Ben istedikce niye Allah baskasina nasip ediyor bebegi neden neden neden?? Benim gozyaslarim dinmicekmi?? Ya daha sabah 45 yasindaki kaynanamin hamile oldugunu duydum. Dusunuyorum da 7-8 ay sonra telaslari baslicak. Bebek odasi alicaklar takimlar falan alicaklar ben hala beklicem belkide hic olmucak gozyaslari hic mi dinmez bi insanin siz soyleyinn
Sen böyle isyan etmeye devam edersen Allahın gücüne gider sabır ve duayla olmayacak bi şey yok elbet nasibin var zamanında olcak her sey ama böylr istan ederek hem kendine yazık edersin hem gğnaha girersin.
Ben istedikce niye Allah baskasina nasip ediyor bebegi neden neden neden?? Benim gozyaslarim dinmicekmi?? Ya daha sabah 45 yasindaki kaynanamin hamile oldugunu duydum. Dusunuyorum da 7-8 ay sonra telaslari baslicak. Bebek odasi alicaklar takimlar falan alicaklar ben hala beklicem belkide hic olmucak gozyaslari hic mi dinmez bi insanin siz soyleyinn
Suan isyan ediyorsn canm. Yapma Rabbim in gücüne gider olur yani artk herşeyin br çaresi var ne sorunlar aşılıyor ama sn böyle yaparsn şimdiden daha 21 yasindaymissin bnde o yaştaym 2 senede ugrasiyoruz sürekli 2 kere nasl sevindim nasl umutlandm ama kurtaj oldm Allah a isyan etmedm hc bir şekilde elbette vardr bir bildigi belki olsa sakat olacaktı Rabbim beni kayirdi belkide diyorum. Dua et bol bol snde suan kendinde degilsn bence biraz kendini toparla yaptığına kizacaksn.
Rabbim hayırlı Zaman'da hayırlı evlatlar nasip etsin Canımm hiç üzülme bu günlerin tadını çıkar annelik çok güzel bir okadarda fedakarlık isteyen bir olay. Bende bu yıl 2. Çocuğa karar vermiştim 30 olmadan olsun diye ama nasipte yokmuş 2 kez düşük yaşadım hiç isyan etmedim Rabbim bizden iyi biliyor muhakkak Zaman'ı var dedim inşallah önce hiç olmayanları sonrada bizleri en kısa zamanda müjdelendirir Allah senin için dua edicem üzülme kayınvalidene veren Rabbim sanada çifter çifter verir buna şüphen olmasın
Cidden kaynanan hamile mi ? Çok enteresan üzülme canım çooook gençsin ah ah ben ne yapayım 32 yaşımdayım. Bir dış gebelik geçirdim. Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. . Yine çok şükür hamile kaldım ama 8 cm miyomum var erken doğum riskim var vs vs . Allah elbet en kısa zamanda hayırlı bir evlat verir. Yapma bu isyana girer canım muhakkak hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerin olacak dua et sadece .
seni o kadar cok anliyrm ki.isyan etme sabir et diyolar ama olmuyo.anca o yavruyu kucagimiza alinca dinecek hersey.allah yardimcin plsin tez zamanda lavus yavruna
seni o kadar cok anliyrm ki.isyan etme sabir et diyolar ama olmuyo.anca o yavruyu kucagimiza alinca dinecek hersey.allah yardimcin plsin tez zamanda lavus yavruna
bu duyguyu az da olsa bende tatmıstım vucudumla ilgili bebek olusumunu engelliycek cok puruz vardı korktugum oldu olmaz dedim bide bircok tedavi falan gozume asırı kocaman seylermis gibi geldi ama sonra takmamak gerektigini anladım cok uzun surmedi bunu anlamam ya hayatta bazen bazı seyleri ya elde edemiyoruz ya da vakti zamanı oluyor beklerken de kendimizi hırpalıyoruz herseyden once esinle mutlu bir hayat surmeyi dusun evlenme sebebin esinle birlilte bir hayatmıydı illa bir bebekmiydi ben bunları sorguladım hep kendi kendime ne olucak dedim farzedeyimki Allah vermedi ben omrum boyunca eksikmi kalıcam mutsuzmu olucam hicde bile belkide boyle dusundugum icin bir sekilde nasip oldu cunku kendimi sartlamadım cocugu olmayan cogu kadının bence en buyuk engeli psikolojik olarak bunu kendilerine baskılamaları
Bak bende şimdi eltimin hamile olduğunu öğrendim. Kendisini pek hazetmesemde abi ve onun için sevindim. Yaşları ilerlemişti Rabbim nasip etmiş olmuş hemde ilk çocukları. Zaman Zaman Zaman