Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Köyden birileriymiş.Onu arayip sormuşlar.Sonra demislerki biz bi arastiralim gene.Beni arastircaklarmis.Neyi arastircaklarsa.Hem ben istemiyorum zaten.
amca kiziniz siz okudugunuz icin ondan önce evlenmenizi istememis bence..galiba gercekleri söylemis. her zaman yalan soyleyen amca kizinin dürüstlüğü tutmus bu konuda:))
konu sahibi "al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana" diyen ablaya rakip
amaaan. benim de hadsiz görüşmediğimiz bi akrabamıza beni sormuşlar o da "onun sevgilisi var" demiş, sanırım facebookta benim sevgilimle fotomu görmüş hemen klasik bir fotoya çevirdiydim.
kim takar yalova kaymakamını durumu. boşver.
bi yandan da akrabanız da ters söylese bile yalan bir şey dememiş, bildiğim kadarıyla evde boş durmaktan yakınıyordunuz aklımda evlilik de yok diyorsunuz, ee sorun yok o zaman?
Türkçe kelimesine eklenen çekim ekleri kesme işareti ile ayrılmaz. Lütfen yarım yamalak Türkçenizle millete dilbilgisi dersi vermeyin. Size gelince konu sahibi isim degistirmek çok kolaylastı . Ama doğum yeri degistirme hususunu bilmiyorum. Amca kızınıza gelince sizi kiskandigi belli. Umursamayin görmezden ve duymazdan gelin