böyle hissetmekten yoruldum...

tek başına tatil dönüşü insan yeni dogmuş bebek gibi oluyor..yalnızlıktan düşünüyor herşeyi tartıyor ve daha dogru kararlar planlar yapıyor :) nereye gidiyosun:)

Ben Hollandada yasiyorum, arkadas gurubuyla Istanbula gidicez 1 hafta onlarla gezcem,
daha sonrada 1 hafta orda yasayan arkadasimda kalip onunla Istanbulu feth etmeye devam insallah.

bak seninde bu huyun çok güzel benim bi kaç arkadaşımdada var bayılıyorum bende neden yok ya yerimde sayıyorum
ah ah olsun ikinciye başlamışsın daha nolsun Maşallah sendeki azimin yarısı olsaydı oo:)):42::42::42:

Bide ders calisma huyum ve azmim olsada soktugumu koparsam. 4 yillik bolumu 2 yilda bitirme hakkim var.
Dua et biraz azim ve disiplin sahibi olayimda bitsin su okul.
Sende bir an once bitirip hayata atil..

Ben de 19 yaşındayım aynı senin hissettiklerini hissediyorum hem de 2 yıldır:26:Ruhum 60-70 yaşlarında sanki.Açıköğretim okuyorum bi de hep evdeyim,sen yine şükret haline normal okuyosun arkadaş çevren var okulun var zaman geçiriyosun.Hem okuyorum hem de küçük bi elbise mağazasında çalışıyorum,sabah 9 akşam 7 de evdeyim:50:Sosyal çevrem yok...Evde annemi ve babaannemi birarada idare etmeye çalışıyorum bi de...Daha sayayım mı.Bence hayatından zevk almaya bak,bak benden kötüleri de varmış diyerekten:43:

Ben Hollandada yasiyorum, arkadas gurubuyla Istanbula gidicez 1 hafta onlarla gezcem,
daha sonrada 1 hafta orda yasayan arkadasimda kalip onunla Istanbulu feth etmeye devam insallah.

oo istanbul güzeldir iyi gezmeler tadını çıkartırsın inşalalh

Bide ders calisma huyum ve azmim olsada soktugumu koparsam. 4 yillik bolumu 2 yilda bitirme hakkim var.
Dua et biraz azim ve disiplin sahibi olayimda bitsin su okul.
Sende bir an once bitirip hayata atil..

zaten sen kararlı birisin bunu anlamak zor degil
ederim tabi sende bende bitirelim bende hayata atılıyım ben geldim heyoo diyim:)):1::1:

Ben de 19 yaşındayım aynı senin hissettiklerini hissediyorum hem de 2 yıldır:26:Ruhum 60-70 yaşlarında sanki.Açıköğretim okuyorum bi de hep evdeyim,sen yine şükret haline normal okuyosun arkadaş çevren var okulun var zaman geçiriyosun.Hem okuyorum hem de küçük bi elbise mağazasında çalışıyorum,sabah 9 akşam 7 de evdeyim:50:Sosyal çevrem yok...Evde annemi ve babaannemi birarada idare etmeye çalışıyorum bi de...Daha sayayım mı.Bence hayatından zevk almaya bak,bak benden kötüleri de varmış diyerekten:43:

aynen bizim ev gibiymiş babanne anne Allah yardımcımız olsun ne diyelim ..
ben mutlu olmayı ögrenirsem tek başıma sana yazıyım formülü sende dene:):55:

zaten sen kararlı birisin bunu anlamak zor degil
ederim tabi sende bende bitirelim bende hayata atılıyım ben geldim heyoo diyim:)):1::1:

Mecburiyet kiz,
biraz mantikli dusunmem gerekti.
Yasadigim yerde kriz basini almis gitmis.
Arkadaslarimin hepsi seviyesi altinda is yapiyor.
Ben bunu kaldiramam diye suan hem calisiyor hemde okuyorum.
Cok sukur seviyeme gore calisiyorum..

Mecburiyet kiz,
biraz mantikli dusunmem gerekti.
Yasadigim yerde kriz basini almis gitmis.
Arkadaslarimin hepsi seviyesi altinda is yapiyor.
Ben bunu kaldiramam diye suan hem calisiyor hemde okuyorum.
Cok sukur seviyeme gore calisiyorum..

sen çok mantıklı bir kızsın böyle olmak lazım aslında :nazar::nazar::nazar:

Back
X