• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle şeyler hep beni mi bulur :(

Benim wbc 17 cikti ve serumlarla 12ye dusurduler enfeksiyon onemli lutfen doktorunu dinleyin ama 6 ay cok fazla gibi heldi banada. Burda wbc degeri 47 olup 4 aylik bebegini kaybeden bi uye vardi. Tedbir alinmasi gerekir

Benim wbc 17 cikti ve serumlarla 12ye dusurduler enfeksiyon onemli lutfen doktorunu dinleyin ama 6 ay cok fazla gibi heldi banada. Burda wbc degeri 47 olup 4 aylik bebegini kaybeden bi uye vardi. Tedbir alinmasi gerekir

Normal deger 4-10,5 olarak belirlenmis benimde 10,58 çıktı.. Sizin 17 çıktıgmd sadece serum mu verdiler ilac flan kullandiniz mi birde o zaman hamilemiydiniz ? bebegini kaybeden kisiyede cok uzuldum :( degeri baya fazla cikmis

Normal deger 4-10,5 olarak belirlenmis benimde 10,58 çıktı.. Sizin 17 çıktıgmd sadece serum mu verdiler ilac flan kullandiniz mi birde o zaman hamilemiydiniz ? bebegini kaybeden kisiyede cok uzuldum :KK43: degeri baya fazla cikmis
Ewd serum verdiler. İlac kullanmadm.Benim degerim zehirlenmeden dolayi yukselmis. Hamile degildim yani.

Kizlar ekimde dusuk yaptim 1 hafta sonrasinda kan tahlili yaptirdim hcg sifirlanmasini takip etmek icin 5 in altina dusmustu sonuclari dr.a gostermeye firsatim olmamisti aradan bir ay gecti adette gordum tekrar bebek istiyorduk kayinvalidem sonuclari dr.a gostermis (aile hekimine) vucutta enfeksiyon oldugunu soylemis :KK43: insallah simdi cocuk yoktur varsa oda duser tedavisini gormesse surekli dusuk olur kadin dogum dr.una muane olup ilacini kullansin 6 ayda korunsunlar demis :KK43: cok canim sıkıldı suan moralim sıfır :KK43: adetime 12 gun kalmisti oysaki umutla test yapcagim gunu bekliyodum :KK43:

Belki anlayan vardir foto yukluyorum :KK43:

Soğan kürü dene canm tertemiz ediyo ve gebeliğe de yardmcı

Bende ilk bebeğimi kaybettim, nedenini soyleyemiyorlar , üzerine genetik test yaptırdım, düşük yaptıktan 3 ay sonra denemeye başladık ve oldu, suan 4 aylık hamilelik, çok şükür. Tavsiyem tek doktorla kalma, bana kaç farklı doktor neler dedi bilsen inşallah herşey yolunda gider

Back
X