kız hakkında o düşüncelere sahipse ileri boyutta birşeyler süreceğini hiç mi hiç sanmıyorum bu konuda için rahat olsun bence canım takma kafana gez toz gününü gün etmeye bak döner o sana bak demedi deme :16:

canım emin ol ki o kızla uzun süremeyecektir o sana döner mutlaka ama döndüğünde geç olabilir kız hakkında o düşüncelere sahipse ileri boyutta birşeyler süreceğini hiç mi hiç sanmıyorum bu konuda için rahat olsun bence canım takma kafana gez toz gününü gün etmeye bak döner o sana bak demedi deme :16:

yani ailesindeki herkese öle demiş ama nebileyim onlar çok üstüne gitti diyede diyebilir bilmiyorum.bende dönmesini ve döndüğündede benim buz gibi olmamı istiyorum ona karşı ama zor gibi duruyr.kız yanında ben farklı şehirdeyimm.bu yaptıklarına aklım almıyor 6 yıl benim için deli divane olan adammı yaptı bunu:((((

söz konusu bir erkekse her an her şey olabilir hiç ummadıgın anda saçmalarlar.inşallah mutlu olamaz.sende unutmaya çalış canım zor biliyorum ama kendine edersin böyle zamanla geçecek.

söz konusu bir erkekse her an her şey olabilir hiç ummadıgın anda saçmalarlar.inşallah mutlu olamaz.sende unutmaya çalış canım zor biliyorum ama kendine edersin böyle zamanla geçecek.

inşallah canım ama ina zamanla falan geçmiyor anlamıyorum.kafamda senaryo kurmaktan kafayı yiycem en sonunda acaba onlamııdır çokmu mutludur hergün beraberlermi?tamam biizm 6yıl anıları unutamaz diyorum ama hergün onlada kendine bir anı ediniyo ve ben siliniyormuyum gün geçtikçe ?yada bukadar basitmiydi oh 6 yıl seviyorum diye kandır sonra eyvallah demek kolaymı gibi çeşit çeşit düşünceler kafamı yiyor resmen istiyorumki pişmanlıktan ölsün ama böle bişe sanırım olmuycakkk.bi diyorum arayım bi tutuyorum kendimi offfffffffffffffffffffffffff

psikolojik yardım almalısınız.. başka yapacak bir şey yok daha fazla yıpranmadan hemen en kısa zamanda bir doktora görünün, canınızı pazardan bulmadınız, beş para etmez yalancı biri için ömrünüzü kısaltıyorsunuz, bu yaşta şu düşüncelerle beyninizi dolduruyor, sahte adreslerle onu takip etmekle uğraşıyorsunuz, yardım alarak bu takıntınızdan kurtulmanız en iyisi :50::50:

psikolojik yardım almalısınız.. başka yapacak bir şey yok daha fazla yıpranmadan hemen en kısa zamanda bir doktora görünün, canınızı pazardan bulmadınız, beş para etmez yalancı biri için ömrünüzü kısaltıyorsunuz, bu yaşta şu düşüncelerle beyninizi dolduruyor, sahte adreslerle onu takip etmekle uğraşıyorsunuz, yardım alarak bu takıntınızdan kurtulmanız en iyisi :50::50:[/QUOT

inanın ondan kurtulmayı çok istiyorum.dün gece sabaha kadar ağladım hiçmi gözyaşı btmez yok benim bitmiyor..çok kötüyüm şuan küçük bir yerdeyim yardım alacak ortamım yok.çünkü psikiyatrise değil psikoloğa gitmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum o beş para etmez için.buarada hergün onun mailinden mailler geliyo ama ingilizce reklam mailleri gibi anlamadım ne iş.galiba o hiç pişman olmuycak 6 yılı unuttu gibi zaman çare olmuyor hiçbişeye.hergün okıza alışıyor.bazen diyorum aç konuş hala ilişkini kurtar ama bazende diyorum yok okadarda gurursuz olma:(((

Back
X