böyle şaçma bir soru sizin aklınıza gelir miydi?

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim. ve sanırım bıraz fazlaca kıskancım. eşim geçenlerde bir rüyasını anlattı.bastanda uyardı kıskançlık yapmak yok ama dıye.esımın benden once uzun bır ılıskısı olmus ancak kız onu aldatmıs.esımde onu yakakamıs kız telefonunu saatlerce acmamıs yakaladıgı gun .herneyse esım ruyasında o kızla evlı oldugunu gormus. Kızı arıyomus arıyomus acmıomus ruyasında. en sonunda acmıs ve arkadan erkek seslerı gelıomus demıskı kıza hala aynısın hıc degısmıceksın demıs. Ruya bukadr o sıra esım uyanmıs ve ben yanında yokum. tv ızlerken uyuyakalmısım geldı benı yanına aldı gece. sabah ta bunu anlattı. esım ıs toplantısı olsun carsıda pazarda olsun ben telefonumu ılk arayısında acmazsam cıngar cıkarır.cok telaslanır bana hep senı merak ettıgım ıcın basına bısı geldı sanıyorum der ama ben eskı ılıskısının etkısınde kaldıgı ıcın ben acmadıgımda bole yaptıgını dusunuyorum artık. ve bu ruya bılıncaltı ruyası. acaba aklımı kalmıs onda benle kıyas mı yapıo dersınız.saçma dıyenler olabılır belkı ama aklıma takıldı napayım:(

senle bi ilgisi oldugunu anmiyorum
oteki kiz la ya$adiklari agir bi travma olmu$ olmali e$in için .. daha yeni evliymi$iniz, zamanla geçecekdir
biraz anlayi$li olup onun suyundan git derim
kiskançlik da yapma :)
ruya bu uyanmasa hatirlamazdi bile , sende ne ruyalar goruyosundur ama o an uyanmadigin için hatirlamiyorsun
bende bazen unluleri falan goruyorum ruyamda benle sevgili oluyoalr vs :))
akjlima oyle bi$ey yok ama ruya bu çogu zaman bo$a çikar :)

mrh canım bence hiç kafana takma nede olsa rüya bazen bilinç altımızda kalan şeyleri rüyamızda görürüz bazen de hiç istemesekte görmek istemediklerimizi bile görürüz sen açmadığında meraklanması iyi bişey

Merhaba canım,böyle düşünmen çok normal ama alt tarafı rüya bu.İnsanlar rüyalarında en olmadık şeyleri görür,kendimden bilirim ama rüya işte.Birde şöyle düşünmelisin ne kadar dürüst bi eşin var ki sana anlatıyor,yeni evlisin böyle şeyler için evinin,eşinin ve kendinin huzurunu bozmaya değmez tatlım.mutlu ve huzurlu günler dilerim..

merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim. ve sanırım bıraz fazlaca kıskancım. eşim geçenlerde bir rüyasını anlattı.bastanda uyardı kıskançlık yapmak yok ama dıye.esımın benden once uzun bır ılıskısı olmus ancak kız onu aldatmıs.esımde onu yakakamıs kız telefonunu saatlerce acmamıs yakaladıgı gun .herneyse esım ruyasında o kızla evlı oldugunu gormus. Kızı arıyomus arıyomus acmıomus ruyasında. en sonunda acmıs ve arkadan erkek seslerı gelıomus demıskı kıza hala aynısın hıc degısmıceksın demıs. Ruya bukadr o sıra esım uyanmıs ve ben yanında yokum. tv ızlerken uyuyakalmısım geldı benı yanına aldı gece. sabah ta bunu anlattı. esım ıs toplantısı olsun carsıda pazarda olsun ben telefonumu ılk arayısında acmazsam cıngar cıkarır.cok telaslanır bana hep senı merak ettıgım ıcın basına bısı geldı sanıyorum der ama ben eskı ılıskısının etkısınde kaldıgı ıcın ben acmadıgımda bole yaptıgını dusunuyorum artık. ve bu ruya bılıncaltı ruyası. acaba aklımı kalmıs onda benle kıyas mı yapıo dersınız.saçma dıyenler olabılır belkı ama aklıma takıldı napayım:(

evet ilişkisinin etkisinde kalmış... anlaşılan çok da sevmişki uzun sürmüş..aslında onun isteği o kızla evlenmekmiş ama aldatınca güme gitmiş isteği..bu telefon meseleside seninde onu aldatmandan korkuyor..yer etmiş şekerim adamda...varya senden önce başkasına aşık bir adamla evlenmeyecek bir kız..bu kadının gücüne gidiyor..kadın eski ilişkisini bile bile evlensede bu adamla sonradan çok acıtır...rüyası bile üzüyor seni .

üzülme boş yere canım, eşin belli ki dürüst biri. senden gizli saklısı yok. ne kadar zaman geçerse geçsin aldatılmak kolay unutulacak bişey değil.. ama bu o kızı hala seviyor, onu unutamıyor demek değil.. sadece aldatılmak onu kötü etkilemiş.. ee sizde yeni evlisiniz, zamanla aşıcaktır bu durumu.. hiç üzülme, rüyasını sana anlatması, senden saklamaması bile ne güzel. senden gizli saklısı yok işte..
takma kafana bunları, seni sevmiş evlenmişsiniz. Allah mutluluklar versin, bir ömür boyu :16:

bi zamanlar bizi çok etkileyen şeylerin etkisi sürebilir.bu aklının onda kaldıgını göstermez.onun yaptıgı şeyden sonra kadınlara olan güveni biraz azlmıştır.sende ders alıcı bişi yaşasaydın eski sevgilinle eşinede şimdi öle davranırdın dmi

tabii ki bilinçaltı rüyası. ve böyle olması iyi bir şey. özlediğinden görmemiş yani öyle düşün. daha farklı bir rüya görseydi daha farklı yorumlayabilirdim ama bu tamamen yaşayıp da hazmedemediği bir şeyin bilincinde bıraktığı etki. ve maalesef telefonu geç açtığınızda kızması da bu yüzden. siz de aldatılsanız çok paranoyak olmaz mısınız? ki şuan ortada bir şey yokken bile kıskancım diyorsunuz. yaşadıklarınızda sizi üzmesi gereken bir şey yok. içinizi ferah tutun, kötü düşünmeyin.

Back
X