Böyle olan var mı acaba, ne tavsiye edersiniz?

Vitaminleri herkes söylemiş aman ihmal etmeyin. Bu aralar modunuz nasıl? İyi hissediyor musunuz? Depresyon belirtileri arasında olabiliyor bazen unutmak. (tabi düşük Bi ihtimal) eğer öle ise önden önleminizi alırsınız zaten.

b12 eksikligi vardır muhtemelen
bi de aynı anda birden çok şey mi düşünüyorsunuz? bu da bazı şeyleri unutmanıza sebep olabilir

Evet kafam çok dolı
Vitaminleri herkes söylemiş aman ihmal etmeyin. Bu aralar modunuz nasıl? İyi hissediyor musunuz? Depresyon belirtileri arasında olabiliyor bazen unutmak. (tabi düşük Bi ihtimal) eğer öle ise önden önleminizi alırsınız zaten.

Modum düşük çok sıkıntılıyım neşem yok ama inş depresyonda değilimdir

Merhaba herkese
Benim sıkıntım aşırı derecede unutkan ve dalgın olmam
Hem evde hem iş yerinde herşeyi unutuyorum yapmam gerekenleri, eşyaları...
Mesela geçen gün işe giderken çantamı evde unuttum ve bunu öğleden sonra farkettim
Sık sık anahtarlarımı kaybediyorum, elimdeki bir eşyayı götürüp biryere bırakıyorum ve unutuyorum bıraktığımın farkında bile olmuyorum
Bunun gibi bir çok örnek var
Kan tahlili yaptırıcam bu hafta belki bitamin eksikliğinden olabilir tabi doktora da görünmem lazım ama çok merak ettim bu durumda olan var mı diye
Benim son bir yıldır çok arttı
Bu arada yaşım 30
Kansizlik yada b12 vitamin eksikligi gbi vitamin degerlerinize baktirin

:) bir an kendi yaptıklarım aklıma geldi,bol bol meyve sebze tüketmeye çalışın bence :)

Merhaba herkese
Benim sıkıntım aşırı derecede unutkan ve dalgın olmam
Hem evde hem iş yerinde herşeyi unutuyorum yapmam gerekenleri, eşyaları...
Mesela geçen gün işe giderken çantamı evde unuttum ve bunu öğleden sonra farkettim
Sık sık anahtarlarımı kaybediyorum, elimdeki bir eşyayı götürüp biryere bırakıyorum ve unutuyorum bıraktığımın farkında bile olmuyorum
Bunun gibi bir çok örnek var
Kan tahlili yaptırıcam bu hafta belki bitamin eksikliğinden olabilir tabi doktora da görünmem lazım ama çok merak ettim bu durumda olan var mı diye
Benim son bir yıldır çok arttı
Bu arada yaşım 30

Tahlil vb. şeylere ek olarak yapılacak işleri bir kenara not tutmalısınız ve yapılması gereken zamanda yapmalısınız. Ertelerseniz unutursunuz. Telefonda bu vb. durumlar için güzel uygulamalar var.

Back
X