Böyle olması normal mi?

balboceyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
23
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba..17 haftalık hamileyim..dolayısıyla karnım büyüdü:49:..sorum şu;gece yatarken karnımın altına bişey koyma ihtiyacı hissediyorum..aksi taktirde çok huzursuz oluyor ve sık sık uyanıyorum..sağdan sola dönerken çekilme hissi yaşıyorum..bende kulandığım yorganı uyurken bir miktarı ile örtünüp kalanı ile karnıma destek yapıyormuşum..tabi bunu üstü açık kalan eşim ile tespit ettik..:DD:52: böyle olması normal mi?aranızda hiç karnına destek ihtiyacı hisseden oldu mu?hamile yastıkları var..uzun sosis gibi acaba ondan mı alsam?ne dersiniz..tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Eveet canım tamda senin dediğin gibi insan göbüşünün altına bişey koyma hissi yaşıyor..Ben de senin gibi örtündüğüm battaniyenin yarısını göbüşümün altına koyuyorum bazende bacağımın arasına da yastık alıyorum..Bu şekilde rahat oluyo tatlım...Doktorlar hamilelikte sola yatmayı öneriyo,gerçi zaman ilerledikçe bi sağ bi sol dönüp duruyo insan yatakta ama olsun...Minikler sağlıklı olsunlarda herşeye katlanılır:nazar:

Dediğin yastıklardan da alabilirsin canım ama aynı işi görüyo,yine de sen bilirsin:26:

ben hamilelikten önce devamlı yüzüstü yatardım şimdi o kadar çok özlüyorum ki.... sanırım bu yüzden tam yan değil yüzüm yastığa dönük uyuyorum ve karnımın altınada bişey koyma ihtiyacı hiç hissetmedim karnım yataktan destek alıyor çünkü, bebeğiminde bu şekilde rahat ettiğini hissediyorum. üstümü örtme alışkanlığım olmadığı içinde genelde yorganı yanımda toplayıp bi bacağımıda onun üstüne atıyorum oohhhhhhh deymeyin keyfime. ama biraz daha büyüyünce ne duruma gelirim bilmiyorum

Eveet canım tamda senin dediğin gibi insan göbüşünün altına bişey koyma hissi yaşıyor..Ben de senin gibi örtündüğüm battaniyenin yarısını göbüşümün altına koyuyorum bazende bacağımın arasına da yastık alıyorum..Bu şekilde rahat oluyo tatlım...Doktorlar hamilelikte sola yatmayı öneriyo,gerçi zaman ilerledikçe bi sağ bi sol dönüp duruyo insan yatakta ama olsun...Minikler sağlıklı olsunlarda herşeye katlanılır:nazar:

Dediğin yastıklardan da alabilirsin canım ama aynı işi görüyo,yine de sen bilirsin:26:

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim:71:..bacağımın arasına yastık koymayı deneyeceğim..inş işe yarar..uykularım da normale döner:):71:

ben hamilelikten önce devamlı yüzüstü yatardım şimdi o kadar çok özlüyorum ki.... sanırım bu yüzden tam yan değil yüzüm yastığa dönük uyuyorum ve karnımın altınada bişey koyma ihtiyacı hiç hissetmedim karnım yataktan destek alıyor çünkü, bebeğiminde bu şekilde rahat ettiğini hissediyorum. üstümü örtme alışkanlığım olmadığı içinde genelde yorganı yanımda toplayıp bi bacağımıda onun üstüne atıyorum oohhhhhhh deymeyin keyfime. ama biraz daha büyüyünce ne duruma gelirim bilmiyorum

bende öyle uyumayı severdim..ama artık uyuyayımda nasıl olursa olsun diyorum..göbük rahatsız oluyor hafif pozisyon çevirsem..üstümü örtme alışkanlığım yok,dolma gibi yorgana sarınma alışkanlığım var..velhasıl olan eşime oluyor..bi çözüm bulucaz artık..çook teşekkür ederimm:71:

Son düzenleme:
hehe sende bıze kaılmısın doguma kadar boyl eşimde hep ustumu acıyorsn dıye benı cekeleştiriyor simdi yenı caremız ıkı yorgan kullanıyoruz bu care cok rahat ettık

Back
X