Böyle hamilelik yaşayan var mı?

Matmazeell

Annesiz annelik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
2.936
3.976
63
Merhabalar 19 temmuzda 223 beta hcg değerimle hamile olduğumu öğrendim 2 ağustosta keseyi ve bebeği görmeye gittiğimde içerden kanama olduğunu ve düşük olacağı olmazsa kürtaj olacağını söyledi doktor ve yeniden kan tahlili yaptı 668 çıktı 6 ağustosta gel kanaman başlamamışsa kürtaj yapayım dedi dün gittiğimde kan değerim 820 olmuş ve alttan muayenede keseyi gördü kanama azalmış dedi pazartesi günü yeniden çağırdı. Böyle bir durum yaşayan var mı bu şekilde düşük yapan var mı yoksa kürtaj mı olunur bu durumda

Merhaba, durumla ilgili bir tecrübem yok ama buradaki hanımlar dahil olmak üzere bir çok kişiden duyduk benzerini.
Kese var bebek yok, kürtaj gerekli deyip bi sonraki kontrolde kalp atışı duyan bi çok anne adayı var.
Umudunuzu kaybetmeyin ve bir sonraki kontrole kadar istirahat edin.
İnşallah bebeğiniz varsa ve sağlıklıysa düşük önleyici ilaçlar ile kanama alanı tamamen kaybolana kadar tedavi edilebilir bir durum bu.
Dualarım sizinle 🤲🏻

Merhaba, durumla ilgili bir tecrübem yok ama buradaki hanımlar dahil olmak üzere bir çok kişiden duyduk benzerini.
Kese var bebek yok, kürtaj gerekli deyip bi sonraki kontrolde kalp atışı duyan bi çok anne adayı var.
Umudunuzu kaybetmeyin ve bir sonraki kontrole kadar istirahat edin.
İnşallah bebeğiniz varsa ve sağlıklıysa düşük önleyici ilaçlar ile kanama alanı tamamen kaybolana kadar tedavi edilebilir bir durum bu.
Dualarım sizinle 🤲🏻
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için:) kan değerim sağlıklı artmadığı için pek ümidim yok aslında ama :) sizde inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız benimde dualarım sizinle :)

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için:) kan değerim sağlıklı artmadığı için pek ümidim yok aslında ama :) sizde inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız benimde dualarım sizinle :)
Allah'tan ümit kesilmez. Kısmeti varsa her halükarda olur. O yüzden siz kendinizi üzmeyin, yıpratmayın kesin bir bilgi almadan.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim amin cümlemiz inşallah 💕

Back
X