Merhaba KK bayanları. Buraya ne çok konu açıyorum ben böyle.
Neyse.
Yaşım 16 ve boyum 1.62 ..
Amca ve dayı tarafım uzun. Anne ve babam da normal. Ama ben en az bi 1.70 kadar olmak istiyorum. Arkadaşlarıma bakarak kısayım. Sene başında benden kısa olanları gördüm, hepsi dev gibi olmuş. Ben kısacık kalmışım. İyice stres yaptım kendime. Uyuyamıorum. Annemle de aram biraz kötü. Konularımı okuyanlar bilir. Geçen gün arkadaşının kızıyla yan yana geldim. kız benden küçük 14 yaşında ama benden 5 cm uzun
Anne babası da normal boydalar. Annem söyle bi baktı. Sen çok kısa kalmışsın dedi.
Kuzenlerim falan uzun. Ben aralarında en kısayım neredeyse. Sağolsun annem 5 cm dolgu topuk bile giydirmio bana. Yaşın daha çok küçük diyo.
Bide bu boya 50 kiloyum. Yağ, fazlalık falan yok ama bacaklarımın vücuduma göre kalın olduğunu düşünüyorum. Genetik, eritemezsin o bacakları diyolar. 
Uzar mıyım sizce ? Ne yapmam gerekir 5 cm kadar uzamak için ? Bide bacaklarımı inceltmek için en uygun hareket nedir ? Basket oyna diyorlar. Bu yaştan sonra işe yarar mı ?
Çok soru sordum galiba. Kusura bakmayın.

Yaşım 16 ve boyum 1.62 ..

Uzar mıyım sizce ? Ne yapmam gerekir 5 cm kadar uzamak için ? Bide bacaklarımı inceltmek için en uygun hareket nedir ? Basket oyna diyorlar. Bu yaştan sonra işe yarar mı ?

Çok soru sordum galiba. Kusura bakmayın.