böyle yasayan var mı adetım bugun 16 gun gectı

gzllrgzlnsrn

ask böcugumz hdı gl artk
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
113
0
46
İstanbul
kızlar daha önce de cok yazdım dogru durust cevap alamadım yok mu ya böyle yasayanlar bı kac yerde okudum adetın ustunden 2 ay gecınce bıle hamıle oldugunu yenı ogrenenler olmus testte cıkmamıs dun bır arkadas 28 gununde ancak testte gormus ancak ogune kadar hep negatıfmıs bugun benımde 16 gunum gcen hafta doktora gttm kan testıde negatıftı ama hala adet olmadım doktor bı sorunda yok pısıkolojık olabılır dedı ama ben bu ay artık takmıycam dıye soz vermıstım sımdı boyle oldu yok mu hamılelıgını anlattıgım gıbı gec ogrenen

Güzelim ben hamileligimi 2,5 aylıkken ögrendim.O süre zarfında bir dünya idrar testi yaptım artı kan testi yaptırdım negatif çıktı.Hep psikolojik diyordu doktorum ama ben ısrarla ultrasona girmek istedim.Çünkü doktora gitmeden en son bir gün önce yaptıgım idrar testinde ikinci çizgim çok silikde olsa vardı.Hatta doktorlar bile şaşırdı kan testinde falan çıkmamasına.Yani olabilecek bi durum

Güzelim ben hamileligimi 2,5 aylıkken ögrendim.O süre zarfında bir dünya idrar testi yaptım artı kan testi yaptırdım negatif çıktı.Hep psikolojik diyordu doktorum ama ben ısrarla ultrasona girmek istedim.Çünkü doktora gitmeden en son bir gün önce yaptıgım idrar testinde ikinci çizgim çok silikde olsa vardı.Hatta doktorlar bile şaşırdı kan testinde falan çıkmamasına.Yani olabilecek bi durum

cnm tsk edrm bebgını gule gule buyut bebısını ıns ben gecen hafta doktora gttgmde yanı adetım 10 gun gectıgınde bakmıstı ama yumurtan var dedı yanı sana doktorun baktıgında keseyımı gorudu dırek pekı doktorlar bu durumu acıklayabıldımı neden testlerde gozukmuyormus beta hcg salglamasımı olmuyo acaba

Teşekür ederim canım beta hcg salgısı kimi insanlarda çok düşük seviyede salgılana biliyormuş.O yüzdende bebegin tutunma aşaması sırasında sadece bu salgı seviyesi artabiliyormuş.Yani senin rahim yapınla alakalı oluyormuş.Yani doktorum bana öyle demişti.

Teşekür ederim canım beta hcg salgısı kimi insanlarda çok düşük seviyede salgılana biliyormuş.O yüzdende bebegin tutunma aşaması sırasında sadece bu salgı seviyesi artabiliyormuş.Yani senin rahim yapınla alakalı oluyormuş.Yani doktorum bana öyle demişti.

ıns benım kı de oledr cnm ya bnde bıraz duruyum ondan sonra gdym ozmn bıde kızlar aranızda bılen varmı bu rahmden kendın bakıp anlayabılıyorumusun öle bısey dedıler bana ama tam anlamadım

Back
X