Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar boyum 163 şuan 38 numara ayakkabı giyiyorum ve hamileyim büyük ihtimal doğumdan sonra 39 giyeceğimmoralim çok bozuk kaç gündür.... ben g,b, olan var mı boyu kısa olup ta ayakları büyük olan? varsa tepki alıyormusunuz???
ayağınız şiş olur anlarım ama hamilelik ayak büyümesi yapmaz.arkadaşlar boyum 163 şuan 38 numara ayakkabı giyiyorum ve hamileyim büyük ihtimal doğumdan sonra 39 giyeceğimmoralim çok bozuk kaç gündür.... ben g,b, olan var mı boyu kısa olup ta ayakları büyük olan? varsa tepki alıyormusunuz???
arkadaşlar hepinize çok teşekkür eerim :) işte hormanlarım beni tamamen değiştirdi. hamilelikte ayak büyüdüğü bilimsel bir araştırma sonucuymuş. ve genelde geri dönüşü olmuyomuş. umarım yanlış biliyorumdur.... amaaan yanlış değilse de önemli değil :)
ayak büyümeside varmış 1 doğum yaptım boyum 1.60 ayak numaram da 38 ayaklarım hiç büyümedi.kafanızı takmayın hamileliğin tadını çıkarın..