Boyun düzleşmesi, fıtık, kamburluk

hayatinisigi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
89
11
3
26
Mrb kızlar, ortaokuldan bu yana kamburluğum zaten vardı bilgisayar başında oturmaktan filan oldu birazda sonra ne kadar dik durmaya cabalasamda düzelmedi, sonra zamanla duruş bozukluğu vs yaşadım boyun düzlesmesi oldu ve boynumda hörgüc oluştu öne doğru kaymış hafif, ve bu bende kafa ağrısı baş dönmesi el ayakta gücsüzlük yorgunluk kronik olarak bir yorgunluk var üstümde sürekli bi iş yapsam yoruluyorum artı kamburluğum yüzünden göğsümün oetasındada ağrı oluyo haraket ettikçe ağrı yapıyor bazen evde artık iş göremez oldum boyun fıtığından süphe ediyorum mr de cıkıyomus sanırım boyun fıtığı gecmezmi peki nasıl olcak bu şekilde hayat kalitem 0 (((((

Benime geçmeyen baş ve boyun agrım vardı
Boynumu sağa sola çevirirken canım gidiyor du doktora gittim başlangıç seviye fıtık çıktı egzersiz yapıyor um günde 3 öğün
Aman arkadaşlar ihmal etmeyin boyun fıtığı çok önemliymiş felç yapabiliyor muş doktor söyledi kısa zamanda baktırın kendi nize

Merhaba.su an nasılsınız? vertigo başlangıcı dedi KBB doktoru.ilac kullaniyorum .kulakta dolgunluk basınç uğultu ağrı oluyor. Yürürken Denge kaybı var .kulak kristaller yerinden oynamış.manevrayla yerine oturttu. Baş dönmesi su günlerde yok ama yeni birsey var .Benim de benzer şikayetler var .bikac gündür kafamda farklı yerlerde saniyelik ağrılar,batma yanma tarzı ağrılar oluyor.sanki uyuşuyormus gibi farklı bir his .ensemin sol üst tarafı saçlı deri ağrıyor .sonra geçiyor .biri içerden kafamı sıkıştıriyor gibi oluyor.alnima kadar yayılıyor bu baskı sıkıştırma.oanda bazen bayilcakmis gibi oluyorum.bunu boyun düzleşmesi yapar mı ?kafaya o kadar taktım ki sadece bütün gün bunu düşünüyorum.kendimi dinliyorum nerem agricak diye Okursanız cevap yazarsanız çok sevinirim

Aynen benimde öle sol tarafımda başımda kemik ağrıyor gibi sonra başımın tepesinde kafa tası kemiklerimde ağrı ve uyuşma oluyo
Papatya merhaba.benimde sizinle benzer ağrılar var birkaç gündur .su an nasılsınız?? Vertigo oluştu bende .baş dönmesi Buara yok ama kulakta dolgunluk basınç hissi devam ediyor.ve başımın farklı noktaları ara ara agri geliyor batma tarzı.sol tarafta hep aynı noktada ağrı oluyor ve tepede de ağrı oluyor ama geçiyor bı sure sonra.beni korkutan başka bir şey. Ensemde başlıyor bazen bütün kafamda arkada ve alina kadar yayılıyor uyuşma karıncalanma baskı tarzı bir his . Kafamın içinde sanki bisey sıkışıyor gibi oluyor.o anda bazen bayılacak gibi oluyorum ama bayilmiuorum. Çok defa oluyor gün içinde.korkuyorm beynimde bişey mi var diye ? Boyun düzleşmesi yapar mı böyle ağrılar? Bilginiz varsa cevap yazarsanız çok sevinirim.size de geçmiş olsun

Fıtık başlangıcı ama sen yinede beyin ve sinire randevu al Mr çektir geç kalma
Aynısı bendede var ben fizik tedavi gitti m egzersiz verdiler o zaman nazaran iyiyim arada halen var ama eskisi gibi değil

Fıtık başlangıcı ama sen yinede beyin ve sinire randevu al Mr çektir geç kalma
Aynısı bendede var ben fizik tedavi gitti m egzersiz verdiler o zaman nazaran iyiyim arada halen var ama eskisi gibi değil
Dizinde ilk başlarda Kafa ağrılarınız oluyor muydu dediğim tarzda sıkıştıran baskı tarzı uyuşma karıncalanma tarzı ağrı lar ? Şuan yine aynı sol tarafta bir ağrı var .bir geçiyor yine başlıyor . Bu kafa agrilari ne zaman geçecek ? Hep ağrıları çekecek miyim ? Çok üzülüyorum.

Benimde oluyordu halen oluyo başımı sağa sola çevirirken canım gidiyor ama eskisi gibi değil sen dediği mi yap en azından tanı neyse o koyulsun üzülmenin faydası yok en sağlıklısı erken teşhis

Benimde oluyordu halen oluyo başımı sağa sola çevirirken canım gidiyor ama eskisi gibi değil sen dediği mi yap en azından tanı neyse o koyulsun üzülmenin faydası yok en sağlıklısı erken teşhis
Nöroloji anlar mi düzleşmeden? Beyin sinire mi gitmem gerek .ilçede yaşıyorum.hastanede Beyin sinir cerrahisi yok

Nöroloji anlar mi düzleşmeden? Beyin sinire mi gitmem gerek .ilçede yaşıyorum.hastanede Beyin sinir cerrahisi yok
Benimde aynı sıkıntılarım vardı fizik tedavi doktoruna gittim o röntgen mr emg istedi. Eğer düzleşme varsa fizik tedavi doktoru yönlendiriyor nöroloji bakıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…