Böylesi görülmedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Pakistan’dan alınan bu görüntüler hayret verici bir olaya ait... Bisiklet sürücüsüne teker teker saplanan inşaat demirleri korkunç bir olaya neden oldu. Ancak işin daha ilginç tarafı genç adamın her şeye rağmen hayatta kalması...
Sitene Ekle
kizgin-demirleri-kendine-sapladi-6041635.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Dış Haberler/milliyet.com.tr

Zaman zaman bu gibi görüntülerin yaşandığıPakistan’dan yine şoke eden bir vahşet sahnesi… Genç bir adamın üzerine bir traktör kasasının arkasında yüklü inşaat demirleri saplanıyor. Çevredekiler adama hiçbir müdahale etmeden sadece izliyor. Geçtiğimiz günlerde çekilen bu görüntülerin benzeri durumlar bazen ölümle sonuçlansa da neyse ki son anda hastaneye yetiştirilen bu genç adam hayatta kalmayı başardı.

http://www.milliyet.com.tr/demirleri-teker-teker/dunya/detay/2114921/default.htm

final destination gibi.. zaten o film yüzünden önümüzde demir yüklü bi kasa varsa hep korkarım:confused:

Tövbe yarabbim yastık mübarek bi de bombe oluşmuş:KK57:

final destination gibi.. zaten o film yüzünden önümüzde demir yüklü bi kasa varsa hep korkarım:confused:

O film benim bi ara kabusumdu yaa.Insan her izlediginde gerilir mi ?? Bi o bi repliklerini ezberledigim ciglik serisi bide gecen yaz naptigini biliyorum.Hey gidiii :)

Neyse ki etraftakiler izlemekle yetinmiş. Müdahale ölüme götürebilirdi.

Görüntü çok acayip yaa...

Korkunç cidden ve maalesef ülkemizde seyir halindeki tırdan düşen demirler yüzünden hayatını kaybeden insanlar oldu . Böyle kazalar okuduğumu hatırlıyorum .

Ben de uzun yolda Kütük dolu tırlardan çok korkarım. Öyle bi olay olmuştu diye hatırlıyorum, arkaya kayan kütükler. :KK43:

Back
X