Boyu Kısa Olup Ayakları Büyük Olan Tek Ben miyim???????

essia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
94
4
98
İstanbul
arkadaşlar boyum 163 şuan 38 numara ayakkabı giyiyorum ve hamileyim büyük ihtimal doğumdan sonra 39 giyeceğim :( moralim çok bozuk kaç gündür.... ben g,b, olan var mı boyu kısa olup ta ayakları büyük olan? varsa tepki alıyormusunuz???

38-39 büyük bir numara değil ki sonuç olarak, hem büyük olsa ne olacak sanki, hassas bir dönemde olduğunuz için bunu kafaya taktınız sanırım...

benimde boyum 163cm ayaklarım da 38 numara
ama bana normal geliyor kimse ayakların ne kadar büyük demedi

Sen yine iyisin benim boyum 155, ayaklarım 38 numara ve taraklı. Zaman zaman 39 numara ayakkabı almak zorunda kalıyorum bu yüzden :-D hiç de tepki almadım...

Son düzenleme:
ya ben napıyım 157 boya 39 ayakkabı :@ bir de kilo alsam hamile olsam fiuu 43 bulur :P

arkadaşlar boyum 163 şuan 38 numara ayakkabı giyiyorum ve hamileyim büyük ihtimal doğumdan sonra 39 giyeceğim :( moralim çok bozuk kaç gündür.... ben g,b, olan var mı boyu kısa olup ta ayakları büyük olan? varsa tepki alıyormusunuz???

Gerçekten bunu dert ettiğinize inanamıyorum ....

38 numara ayak büyük değilki...Allah herkezin boyuna göre ayak vermiş...

Benim kardeşim de 163 boyunda ve ayakları 38 numara....Ayağına her türlü ayakkabı da yakışıyor..

Ayrıca doğumdan sonra ayak numarasının büyüdüğünü de İLk kez duydum....

Benim de boyum 1.64, 39numara giyiyorum. Bir de duz tabanim. Ramazan pidesi gibi ayaklarim. :) Babet giyince cok komik duruyor bastikca yanlara dogru yayiliyor. Ama yine de giymekten vazgecmiyorum. Ayak yani bu kibar olsa ne kadar kibar, guzel olsa ne kadar guzel olabilir ki zaten? :))

ayağınız şiş olur anlarım ama hamilelik ayak büyümesi yapmaz.
bence üzerine basacak koşup yürüyecek ayaklarınız var diye şükretmelisiniz ; ayrıca 39 numara ayak da günümüz kadınları için büyük bir ölçü değil.
benim teyzemin kızı da sizin boylarınızda ve ayağı 39 numara çok da tın yani
hayatını tekerlekli sandalye üzerinde geçirmek zorunda kalan milyon tane insandan daha şanslısınız. Bu dert değil hemde hamileliğinizde kendinizi üzmeye değmeyecek şeyler..

boyum 1.62, ayak numaram 39 ve ayaklarım vücudumda en beğendiğim yerlerimden biridir :21: (şair burada istemeden kendini övdü :9: ) Audrey Hepburn'un ayakları bazı kaynaklarda 40,bazı kaynaklarda 42 yazıyor düşünün. nolacak büyük olsa,yeter ki bakımlı olsun :34:

cevaplarınız teşekkür ederim arkadaşlar ama hamilelik psikolojisinde inan bana ufacık şeyler bile kafaya takılıyo istemeden.... :(

boyum 156 ayakkabı numaram 37- 38.
bunu sorun etmek hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar. :ssz:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür eerim :) işte hormanlarım beni tamamen değiştirdi. hamilelikte ayak büyüdüğü bilimsel bir araştırma sonucuymuş. ve genelde geri dönüşü olmuyomuş. umarım yanlış biliyorumdur.... amaaan yanlış değilse de önemli değil :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür eerim :) işte hormanlarım beni tamamen değiştirdi. hamilelikte ayak büyüdüğü bilimsel bir araştırma sonucuymuş. ve genelde geri dönüşü olmuyomuş. umarım yanlış biliyorumdur.... amaaan yanlış değilse de önemli değil :)

ayak büyümeside varmış 1 doğum yaptım boyum 1.60 ayak numaram da 38 ayaklarım hiç büyümedi.kafanızı takmayın hamileliğin tadını çıkarın..

Boyum 162 cm ayak numaram 37 duruma göre 38 olabiliyor. Yani normal neden dert ettiniz ki? Çok şükür 45 numara da olsa yürüyebiliyoruz :61:

Canım demet şener manken boyu 176 falan 37 numara ayakları boyuna göre çok küçük denge sorunu yaşıyor herkezin bir derdi var Allah sağlık versin

ben ebru şallının ayaklarının 35 oldugunu duymuştum. 1.55 boyunda arkadasım var ayagı 39 yani

Back
X