Böyle mi iyilik istenir?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bizim memleketten birileri amca kızıma beni sormuşlar.Amca kızımda o akşama kadar evde yatiyo, zaten niyeti yok evlenmeye boşverin.O yemek falan bişey bilmiyo demiş.Sürekli şunu yapin bunu yapin nasihat ediyo.Bende yuzune kapadim kizip.Sizce boyle mi iyilik istenir.Ayrica benim adim amca kizimla ayni.Özenti gibi herkese ayni adi koymuşlar.adim çok eski.Degiştirmek istiyorum.Memleket kismini bile degistirmek istiyorum.Cok mu zor yapamaz miyim.Gerci bi sefer universiteyi bitirdi burnu havada begenmiyo bizi dicekler

Boşver kendi evlensin, varoş kültürsüz amca kızı. Seni kötülemiş de ne olmuş, sen adını da değiştirirsin, memleketini de florida yaparsın ohh kıskançlıktan çatlarlar.
Yaa akrabalarimi falan hic sevmiyorum o yuzden.Ben zaten evlilik istemiyom ama boyle demesine takildim

böyle mi iyilik istenir deyince insan iyilik istemiş birisi ama çok kaba şekilde istemiş filan gibi bir şey algılıyor,bekliyor
haklı olarak:))))
Herseyde yalan soyluyo.Kac yere borcu var odemez.Herseyde yalan soyler ama bunda dogruyu soylemis.dogruyuda soylememis aslinda.Sinir oldum ona ya.Ben zaten hayir dicektim istemiycektim ama o niye boyle demis :-)

Yok oyle demedi de.ben boyle dedim dedi.bende guzel kotulemissin dedim.Herseyde iyiliginizi istiyorum diyoda
Saçmalamış amca kızı.
Adınızı değiştirmek istiyorsanız değiştirin tabii, kim ne derse desin, zaten sevmiyomuşsunuz akrabaları..
Memleket değişir mi bilmem, evlenin kütük değişir işte ;)

amca kiziniz siz okudugunuz icin ondan önce evlenmenizi istememis bence..galiba gercekleri söylemis. her zaman yalan soyleyen amca kizinin dürüstlüğü tutmus bu konuda:))

Buraya dusunceler kafanizdan gectigi gibi yazmayin ya. Insanlarin dusunceleri tamam karmasik olabilir. Ama aynen buraya yazmadan bir toparlasaydiniz keske. Sonucta evlenmek icin seni sormalari konusuyla isim degistirme mevsusu ne alaka dedirtiyor.

Back
X