• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyu uzun gösteren ayakkabı......

buldumcukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
40
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, yakında nişanım olacak ve erkek arkadaşımla aynı boydayız. ama ben nişanda daha uzun gözüksün istiyorum. büyük mağazalarda boyu uzun gösteren ayakkabı satılıyomuş. eşi sevgilisi kullanan varmı? çok kötü duruyor mu sormak istedim. teşekkürler.....

canım bizde nişanlımla aynı boydayız ve temmuzda düğünümüz var aynı şeyi bende düşündüm ve bu ayakkabıdan sipariş ettim bugün elimde olacak. akşam bi denetirim bakalım duruma göre sana yorum yaparım.

eveeettt ayakkabımız geldi...
bence gayet güzel kesinlikle tavsiye ederim.hiç belli olmuyor normal ayakkabı gibi yeşil kunduradan aldık bir göz atın derim nişanlımla aynı boydaydık ama şimdi o benden uzun oldu ve bende küçük topuklu bir ayakkabı giyebilecem:66:

eveeettt ayakkabımız geldi...
bence gayet güzel kesinlikle tavsiye ederim.hiç belli olmuyor normal ayakkabı gibi yeşil kunduradan aldık bir göz atın derim nişanlımla aynı boydaydık ama şimdi o benden uzun oldu ve bende küçük topuklu bir ayakkabı giyebilecem:66:

nişanlın giydi mi? rahat mı? Ben de bunlardan almak istiyorum. Bizim de aramızda az bir boy farkı var. Biraz daha uzun durursa ben de alçak topuk bir ayakkabı giyebilirim

nişanlın giydi mi? rahat mı? Ben de bunlardan almak istiyorum. Bizim de aramızda az bir boy farkı var. Biraz daha uzun durursa ben de alçak topuk bir ayakkabı giyebilirim

evet canım giydi evin içinde birkaç tur attı rahat olduğunu söylüyor ve gerçekten çok hoş duruyo hiç belli değil (tabi bazı modellerde biraz belli oluyor ona göre model seçin )bende küçük topuklu bir ayakkabı giyebilicem artık.
kesinlikle tavsiye ederim (yeşil kunduranın internet sitesinden aldım ertesi gün elimdeydi.

Çok sevindim :) sen bana model kodunu yazabilir misin?
Bir de ben ona bunu nasıl söyleyip ikna edeceğim bilemiyorum :26: O benden uzun olduğunu iddia ediyor da :69:

konu ile çok ilgili değil ama söylemeden geçemedim...kadının az biraz daha uzun olduğu çiftler bana hep sevimli ve hoş gelmiştir....

Çok sevindim :) sen bana model kodunu yazabilir misin?
Bir de ben ona bunu nasıl söyleyip ikna edeceğim bilemiyorum :26: O benden uzun olduğunu iddia ediyor da :69:

canım koptum ya bunların hepsi böyle sanırım bizimki de benden uzun olduğunu düşünüyor:60:
ikna etmeye gelince 'hayatım haklısın sen uzunsun ama ben şimdi gelinliğin altına topuklu giyicem saçımı topuz yaptırıcam ee bide duvak falan uzun görünücem ben bu farkı kapatmak için istiyorum yoksa seninle alakalı değil tamamen benim o geceki saçım, ayakkabım, duvağım vs bunlarla alakalı' diyerek ikna etmiştim unutma mesele sendeymiş ama onun yapabileceği birşeyler varmış gibi davranırsan her istediğine evet dedirtebilirsin :66:
bu arada bizim aldığımız ürün kodu bu canım yeşil kundura 321M0657S2560 hadi bakalım ikna et görelim seni...
hayırlı olsun şimdiden

teşekkür ederim çok çok. bizde gidip denicez hemen yarın... birde sizn aldığınız kaç cm uzun gösterenlerden çeşitleri varmış sanırım da onların... şimdiden mutluluklar....

teşekkür ederim çok çok. bizde gidip denicez hemen yarın... birde sizn aldığınız kaç cm uzun gösterenlerden çeşitleri varmış sanırım da onların... şimdiden mutluluklar....

evet canım 3 çeşidi var.
5cm-6,5 cm-8 cm uzatanlar.
biz 6,5 olandan aldık rahat olduğunu söylüyor tavsiye ederim yani.
size de mutluluklar dilerim ömür boyu tek sorunumuz ayakkabı boyu olur inşallah :80:

Yeni ayakkabı almak yerine şeffaf silikon tabanlıkta kullanılabilir. ayakkabının içerisine yerleştiriyorsunuz ve uzun gösteriyo hemde sağlıklı

Ben zati muhtereme konuyu actim ve `ben kisa degilim istedigin kadar topuklu giy anca yetisirsin bana, iki uc santim uzun olsan da benim icin fark etmez giymem oyle ayakkabi` dedi ve konu isik hiziyla kapandi :14:

Ben zati muhtereme konuyu actim ve `ben kisa degilim istedigin kadar topuklu giy anca yetisirsin bana, iki uc santim uzun olsan da benim icin fark etmez giymem oyle ayakkabi` dedi ve konu isik hiziyla kapandi :14:

he he he canım sana cok güldüm ya ....o rahatsa sende ondan daha rahat ol derim ben sana ..:1:

Ben de rahat olmaya karar verdim zaten. Sözümüzde dolgu topuk giydim dediği gibi boyumuz aynı oldu hatta birkaç santim falan uzun duruyordu benden. Boşuna kasmışım kendimi :69:

ayyy kızlar siz beni düşünün 150 boyum sevgilimse 183 :((( ya ben napıyım haa vay benim dertli başıım

Back
X