• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle olacaksa hiç olmasın..

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Kızlar ben yaklasik bir bucuk ay önce sevgilimden ayrıldım. Bunu aynı apartmanda oturduğumuz komşu kızına anlattığımda sen de çok zor bi kızsın sana soğuk davranıyorsun demiş ama sen hiç dikkate almamışsın. Çocuğu elinden kaçırdın işte.Bak bana ben nasıl cilveliyim dedi. Sen bildigin odunsun kusura bakma dedi. Bir de bana askerdeki nişanlısına transparan kıyafetlerle çekilmiş olduğu fotoğrafları attığını söyledi.'' Bu mu gercekten. Yani erkekler böyle şeyler mi bekliyor gerçekten şaşkinım. Bu normal mi cidden ..

Herkesin iliskisinde yasadigi seyler farkli olabilir. Kimisi dogru bulur kimisi konusunu bile acmaz. Sen birini 'elinde tutmak' icin cilveli olmak ya da icinden gelmeyen seyleri yapmak zorunda degilsin. Senden bu yuzden ayrilan adam da yoluna gitsin zaten bosver.

Erkek elle tutulmaya çalışılan bir nesne değildir.Eğer heteroseksüelseniz ilişkinin 2.bireyidir.Kendiniz olun.İlişki sadece iki öpücük üç tahrik edici cümleyle yürümez.Herkes bunları yapabilir.Herkes de cinselliğe yönelik içgüdü var.

Önemli olan dünyaya bakış açısı,ilişkiden ve hayattan beklentileriniz.Bir ömür cilveyle geçmiyor yoksa

her ilişkinin dinamiği farklı. o sevgilisine nude atmaktan hoşlanıyordur yani şöyle olur böyle olmaz diye bir şey söylemek sağlıklı değil.

her ilişkinin dinamiği farklı. o sevgilisine nude atmaktan hoşlanıyordur yani şöyle olur böyle olmaz diye bir şey söylemek sağlıklı değil.
Çok doğru ben de oyle düsünürüm genellikle ama her erkek böyle yapmazsan evde kalırsın tarzı lafları beni çok irrite etti.

Vücudunu göstererek sevgilisini 'elinde tutmak' onun yaşayış tarzıdır.
Fikrimce rezil bir durum.
Sizinkine odunluk denemez. Tabi sizin davranışlarınızı bilmiyorum ama öyle erkeği elinde tutmak için 'kadınlığını' kullanmayan biri olmak sizi odun yapmaz.

Her ilişki birbirinden farklıdır, kimi ilişkilerde normal karşılanan şey kimisine anormal gelir. İnsanlar birbirinden farklı farklı herkesin yaşam şekli , hayatı farklı ee doğal olarak ilişkilerde birbirinden farklı farklı. Siz kendi bildiginiz doğrulardan vazgecmeyin , sizin gibi düşünen birini bulursunuz , elbette sizin gibi düşünen erkekler de vardır.

Iliskiler baslar ve biter. Nisanli bile olsa...
Yarin oburgun ortaya ciktiginda zor durumda kalacagin hicbir fotograf ve konusma yapma. 4 yillik evliyim esime oyle seyler yollamadim.

Alisveris yaparken denedigim elbisenin fotografini atarken bile yuzun ve bacaklarin gorunmesin der esim.
Cilve dedigin adama etini gostermek degildir sadece. Bazen ses tonunda, bazen bakisinda, gulusunde, kelimelerinde...
Illa soyunman gerekmiyor. Bitecek iliskinin cozumu de cilve degil.

Kızlar ben yaklasik bir bucuk ay önce sevgilimden ayrıldım. Bunu aynı apartmanda oturduğumuz komşu kızına anlattığımda sen de çok zor bi kızsın sana soğuk davranıyorsun demiş ama sen hiç dikkate almamışsın. Çocuğu elinden kaçırdın işte.Bak bana ben nasıl cilveliyim dedi. Sen bildigin odunsun kusura bakma dedi. Bir de bana askerdeki nişanlısına transparan kıyafetlerle çekilmiş olduğu fotoğrafları attığını söyledi.'' Bu mu gercekten. Yani erkekler böyle şeyler mi bekliyor gerçekten şaşkinım. Bu normal mi cidden ..

1. Böyle insanlarla arkadaşlık etmeyin aşkı sevgiyi bacaktan ibaret saniyorlar konu sahibi kendini ağırdan almaya devam et

Ovv arkadaşının kafası pırıl pırıl.
Off be o nasıl elde tutmaktır o nasıl cilvedir huhhhuuuuu nasıl zeki kadın ya kfksf
Arkadaşın bir dünya markası:KK53:

Beyin yaa..Arkadaşından taktik bekliyoruz :KK53: Banada çok odunsun derlerdi ama gel gör ki benim ilişkim 3 buçuk yıldır sorunsuz gidiyor odun diyenler ittire kaktıra yürütüyor. Herkesin ilişkiyi yaşayış şekli farklı.

en sevmediğim şeylerden biri ‘öyle yapma böyle yap’ tarzı cümlelerdir.
sana doğru olan bana yanlıştır veya tam tersi. sen en doğrusu musun?
o zaman herkes birbirine nude atsın. cidden bu mudur?

yaş kaç bu arkadaşın?

Cilveyle terketmesi onlenen bı erkek başka birine cilveyle kapılır. O kızın fotoları şimdiden sanal alemde gezinmeye başlamamıştır inş

en sevmediğim şeylerden biri ‘öyle yapma böyle yap’ tarzı cümlelerdir.
sana doğru olan bana yanlıştır veya tam tersi. sen en doğrusu musun?
o zaman herkes birbirine nude atsın. cidden bu mudur?

yaş kaç bu arkadaşın?
22 benden küçük ve bana akıl veriyor kendi arasında. Kendi nisanlı ya bana evde kalmış muamelesi gösteriyor. Bundan sonra özel şeylerimi anlatmama kararı aldım zaten. Haspam..

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X