Kızlar önceki konularımda bahsetmiştim sevgilimle ayrilmistik. Sonra sevgilim o dönem baya kötü olmuş hatta sinir krizi geçirmiş. Annesi de biliyor ayrıldığımızı. İşte ikinize de yazık birbirinize iyi gelmiyorsunuz demek ki tarzında şeyler demis. Lafı artık sizden bı şey olmaza getirmiş yani. Şimdi barıştık sevgilimle ama hem ben öyle düşündüm o da annesine demedi. Şey diye düşündük aramızdaki tüm sorunları halledelim her şey eskisinden iyi olsun o zaman deriz şimdi ayrıl barış ayrıl barış gibi bı izlenim bırakmayalim dedik. Şimdi Allah'a şükür düzelttik. Şimdi buluşurken konuşurken sürekli kimle konusuyosun, kimle bulusacaksin lafı oluyor. Sevgilim tutturdu bize gelsene hem annemle konuşmuş oluruz düzgünce hem çok istiyorum gelmedi diye. Bugün de başladı annen de gelsin hatta önceden tanıştı annesiyle annem.
Gelelim soruna bana bu çok erken geliyor. Ben onlara gitmek için annemden izin alamam. Şimdi anneme desem annemin evde bir yığın işi var ve 2-3 saatlik mesafede evleri. O kadar saat babam neredeydiniz diye baslar. Hem hepsinden geçtim böyle içli dişli olmak için aşırı erken daha. Ama sevgilim aşırı hevesli ne bu hevesini kırmak istiyorum ne de şimdiden bu kadar içli dişli olmak istiyorum. Yanlış anlaşılmasın ailesi tanıdığım kadarıyla gayet neşeli, iyi, hoş insanlar sadece doğru gelmiyor şimdiden çok içli dişli olmak. Kırmadan nasıl diyebilirim. Yanlış anlamasindan çekiniyorum.
Gelelim soruna bana bu çok erken geliyor. Ben onlara gitmek için annemden izin alamam. Şimdi anneme desem annemin evde bir yığın işi var ve 2-3 saatlik mesafede evleri. O kadar saat babam neredeydiniz diye baslar. Hem hepsinden geçtim böyle içli dişli olmak için aşırı erken daha. Ama sevgilim aşırı hevesli ne bu hevesini kırmak istiyorum ne de şimdiden bu kadar içli dişli olmak istiyorum. Yanlış anlaşılmasın ailesi tanıdığım kadarıyla gayet neşeli, iyi, hoş insanlar sadece doğru gelmiyor şimdiden çok içli dişli olmak. Kırmadan nasıl diyebilirim. Yanlış anlamasindan çekiniyorum.