• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle olanlar varmı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
meraba arkdaşlar bu sitede çogu konuyu okudum aklıma şu gelio mesela az önce bi konuyu okurken eski sevgilinizi eşyalarını falan attınızmı vs vs..konuları okudukça içim daralıor çünkü bben istiorumki sadece şimdi sevgilim olsun eger öle bi eşya kalırsa düşünce olursa vicdan duyarım ayy ben çokmu hassasım böyle konularda.yani herksin eskiden sevgilisi faln olmuştur geçmiş gitmiştir ve herkes ne yaşadıgını bilir işte ben bilsem bilesanki vicdan duycam hiç bişe aklıma gelmesin istiom:):)kaydirigubbakcemile3 (kendim bile gülüorum ama heralde çok sevgimden kaynaklanıo ve hiç bir leke düşünce gelmesin istiom sevgilime...??:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
adımı ne çok kullanmıssın yazında vicdan vicdan canım benimdelikafadulden

bende anlamadım bıraz dah acamısın
yanı sen suan sevgılını ok sevıyorsn ayrılsan bıle ona aıt hatıra mı kalsın dıon
yoksa tam tersı mı ?
ama bence ınsaın hayatında ılk ve tek olmalı benımole oldu esımne kadar kotu olsa bıle kı degıl hadı dıyelım ayrıldık ılk lerımı onda yasadım onu unutamam

yeni birisiyle birlikteyken eski ilişkileirni hatırlıyor olmaktan dolayı vijdanın rahatsız sanırım..anladığım anlayabildiğim bu..
eski ilişkilerde senindi ama ?
onları da sen yaşamıştın?
yaşarken de belki daha güzeli daha özeli yok demiştin?
hatırlayınca neden vijdan yapıyosun ki?
hatıralarına sahip çık bence , yoklarmış gibi davrannak yerine iyice kazı hafına..
tek mirasın onlar cnm ..

canım eski sevgilimden kalma hediyeler hala duruyor
şuan bir sevgilim var ama onunda eski sevgilisinden kalma bir takım şeyleri var
sonuçta eskide olsa bir ilişki paylaşılmış ve o ilişkiden kalan hatıralar atılmamalı tabi çok kötü biten bir ilişki değilse
o nedenle hiç kötü hissedecek bişey yok bu konuda bence
ama eski sevgilinle ilgili bir düşünce kalmışsa ve aklını karıştırıyorsa o fena işte :1no2:

tam anlatamadım çünkü bnde bilmiom konu basit düşünce faln degil sanki sizler öyle yazınca benim hediyelerim kalsa vicdan duyarım gibime gelio yani nebilim böle hassasım ama geçmşte tabiki benim herkesin geçmişi var yani konu saçma oldu ama düşündügüm şeyinde saçma olduğunu sizler sayesinde anlamış oldum :enbuyukkk:

hah konuyu kaptım hemen yorum yapayım
ben de eskı sevgılılerımı hatırlıyorum guzel anılarımız guzeldı dogrusu,
aklıma kötuymus gıbı getırmeye calıssam da aklıma gözumun onune gelınce hala tebessum edıyorum
cunku benı oyle sever uzerıme tıtrerdı kı cok mutlu olurdum,
kötu anıları zaten saymıyorum kötuler hakıkaten kötuydu ve hıc olumlu dusunemıyorum o konularda,
ama yasadıgımız guzellıklerle mutluyum yıne de ıyı kı yasamısım onları dıyorum,
hayat işte her zaman guzel anıları bırakmayabılıyor gerıde, guzelıklerın kıymetını bılmelıyız anı da olsa..
yerimseniben

Back
X