- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim. ve sanırım bıraz fazlaca kıskancım. eşim geçenlerde bir rüyasını anlattı.bastanda uyardı kıskançlık yapmak yok ama dıye.esımın benden once uzun bır ılıskısı olmus ancak kız onu aldatmıs.esımde onu yakakamıs kız telefonunu saatlerce acmamıs yakaladıgı gun .herneyse esım ruyasında o kızla evlı oldugunu gormus. Kızı arıyomus arıyomus acmıomus ruyasında. en sonunda acmıs ve arkadan erkek seslerı gelıomus demıskı kıza hala aynısın hıc degısmıceksın demıs. Ruya bukadr o sıra esım uyanmıs ve ben yanında yokum. tv ızlerken uyuyakalmısım geldı benı yanına aldı gece. sabah ta bunu anlattı. esım ıs toplantısı olsun carsıda pazarda olsun ben telefonumu ılk arayısında acmazsam cıngar cıkarır.cok telaslanır bana hep senı merak ettıgım ıcın basına bısı geldı sanıyorum der ama ben eskı ılıskısının etkısınde kaldıgı ıcın ben acmadıgımda bole yaptıgını dusunuyorum artık. ve bu ruya bılıncaltı ruyası. acaba aklımı kalmıs onda benle kıyas mı yapıo dersınız.saçma dıyenler olabılır belkı ama aklıma takıldı napayım