Boyle kayinpeder dusman başına

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
1 ay önce evimizi taşıdık. Kv ler de ýardim edecez diye geldiler. Hala bizdeler. Kp bütün gün yatıyor tv izliyor. Hadi bunlar neyse de çok kaba bi adam. Güya seviyor ama küfrediyor. 3 yaşındaki kizima bişey diyor bizimki dinlemiyor kp sesini yükseltiyor. Ima ediyorum anlamıyor. Cahil kaba adamın teki. Muhtemelen bayrama kadar da buradalar. Bayramda da birlikte donelim diyecekler. Bayramlar hep sıkıntı oldu bizim evliligimizde. Ve bayram öncesi hatta belki daha da once bi kavga kopacak evde. Artik adamin tavırlarına dayanamıyorum. Eşim ya da kv arada biseyler söylemeye calisiyo ama kp onlara da sinirleniyo. Her şeyi ben bilirim durumunda. Özellikle kızıma karşı daha sakin olmasını kavga etmeden nasıl sağlayabilirim sizce?

1 ay önce evimizi taşıdık. Kv ler de ýardim edecez diye geldiler. Hala bizdeler. Kp bütün gün yatıyor tv izliyor. Hadi bunlar neyse de çok kaba bi adam. Güya seviyor ama küfrediyor. 3 yaşındaki kizima bişey diyor bizimki dinlemiyor kp sesini yükseltiyor. Ima ediyorum anlamıyor. Cahil kaba adamın teki. Muhtemelen bayrama kadar da buradalar. Bayramda da birlikte donelim diyecekler. Bayramlar hep sıkıntı oldu bizim evliligimizde. Ve bayram öncesi hatta belki daha da once bi kavga kopacak evde. Artik adamin tavırlarına dayanamıyorum. Eşim ya da kv arada biseyler söylemeye calisiyo ama kp onlara da sinirleniyo. Her şeyi ben bilirim durumunda. Özellikle kızıma karşı daha sakin olmasını kavga etmeden nasıl sağlayabilirim sizce?
Kizinizi kple hic muhattap etmemeye calisin .. Allah sabir versin ya ne diyim .. böyle uzaklastiriyorlar kendilerinden iste ah cahillik ..

Hiç mi özlemiyorlar evlerini, ne bu insanlardaki birlikte yaşama sevdası aklım almıyor.
Bazı kv ve kpler oğullarının evini tapuluyorlar sanki. Gitmek nedir bilmiyorlar. Ben babamı bilmem bir yere gidince ikinci günü orda geçirsin. Abim ameliyat oldu. Babam abimi görmeye geldi hastaneye. Diğer abim evine davet etti. Gitti yemeğini yedi sonra tekrar evine gitti. Şehirlerarası bi düşün. Oğlu da olsa başka bir evde kalmıyor. İlla evine gidecek. Böyle kp bulmak zor ;)

Ister kizsin, ister alinsin
Soylerim acik acik baba kizimla boyle konusma, senden duydugunu cok cabuk ogreniyor diye. Hatta gecen su lafi dedi bana diye de eklerim biraz
Onlarin gitmesi meselesini esinle gorusmelisin. O rahatsiz degilse, isin zor gibi

Bazı kv ve kpler oğullarının evini tapuluyorlar sanki. Gitmek nedir bilmiyorlar. Ben babamı bilmem bir yere gidince ikinci günü orda geçirsin. Abim ameliyat oldu. Babam abimi görmeye geldi hastaneye. Diğer abim evine davet etti. Gitti yemeğini yedi sonra tekrar evine gitti. Şehirlerarası bi düşün. Oğlu da olsa başka bir evde kalmıyor. İlla evine gidecek. Böyle kp bulmak zor ;)
Valla ben de bizim sülalede böyle şey görmedim. Kimse kimseye yük olmak istemez. Bu kadar uzun süre kalmaz. Bunlar masallah epey rahat.

Daha önce de esinizin ailesiyle ciddi sorunlar yaşamışsınız, bu kadar kalmalarına bir şekilde engel olmalıydı zaten eşiniz, ne gerek var bunkadar kalmaya?

Bahsettiğiniz karakterde birine normal şekilde laf anlatamazsınız sanırım. Birşeyler söylemeye çalışmasın esiniz açıkça söylesin o şekilde konuşmamasını olmadı siz söyleyin, belki alınır gücenir de evine gider.

Canim direk soylesene baba kizimla duzgun konus onun yaninda kufur etme bende rahatsiz oluyorum kizimda duymasini sesinizi yukseltmenizi istemiyorum dee neden cekiniyorsunki hic degilse belki kavga cikarda gider

Bence anneni ve babanı ara. Hatta bilet al süpriz yaptım de. Kayın pederinle kayın validene de annemler geliyormuş de gitsinler. Benimki her yıl geliyor 3 5 ay. Seninkiler taşınıyorsunuz diye gelmiş böyle basit bir çözümle gönderebilirsin onları kendi evlerine.

Back
X