- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim wbc 17 cikti ve serumlarla 12ye dusurduler enfeksiyon onemli lutfen doktorunu dinleyin ama 6 ay cok fazla gibi heldi banada. Burda wbc degeri 47 olup 4 aylik bebegini kaybeden bi uye vardi. Tedbir alinmasi gerekir
Ewd serum verdiler. İlac kullanmadm.Benim degerim zehirlenmeden dolayi yukselmis. Hamile degildim yani.Normal deger 4-10,5 olarak belirlenmis benimde 10,58 çıktı.. Sizin 17 çıktıgmd sadece serum mu verdiler ilac flan kullandiniz mi birde o zaman hamilemiydiniz ? bebegini kaybeden kisiyede cok uzuldumdegeri baya fazla cikmis
Anladm canm gecmis olsun. Bende yarin gitcem bakalim ne diyeceklerEwd serum verdiler. İlac kullanmadm.Benim degerim zehirlenmeden dolayi yukselmis. Hamile degildim yani.
Sanada gecmis olsun cnmAnladm canm gecmis olsun. Bende yarin gitcem bakalim ne diyecekler
Kizlar ekimde dusuk yaptim 1 hafta sonrasinda kan tahlili yaptirdim hcg sifirlanmasini takip etmek icin 5 in altina dusmustu sonuclari dr.a gostermeye firsatim olmamisti aradan bir ay gecti adette gordum tekrar bebek istiyorduk kayinvalidem sonuclari dr.a gostermis (aile hekimine) vucutta enfeksiyon oldugunu soylemisinsallah simdi cocuk yoktur varsa oda duser tedavisini gormesse surekli dusuk olur kadin dogum dr.una muane olup ilacini kullansin 6 ayda korunsunlar demis
cok canim sıkıldı suan moralim sıfır
adetime 12 gun kalmisti oysaki umutla test yapcagim gunu bekliyodum
Belki anlayan vardir foto yukluyorum![]()