• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle sapıklık görülmedi

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Bursa’da sapıklık olaylarında unutulmayacak bir vaka yaşandı. Bu kez evli ve 2 çocuk annesi genç bir kadın kapsının önünde duran ayakkabısını sabah görünce neye uğradığını şaşırdı. Ayakkabının içinde sperm doluydu.

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi Barış Mahallesi'nde, evli ve 2 çocuk annesi 31 yaşındaki T.H.,Sabah kalktığında evinin kapı önüne bıraktığı ayakkabının içinde sperm gördü.

Buna şaşıran T.H., eşi N.H.'ye durumu söylediç Yapılanın kendilerine hakaret olduğu inanan aile, bunu yapanın bulunması için 155 Polis İmdat'ı arayarak haber verdi. Gelen polis ekibi ayakkabıdaki spermden örnek alarak gitti.

Şimdi polis faili bulmak için aldığı sperm numunesini DNA testiyle emniyette benzer olaylardan sabıkalılarla karşılaştırma yapıyor.

http://www.milliyet.com.tr/boyle-sapiklik-gorulmedi-gundem-1936342/

Son düzenleyen: Moderatör:
hangi zihniyetle, amaçla böyle bişi yapılır yahu ne günlere kaldık :KK14:

her sene bursadan antik kuntik bir sapik haberleri çıkmasa şaşarım .:KK53: damacanayla mastüsbasyon yapan biri vardı birde bursalı badeci hoca vardı , ördege tecavüz eden, kadınların kalça fotosunu çeken bursadan bir haber di şimdi de bu çıktı , sehir bildigin her sene bir cinsi sapık cikariyor. :KK53:

Başka bir sitede sifira yakin ayakkabı ekledim 10 sapiga yakın Soysuzdan maalesef e-mail aldım abartısiz söylüyorum adamlar tek bir kullanilmis ayakkabı teki için milyonlar yani eski adıyla milyarlar öne sürmekte n çekinmiyor yazık bunların baci ana düşüncesi kalmamis .kızımı düşündükçe çildırıyorum hadi polise gideyim diyorum polisin ilk dedigi mahkemeyle ve belali insanlarla uğraşir misin maalesef bir kanun yok çaydırma adına bir şey yapamıyoruz deyince o kapıdan da geri dönüyorum. bursada maalesef sapık olayları iki katına çıktı eskiye oranla .bu evliya lar şehrine hiç yakışmıyor yazık.

Demek ki annelerimiz ayakkabıları boşuna içeri alıyomuş. Kadıncağızın varmış bi bildiği ayakkabını bırakma diye bana bağırırken :)

Back
X