Birinin değersizsin demesi ve bunu ima etmesi kadar acı bir şey olamaz inanın... çok yıprandım..
''Senin gibi değersiz bir insan yüzünden'' dendi bana ... Oysa hiç bir şey yapmadım... Durduk yere bulaşıldı bana ne diyeceğimi şaşırdım...
Birinin değersizsin demesi ve bunu ima etmesi kadar acı bir şey olamaz inanın... çok yıprandım..
''Senin gibi değersiz bir insan yüzünden'' dendi bana ... Oysa hiç bir şey yapmadım... Durduk yere bulaşıldı bana ne diyeceğimi şaşırdım...
Sorunda birisiyle anlaşmazlığa düşmem arkadaşı da gelip bu cümleyi söyledi...saygı çerçevesinden hiç bir zaman çıkmam ben bu sözü hak edecek ne yaptım arkadaşı sinirlendi diye....
inanın bosluguma geldi bir şey demedim dondum kaldımsende senin gibi değmeyecek birinin yaptığı hakareti ciddiye almayacak kadar değerliyim deseydin
Kardeşinizle mi ilgili durum ?
Akrabalarınızla mı tartıştınız ?
Bana kalırsa siz biraz fazla hassassınız ya da insanların düşüncelerini fazla önemsiyorsunuz ?
diyemedim sinirden tutuldumSize onu soyleyen sizin icin cokmu degerli biri?
Agzi olan konusyor.size degersizsin dediginde bir yerden sinek viziltisi geliyor ilaclama sart deyip bassaydin kahkayi.
tesekkur ederim cok guzel yazmıssınız allah rağzı olsun...Canini sıktığın seye bak. Arkadasinin arkadasi gelmis demis. O kimki ya? Birde annene babana sor bakalim degerlmisin degerli degilmisin. Bir baskasina nekadar degerli olabiliriz ki? Hepimiz icin gecerli bu, kocalarimiz icin bile gun geliyor degerki olmuyoruz neden? Cunku ayni anne babadan değiliz. Kan bagi yok.
Didinin didisi sana degersiz demis. Sende gereksizsin de gec.
InsaALLAH hayat boyu tek derdin bu olur.
Salllaaaao degersiz dedi diye degerin dusmedi yada degersiz olmadin sen kendini de kendi degerini de biliyorsun o da boyle kendini gosteriyor insan soyledikleri ile kendini yansitir aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?