• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyum kisa cok üzülüyorum

Şükredin ki minyon bi yapınız var. Herhalde kendimde değiştirmeyi en çok istediğim şey boyumdur ben de 18 yaşındayım 1.79 um erkek arkadaşım 1.73.. Tabi sorun değil ama insan yine de sevdiğinden küçük olmak istiyor :) Mesela pantolonlar kısa geliyor annem perde taktırıyor arkadaşlarım kompleks yapıyor vs bunlar üzücü şeyler daha onlarcası var şu an yazamadım. Topuklu ayakkabı giyememek ayağının 40 numara olması da pek hoş değil yine de Allahıma şükürler olsun sağlıklıyım ailem sevdiklerim yanımda. Fiziksel özelliklere bu kadar takılmamalı :KK39:

Benim de çocukluğumdan beri hep kilomla uğraştılar
Şöyle yap şunu ye biraz spor yap da zayıfla vs en alakasız kişiler bile yorum yaptılar
Sonunda beni kendime küstürdüler

Her şeyin fizikle,güzellikle olduğunu düşündüm
Özgüvenim kalmadı
İnsanlardan kaçtım sonra aynı kişiler bana yabani dediler
Neden kaçıyorsun ayol sen de gel dediler
Millet hep konuşur sen takma
Sen uzun boylu olsaydın da sırık,deve gibi lakaplar takarlardi kesin çok gördüm böyle lakaplari

Nasreddin hoca ile eşeğinin hikayesi geldi aklıma
Aynı o hesap bizimki de :D

boyu uzun olmak çok iyi bir şey değil bende mesela kısa boylu olmak isterdim çünkü topuklu giyemiyrm rahat rahat giyince çok dikkat çekiyor kapılardan sığmıyorum sonra:KK30:

Erkek olsan durum çok can sıkardı ama uzulme. Plates yap istersen ebru şallının bpy uzatan bişileri vardı

Hadi ya 21 yaşında mı uzadın ? Bende 21 yaşındayım 1.68 boyum var , uzar mıyım acaba 2 cm daha ?
Pilates yapıyorum duruş bozukluğunu düzelttiği için daha uzun gösteriyor. Ama bu yaşta uzamaz diye biliyordum
o_O
Valla uzadım o ara kilo vermeye başlamıştım. Daha da Uzamam dedim. Uzadım kemik yaşı ile alakali Dr U ma söyledim olabilir olağanüstü bir şey değil dedi.20 ye kadar uzayabilecegimizi kitaplardan okuyordum ama 21 yasimin ortalarında uzadım diyebilirim.

bence hıc de kafana takılck bısey dgıl bu bende unıw e gıtcegım zaman takmıstm kafama ama hıc boy a takma bostan yere senınde bı cekıcılıgın olan yerın wardır kımı gozlerıyle kımı dudaklarıyla kımı saclarıyla ne bıleyım dıkkat cekıyor ıste senın de farklı tarzın farklı bır hawan wardır bunu dusun .

18yasindayken, Bir sene araliksiz her gece süt ictim.. Unuttuysam icmeyi gece kalkip ictim.. 2cm falan uzadim.. Keske daha uzun sure icseymisim diyorum

minyonluk her daim ideal :) altın küçüktür ama değeri büyüktür unutma.. bende 1.60ım ama dünyanın sonu değil.. hatta çevremde benden daha uzun olup uzamaya çalışanlar var ve ben hiç böyle birisi olmadım. sonuçta ve sağlığına da engel bi şey değil.. hem istediğin kadar yüksek topuklu giyerek istediğin boyu elde etme gibi bi şansımızda var :)

Back
X