böyle ummamıştım ki ben onu

biranda

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
12
0
6
Ardahan
o kadar çok tanışmayı istediğim kişiyle nihayet tanıştım ama keşke tanışmasaydımda tanışmak istediğimle kalsaydım. Nişan atmış çıktı, eski kız arkadaşıyla birlikte yaşamış çıktı ve daha nicesi. Ben onu uzaktan o kadar çok sevdim ki adını bile bilmeden ve şimdi resmen soğudum. daha ikinci görüşmemizde öpmeye, sevişmeye başladı. Cinselliğe karşı bir insan değilim sadece yerinde ve zamanında yaşanan sex güzeldir kanaatindeyim. Ama yeri ve de zamanı değildi daha çok erkendi bir de sevişmeden sonra bana kendini böyle anlattı ya çıldırdım. Sizce bu adamı şimdi ne yapmalı ya geçmiş geçmişte kaldı deyip sadece geleceğine mi bakılmalı, yoksa ya lanet olsun adam ortada bundan bir halt çıkmaz deyip dönüp gitmeli mi? Daha da önemlisi sizce sex aşkı öldürür mü? Ha yerinde belirteyim bana ahlak dersi vermeye çalışan ya da eleştirenler olacak ben sizden sadece fikir bekliyorum bana bu konuda yardımcı olun.

nişanlanıp ayrılması kötü biri oldugunu göstermez mıllet evlenıp ayrılıyor çocuguyla genede bekar bırıyle evlenıyorlar büyütmeyın bence
beraberde yaşamış olabilir bende sevgılıle kalıyorum çogu zaman aylarca kötü bişey yok cinsellıgıde yaşamıyoruz öldürmek

istemıyorum ben bazı şeyleri evlenırsek onada yer kalsın istiyorumm mesela ..ben bana hemen yaklaşan adamlardan hemen sogurum

mesela ne oluyo dün bir bugün iki deseydın

kadınlar aşk sevgı arar erkkelerde cinsellık ....ben olsam kabul etmezdım bırakırdım kendımı kullanılmış hisederdim

benım pisikolıjım daha önemlı v alla onun isteklerınden

ha sende istiyorsan o ayrı yaşayabılırsın ılerde ben takmam umursamam ayrılsamda üzülmem dıyorsan tabıkııı.....ama sanmıyorum

sen nışanlanıp ayrıldıgını bıle kafaya takmışsınkı bununla baş edemessın gıbıme geldı

sen kendını daha ıyı tanırsın ayrıca senı sevende cınsellık olmadanda senın yanında ourkı

yeni acilan üyelik ve hemen sex konusu
hic sasirtici degiil

sordugunuzda anlamadim
erkek ark nisanlarnip ayrilmasinsan cikip sevistiginize gelmissiniz
bir sigara yaksaydiniz
ne diyelim

Son düzenleme:

Kesinlikle yargılamak için yazmıyorum ama gerçekten kafam almadı.
Adamın biriyle tanışmayı çok arzu ediyorsunuz, tanışıyorsunuz ve ikinci buluşmada sevişiyorsunuz.
Evlilik dışı cinsellikten rahatsız değilsiniz, yanlış bulmuyorsunuz ama nişanlanıp ayrılmayı kaldıramıyorsunuz yada adamın sevgilisiyle birlikte yaşamış olmasını.
Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Adam varsayalım ki nişanlısıyla yürütemedi bir şeyleri ve ayrıldı bunun kötü bir tarafı yok.
Zaten nişan, çiftler birbirini tanısınlar diye yapılır yoksa başka bir amacı yok.
Adam sevgilileriyle her şeyi yaşamak isteyen biri keza sizinle de yaşamış, bunun yanısıra sevgilisiyle aynı evi paylaşmış olması çok ta göze batar bir durum değil bana göre. Eğer sizi rahatsız eden adamın hızlı davranmasıysa pekala buna dur diyebilirdiniz zorla bir şey yapmış değil, sizde istemişsiniz şimdi neyi soruyorsunuz.

Son düzenleme:
Eleştiri olarak anlgılamayın ama birşey sorcam?
Adamı tanımaya başlamadan önce mi beraber oldunuz yoksa tanıma gereği bile duymadan hemen
onun sırnaşmalarına yanıt mı verdiniz anlamadım ben?
Ona göre yorum yapcam da mahsuru yoksa!!!!

Onun bu kadar erken sevişmek istemesi anormal geldi ama
senin anormal bulduğun bu isteğe karşılık vermen anormal gelmedi mi?

Ben sizi yargılamıyorum ancak siz de bu kişiyi yargılamayın bence.
Çok normal biri değilsiniz çünkü..

Çok anormal bir zamandayız cidden

Bence burda anormal olan senin onunla seviştikten sonra bu konuyu anormal bulman...
Nerden buluyosunuz bu adamlarıda gidip hemen löp diye kucağına atlar gibi tanışıyorsunuz

Herneyse bence o kadar anormal değil sende artık nişanlı gibisin kimi nişanlı kızların yapmadığını yapmışsın

kendiniz birlikte olmuşsunuz ama toplum dayatmalarından belki soğukluk hissettiniz malum ülkemizde erkek istedği gibi istediği ile olur ama o erkektir kadın ise evlenene kadar yapamaz..siz hem kendi fikriniz hem de toplumun fikri arasında kalmışsınız gibi geldi bana bu yüzden birlikte olduktan sonra suçlu gibi hissetmiş olabilirsiniz..nişan atmak da önemli değil bence seviyorsanız o da sizi seviyorsa ayrıntıları boşverin derim ben

çok tuhafsınız..adam nişanlıdan ayrılmış birlikte yaşamış diye dertleniyorsunuz (ki bunda hiç birşey yok gayet normal) ama kendiniz hemen kucağına atlıyorsunuz..

bu adamdan sonra tanışacağınız adam sizin için ne düşünsün(tabi bu durumu söylerseniz) üstelik siz nişanlanmamışsınız da...

neyse sonuç olarak adam işe yaramazın teki ayrılın..

sizin sıkıntınızı anlmadım kısa sürede yakınlaşmayı sorun olarak görmüyorsanız nişanlılığı görüyorsunuz ilginç geldi

İyi de tam olarak sorun ne ve siz gayet uyumlu çiftsiniz ilk günden sevişmeni normal ama adamın bu halleri anormal mi? Diğer erkek arkadaşın ne düşünecek senin hakkında ki ona dürüst olursan tabi... Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilsen bu tavrını anlamadım inan sen kendin ile çevre arasında kalmışsın veya adamın perfonmansını mı düşük buldun bilemedim.

inan toplum kurallarını çok takan bi insan değilim fakat ikinci buluşmada sevişmek normalde adamın nişan atması mı anormal

cem yılmazın deyimiyle hani biz marjinaldik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…