Boynu Bükükler Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kanal D'de halen devam eden Galip Derviş dizisinin de yapan olan Barakuda Film'in yapımcısı olduğu Boynu Bükükler'de Sedef Avcı ile Bora Akkaş rol alacak.
[h=4]
[/h]Boynu Bükükler, hayata 3-0 geriden başlamış bir grup öksüz yetim liseli çocuğun durumu 3-3’e getirme hikayesini anlatmaktadır. Bu çocuklar piyangodan talihlilerinin sevindirmeyi düşündüğü çocuklardır, yani sevinme ihtimalleri milyonda birdir.

Akl-ı Selim önderliğindeki bu çocuklar yokluğun ve yoksulluğun üstesinden kendi zekice yöntemleriyle gelmektedirler. Anne babasız olmaları dolayısıyla kendi aralarında aile olmuştur bu çocuklar. Küçük yaşta birçok olumsuzluğa göğüs germişlerdir, boyunları bükük olsa da omurgaları hep diktir. Hayata bırakılan bu çocuklar müdürleri Führer Fuat’ın katı disipliniyle mücadele ettikleri gibi bir de üzerine Ersen ve Galoş’lar kod adlı sevgi arsızı ve zengin çocuklarla mücadele etmek zorunda kalırlar.

hayat bilgisinin yerini tutamaz kesinlikle genel itibariyle sevdim oyunculuklar da güzel:44:

Ilk 2 bolum klasik konu diye bakmadim ama 3. Bolume denk geldim cok guzeldi.artik persembe gunlerim dolu ;)
Tavsiye ederim. Espriler genis ailedekine benziyor sanirim ayni senarist.
Izleyin izlettirin ;)

Müdür favorim.:1:Güzel esprileri var.Genelde reklam aralarında bakıyorum ama gördüğüm kadarıyla izlenebilecek bir dizi.

Müdür favorim.:1:Güzel esprileri var.Genelde reklam aralarında bakıyorum ama gördüğüm kadarıyla izlenebilecek bir dizi.
Bir önceki mesajımı yalamakla meşgulüm. (Tükürdüğümü yalıyorum. :1:)
Bence de espriler güzel. Hoş bir dizi bakalım. :34:

ben bu diziye ısınamadım,izlerken sıkıyor insanı
artık bu tarz dizilerden bıktık farklı bişiler lazım...

Son düzenleme:
Bir önceki mesajımı yalamakla meşgulüm. (Tükürdüğümü yalıyorum. :1:)
Bence de espriler güzel. Hoş bir dizi bakalım. :34:

Müdürü sevdim ben.Bir de dine düşkün çocuğu:)

Çok çoğaldı liseli diziler.Güneşi Beklerken tuttu diye herkes aynı tarz yapmaya başladı.Ama bunda güzel espriler de çıkıyor.

bu tarz dizilerden ben de bıktığım için yazmıştım ilk mesajı ama fikrim değişti. :D

Müdürü sevdim ben.Bir de dine düşkün çocuğu:)

Çok çoğaldı liseli diziler.Güneşi Beklerken tuttu diye herkes aynı tarz yapmaya başladı.Ama bunda güzel espriler de çıkıyor.
Hepsi ayrı alem canım, gıcık rollerde olanlar bile çok şirinler.
Mithat'ın kız kardeşi uyuz biraz. Neydi adı? Hah! Miray. :D

bıktım vallahi liseli dizilerinden. hep bir garip güçlü taraf- zengin ezik taraf.
hiç değişmiyor yani
bir de not defteri diye bişey çıkmış arka sıradakilerin çakması :27:

PAZARTESİ gününe alınmış.
Hiç hoş olmadı.
Pazartesi günüm uygun değil. :47:

Dizi bitiyormuş ya. Hani genel olarak beğenmesem de esprileri falan güzeldi.Birkaç karakteri beğenmiştim. Ama üzüldüm desem yalan olur. :D
Lise dizileri artık sulu zırtlak şeyler anlatıyor. Hayat Bilgisi, Lise Defteri, Koçum Benim gibi bizi anlatan eğlenceli bir dizi yapılsa da izlesek. :/

valla hiç sevememiştim diziyi final yapıyormuş sevindim:34:
artık bıktık liseli dizilerden hep aynı klişeler...

ilk izlediğimde TUTMAZ dedim. sonra fena gelmedi. izliyorduk işte eğlencelik. sonra günü değişti izleyemez oldum. sonra da bitti! :1:

ADRA neredesin? Bak benim izlediğim dizi de bitti. :9:

ay çok sevndm berbatti .beş dk dayanamadim bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X