• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle tartışma mı olur ya

ya hu kötü niyetle söylemiyorum ki, yanlış anladıysan da kusura bakma. ilişki var, ilişki var. erkek arkadaşım da ben de çok küfür ederiz mesela. hatta bunu normal konuşmalarımızda yaparız. çünkü günlük hayatımızda küfür eden insanlarız. ama sizde anladığım kadarıyla böyle bir şey yok. sonuçta iki kişi konuşurken edilen küfür var ortada, ha şahsına ha havaya farkı ne? ayrılalım dedin, üzerine derslerle alakalı mesaj attın. atma demek istiyorum, bırak küfür ettiği için o özür dilesin ve küfür ettirme sende diye daha da üste çıkmasın. üzülen sen olursun diye yazdım. kendi haline bırak da o dönsün.

kafam çok karışık çok güvendiğim bi arkadaşıma konuşmamızı mail attım ve dürüstçe söyle kim hatalı dedim
arkadaşımda kusura bakma canm ama sen hatalısın dedi
ben ergen gibi dedikten sonra hemen küfür etmedi
uzadı tartışma
ben neden tavır yapıyorsun kötü brişey söylemedim dedim o tamam dedi ben gene bişeyler yazdım 4 5 kere tamam yeter dedi
tabiki küfürünü savunmuyorum aslada savunmam çirkin bişey
ama küfür etme olayınıda ilşkimizde ben başlattım baktım bu da ediyor bıraktım sonra

arkadaşım ise çok üstüne gitmişsin sinirlenmiş baya ama bence sendede hata var dedi

biraz kafamı toparlamaya çalışacağım.. bi kaç günde onla görüşmeyeceğim.

noktalama isaretleri ne olacak peki?
belki sevgilinde bir sebeten dolayi yazdi oyle...

birine birseyi uyari olarak soyluyorsan , o seyin sende mukemmel olmasi lazim ....

hayret bişey ya buraki yazılar Türkçe sınavı olarak mı değerlendirilecek?

noktalama işaretiyle q harfinin çok farkı var q alfabemizde olmayan bi harf

Son düzenleme:
Şöyle yorumları inceledim de, neredeyse her iki cümleden birinde bir arkadaş başka bir arkadaşa Türkçe dersi vermiş, ama ders veren kişi de cümleleri hatalı kullanmış..

Bu ne takıntıdır ?

Elbetteki doğru kullanılmalı Türkçe ve kullanılması için mücadele edilmesi gerekiyor; fakat böyle değil..

Yorum yerine forumlarda devamlı olarak bu cümleler var; ''Türkçe'yi doğru kullan, ''ne virgül ne nokta var cümlelerinde ''..

Artık tuhaf geliyor böyle yorumlar..

Kibarca uyarılmalı ve uyaran kişilerin kullandığı dil mükemmel olmalı ki karşısindakine faydası dokunsun.

..........

Konu sahibi arkaşım; tekrar söylüyorum evet küfür etmesi hoş değil, affedilesi bir durum değil; fakat evveli, bu boyuta gelen zamana kadar ki süreç önemli.

Yani siz onu uyarırken kaba davranmışsınız, bir erkeğe ''ergen'' demek ne kadar doğru.

Gurur incitildiğinde, onuruna dokunulduğunda kişinin, canavarlaşabilir; bu normaldir, doğal değildir.. Sonucundan kaçılmıyor.

Ötesi, gerisi, berisi yok; kendine nasıl davranılmasını istiyorsan, karşındakine de öyle davranacak kişi.

Barışmanıza sevindim, inşaallah böyle tatsızlıklar yaşanmaz bir daha.

O hakli bu hakliyi bi tarafa birakalim. Çok laçkalaşmış bi iliskiniz oldugu gercegi ne olacak?

evet bende kufre takıldım
eskı erkek arkadasımda kufur etmıstı zaten bıtecektı benım ıcınde ıyı bahane oldu
sen onun erkek arkadası degılsın toplasın bıraz agzını

Şöyle yorumları inceledim de, neredeyse her iki cümleden birinde bir arkadaş başka bir arkadaşa Türkçe dersi vermiş, ama ders veren kişi de cümleleri hatalı kullanmış..

Bu ne takıntıdır ?

Elbetteki doğru kullanılmalı Türkçe ve kullanılması için mücadele edilmesi gerekiyor; fakat böyle değil..

Yorum yerine forumlarda devamlı olarak bu cümleler var; ''Türkçe'yi doğru kullan, ''ne virgül ne nokta var cümlelerinde ''..

Artık tuhaf geliyor böyle yorumlar..

Kibarca uyarılmalı ve uyaran kişilerin kullandığı dil mükemmel olmalı ki karşısindakine faydası dokunsun.

..........

Konu sahibi arkaşım; tekrar söylüyorum evet küfür etmesi hoş değil, affedilesi bir durum değil; fakat evveli, bu boyuta gelen zamana kadar ki süreç önemli.

Yani siz onu uyarırken kaba davranmışsınız, bir erkeğe ''ergen'' demek ne kadar doğru.

Gurur incitildiğinde, onuruna dokunulduğunda kişinin, canavarlaşabilir; bu normaldir, doğal değildir.. Sonucundan kaçılmıyor.

Ötesi, gerisi, berisi yok; kendine nasıl davranılmasını istiyorsan, karşındakine de öyle davranacak kişi.

Barışmanıza sevindim, inşaallah böyle tatsızlıklar yaşanmaz bir daha.

teşekkür ederim yorumlarınızı her zaman çok beğeniyorum

açıkcası kendimi onun yerine koydum özenti denmesi ergen denmesi hoş değil bi harf için yani o bana dese ben daha çok tartışırdım buna eminim

sana kötü sözler sarf etmesi hiç hoş olmamış. tartışsanız da asla böyle şeyler söylememeliydi.

Son düzenleme:
O hakli bu hakliyi bi tarafa birakalim. Çok laçkalaşmış bi iliskiniz oldugu gercegi ne olacak?

böyle bi gerçek yok sizin düşünceniz sadece..biz birbirmize hergün ana avrat küfür etmiyoruz.. genel olarak tercihlerimizede saygılıyız,her ilişkide sorunlar oluyor benim ona küfür ettiğimde oldu ama o benden vazgeçmedi hemen, hatamı anladm etmedim o da etmeyeceğini söyledi..

evet bende kufre takıldım
eskı erkek arkadasımda kufur etmıstı zaten bıtecektı benım ıcınde ıyı bahane oldu
sen onun erkek arkadası degılsın toplasın bıraz agzını

bunuda söyledim ona ben erkek değilim hoşuma gitmiyor küfür duymak dedim
sana etmedim ki dedi
bende zaten bana edemezsin küfür duymak istemiyorum dedim

14 konunuz var, 14ü de ilişkinizle ilgili. Bu laçka ilişkinizle bu kadar uğraşacağınıza oturup dersinize çalışsanız?

14 konunuz var, 14ü de ilişkinizle ilgili. Bu laçka ilişkinizle bu kadar uğraşacağınıza oturup dersinize çalışsanız?

çok ilginç yaa ben burda okulla ilgili bi konu açmadım; dersleriminde sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum konumdada bahsetmedim bu konuda fikir istemedim

ilşkim laçka falanda değil öyle bile olsa kimseyi ilgilendirmez

fikir istedim tavsiye istedim ama bu tepki neden

ilşkimle ilgili 14 konu açmak yasakmı ki?

Son düzenleme:
çok ilginç yaa ben burda okulla ilgili bi konu açmadım

ilşkim laçka falanda değil öyle bile olsa kimseyi ilgilendirmez

Evet sorunda burda zaten,ilişkinizi hayatınızın merkezi haline getirmeniz. O yüzden dedim ya okulunuza bakın diye

Ayrıca her zaman sorun, hep sorun.Laçka değilde ne?

Konuyu açtıysanız yorumlara açık olacaksınız:ssz:

Evet sorunda burda zaten,ilişkinizi hayatınızın merkezi haline getirmeniz. O yüzden dedim ya okulunuza bakın diye

Ayrıca her zaman sorun, hep sorun.Laçka değilde ne?

Konuyu açtıysanız yorumlara açık olacaksınız:ssz:

yorumlara açığım zaten herkes beni haklı bulsun gibi bi derdim yok

ama sert tepkiler verildi

çok konu açıyorum o zaman beğenmeyen yorum yapmayabilir açmak yasak mı ki bnu eleştiriyorsunuz

konumun kapatılmasını istiyorum ama umarım bir yönetici okur.

rahatsızlık verdik madem kknın sahiplerine.

iyi niyetli yorum yapanlara eleştirenlerede teşekkür ederim.

klavye cesurlarına gerçek hayatta başarılar diliyorum.

bidaha konu açmayacağım.kına yakın.

Son düzenleme:
ben ilşikim nasıl bi ilşki diye konu açmadım zaten art niyetsiz insanlardan yorum almak için açtım

o kadar konuyu açmak için sizden izin alcak değilim.

İşte kk büyük bi platform. Her çeşit insan var. Üye olurken her şeyi soruyolar da niyetimizi sormuyorlar

Biz art niyetlilerde dalıyoruz böyle.:ssz: huy işte:5:

Konuyu, konu sahibini, konuyu açış şeklini onaylamıyor olabilirsiniz. Ama bunu yazıya dökerken kelimeleri daha dikkatli kullanabiliriz sanırım.

konumun kapatılmasını istiyorum ama umarım bir yönetici okur.

rahatsızlık verdik madem kknın sahiplerine.

iyi niyetli yorum yapanlara eleştirenlerede teşekkür ederim.

klavye cesurlarına gerçek hayatta başarılar diliyorum.

bidaha konu açmayacağım.kına yakın.

Sözlerinize dikkat edin lütfen,beğenmediğiniz yorumları kötü niyetli diye adlandırmanız hoş değil

Back
X