boyum yuzunden ayriliyoruz:((

İstemedigi icin mi kendi kendine aradi keske boyle yapmasaydin yuzuk takicaktik dedi? Konumu dogru duzgun okumadan yorum yapma bence pumay ayrica ne kadar acimasizsin ya ben uzgunum dedikce insanlar damarima basmayi ne cok seviyo . İstemiyo iste ne ugrasiyosunmus tamam sen dediysen ugrasmam sagolasin!

Neden ugrasiyormusum ben mazosistim aci cekmeyi seviyorum ondan! İnsanlar ne kadar acimasiz yaa sevgilimin dediklerini ben duymadimda pumay diyince simdi farkina vardim istemedigini cidden minnettarim! Ne diye ugrasiyormusum bosum ben isim yok ondan kafayi yicem ya bu kadar bos beles bi yorum daha olamaz ne kadar sevdigimi sayfalarca anlattim aldigim yoruma bak !

Neden ugrasiyormusum ben mazosistim aci cekmeyi seviyorum ondan! İnsanlar ne kadar acimasiz yaa sevgilimin dediklerini ben duymadimda pumay diyince simdi farkina vardim istemedigini cidden minnettarim! Ne diye ugrasiyormusum bosum ben isim yok ondan kafayi yicem ya bu kadar bos beles bi yorum daha olamaz ne kadar sevdigimi sayfalarca anlattim aldigim yoruma bak !

okudum 5 sayfayıda nasıl sevdiğini anlatmışsın orda bi sorun yok ... niyetim senin ya da başkasının damarına basmak değil.. tabi sen bunu nasıl algılamak istersen öyle algılarsın.. sonuçta kelimelerle anlatmak da zordur anlamak da...bu yüzden senin boş beleş yorumunu kabul etmiyorum.. kaldı ki burada sevgilin için odun...vs yorumları yapıldı zoruna gitmedi de benim yorumum mu zoruna gitti????
ben o cümleyi yazarken uzatmadan yazmayı tercih ettim ..
şunu söylemeye çalıştım kimi ne kadar seversen sev seni küçümseyen bana göre aşağılayan biriyle birlikte olmamalısın.. kendine hakarettir bu .. seni boyunla değerlendiren seni sadece o kadar gören biriyle birlikte olmamalısın.. sevginle boğduğunu söylüyorsun allah aşkına sevgini vermişsin var mı daha ötesi...daha şimdiden bunları yapan bi kaç yıl sonra neleri sorun yapar neleri....
bir kez daha yazıyorum biri sizi istemiyorsa gitmesine izin vermelisiniz... arkasından da öyle acı çekmeye gerek yoktur ancak yürek bu acı çekilir sonrada alışılır hatta belki de unutulur.....

İstemedigi icin mi kendi kendine aradi keske boyle yapmasaydin yuzuk takicaktik dedi? hem bunu diyecek hem de neleri sorun edecek bu nasıl bir çelişkidir.. kendinde hatayı arama boşuna.. bak ileride iyiki bitmiş diyeceksin

Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyor:( sorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla:(( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?

cnm bnm kıyamam sana yaa ama seni böyle bişey için bırakacaksa boşver giden gitsin.bak ben sara hastasıyım birine söyledim o anda bıraktı benı çok üzüldüm ağladım Allahım affetsin beni isyan ettim ama sonra eşim çıktı karşıma eşimden Allah razı olsun beni öylece kabul etti ve o kişiden bahsettim bana eşim şunu söyledi iyiki seni bırakmış yoksa ben seni bulamazdım dedi canım seni sen olduğun için sevsin boyun posun için değil salla yaa hayat o kişiden ibaret değil hatta ve hatta ben eşimden 5 cm uzunum düşün artık seni öylece kabul eden birisi gelsin hayatına ve öyle biri için o kadar yıpratma kendini cnm bnm

Pumay boyle aciklasan yorumuna tek kelime etmezdim evet sevgilime odun dediler alinmadim cunku yaptigina odun kelimesi az kalir benim kizdigim o kadar seviyorum unutamiyorum yazmama ragmen niye ugrasiyosun diye bi yorum gelmesiydi neyse sorun yok sonuc olarak . Ve evet biz boyle sacma bi konudan ayrilma noktasinada gelsek kiskancliktan onu bogsamda hep evlenme yuzuk hayalleri kurardik zaten bu yuzden onu birakamadim ya..
sonradan konustugumuzda sorun beni sikip bogman dedi boyuda son zamanlarda kafana taktigin icin o bahaneyi sundum dedi cunku bu kiskanclik konusu hep konusuldu ve sonuca varamamistik. Boyle diyorum yinede sevdigine inaniyo muyum hayir tabiki herseyi zaman gostericek hakkimda hayirlisi..

Kelebek42 senin adina cok sevindim basta uzulmussun ama her iste bi hayir vardir dedikleri senide bulmus:) sevdiginle hep mutlu ol insallah umarim bende mutlu olurum yalniz yada biriyle olmasi onemli degil artik sadece huzur istiyorum..

allah korusun böyle bır ornek vermek dahı ıstemesdım amaa cok sınır oldum sevgılıne yarın bırgun basına bısey gelse yürüyemez bır durumda olsa o zaman kımınle nasıl boy ölçüşecek acaba? ??????????
tekrar kusura bakma bunu kımse ıcın asla dılememmm sadece örnek vermek ıcın söyluyorumm ..
.sonuçta herkes allahın yarattığı bır kul bu kadar senı kucumsemesı ve böyle aşağılaması benı sınır ettı
ne kı o kendını bu kadar ulaşılmaz mükemmel goruyor....
her daim ınsan güzel yakışıklı olamaz ınsanız hasta halımızde olur berbat gorunuruz yerı geldıgınde ozaman senı terk mı edecek bu cırkınlestı dıee..böyle sekılcı ınsanları sevmıyorummm...böyle ınsanların kalbının güzel olduğuna da ınanmıyorum...neyse kusura bakma belkı agır oldu ama yaptığı cok yanlış...
ınsallah karsına daha duzgun adam gıbı bırısı çıkar....

Arkadasim inanmicaksin ama ayni ornegi ben ruyamda gordum saka gibi.. Hatta ruyamda diyodum ki bak simdi sen benden kisasin filan diye kotu oldum ya bana kotu seylerde dese boyle biseye dayanamam Allah korusun diyeyim.. Sinirlenmekte haklisin ama hala icimde sevgide var nefrette napicam bilmiyorum insallah dogru kararlar veririm artik:(
Bende sevmiyorum sekilci tipleri bide yuzeysel diyorum alinmada yok piskince guluyolar neyse:D

elif sevgilin tatile gidip geldi mi? yani gidip geldikten sonra mı " böyle yapmasaydın biz yüzük takacaktık" dedi ?

Pumay boyle aciklasan yorumuna tek kelime etmezdim evet sevgilime odun dediler alinmadim cunku yaptigina odun kelimesi az kalir benim kizdigim o kadar seviyorum unutamiyorum yazmama ragmen niye ugrasiyosun diye bi yorum gelmesiydi neyse sorun yok sonuc olarak . Ve evet biz boyle sacma bi konudan ayrilma noktasinada gelsek kiskancliktan onu bogsamda hep evlenme yuzuk hayalleri kurardik zaten bu yuzden onu birakamadim ya..
sonradan konustugumuzda sorun beni sikip bogman dedi boyuda son zamanlarda kafana taktigin icin o bahaneyi sundum dedi cunku bu kiskanclik konusu hep konusuldu ve sonuca varamamistik. Boyle diyorum yinede sevdigine inaniyo muyum hayir tabiki herseyi zaman gostericek hakkimda hayirlisi..

emin ol ki ortalıkta o kadar çok ii insan var ki bunlardan birinin karşına çıkması için dua et bence..şu an duygusallıktan kurtulsan veya kendi yaşadıklarına bir filmi izler gibi dışarıdan bakabilsen eminim ki sen de benimle aynı yorumları yaparsın.. çünkü değmeyeceğini anlarsın ... senin veya bi başka hemcinsimin böyleleri için arkadaşlar ona odun demişler ama ben sığ diyeyim :) üzülmesine hakikaten ben de üzülüyorum... asıl sorun senin kıskançlıkların olsa bile böyle bir ayrılık şekli senin ona verdiğin sevginin karşılığı mıdır??
bu arada eşimle aramda tam 28 cm fark var.. eşim kendisinin çok uzun olduğunu söylemiştir ki olaylara bakış açısı bu olduğu için eşim olabildi..senin de karşına mutlaka senin yüreğini hissederek davranabilecek biri çıkacaktır karşına... işte o yüzden değmez üzülmene ....onunla gelecek senelerin sıkıntısını attın olan onla geçirdiğin zamana olmuş.. buna da çok üzülme tecrübe çok değerlidir çünkü..doğru insanı seçmek için seni olgunlaştırdı bu olanlar...
sonuç olarak kapına da gelse diz çöküp yalvarsa da yüzüne dönüp bakma derim ben..tabi bunlar benim düşüncem ben dedim diye yapmayacağın kesin de:) kendine zaman tanı bir müddet .....

Kendime zaman taniyacagim zaten eylule kadar pumay haklisin.. Cok kirildim bunun affi da yok olsa bile ilerde aklima gelip durucak yine ayrilicam :(( o yuzden eylule kadar onu uunutmaya calismak en iyisi
kindarrr tatile dedigim ona bi saatlik mesafede bi ilce tatildeyken aradi beni eve donmeden..

Cevaplar icin sagolun kizlar..Odunun onde gideni hemde ama napayim ona o kadar alismisim ki birakamiyorum .. Evet adam gibi seven hic biseye bakmaz ama o goruntuye cok onem veriyo topuklu eksik etmiyorum ama yetemiyo demek ki.. Bu arada boyum 157 onunkide 186:(( belki gercekten uyumsuzuz ama oda kabul ediyo birlikteyken eglendigimizi onemli olan bu degil mi? bana sen evlenilcek bi kizsin cok iyisin diyo ama su an amaci gezip tozmak eglenmekmis daha yasi 21 zaten evlenemeyiz ama cok kirdi beni cok uzuluyorum..

Tatlım bır yılun sonunda senın boyunun gozune batması cok sacma ılk zamanlar olsa anlarım ama bır yıl senı koluna takıp sonra boyunu dert etmesı bahane olmus yanı sonucta onunda dort dortluk oldugunu sanmyrum! ve aranızdaki boy farkı topuklu ayakkabı gıydıgınde oyle asırıı cok degıl sanırımm kı zaten erkegın uzun olması gerekır. Bence sen uzerıne dusmeden bırak gıtsın hala dıs gorunusune onem verıyorsa bu cocuk senı gercek anlamda sevemz zaten ılerıde evlendgınızı farzedelım Allah korsun dıs gorunusune bısey olsa senı anında bırakır bu ınsan bence sen bu cocugun verdıgı degerden cok daha fazlasını hakedıyosun kendı kendıne bu haksızlıgı yapmamalısın ve bıran once yolu gostermelsınn tabii bu benım fıkrım :)

Back
X