Boyun estetiği

Valla Arzumcum :))) ya boynuma gerilmez diyorlar. Çıldıracağım . Normal duruşta gergin duruyor. Çekince ele deri gelmiyor. Ama boyun hareketiyle buruşuyor. Biraz kambur oturunca bakıyorum boyunda çizgiler oluşuyor. Ciddi buruşuk gibi. Yanlardan çekiyorum fazla deri yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Resimdeki kadın gibi kesseler olur gibi geldi :)))) Ama Almanyada yapılmış. İlk defa böyle bir şey gördüm. Ne yapsam şu boynuma. Botoks olur mu ki. Sen bilgili kızsın. 😍 Fikir istiyorum senden.
Valla bilemiyorum ki canım gerçek durumunu. Alt yüz germe gibi birşey sorununu çözmezmi acaba. Bu kesi çok ortada, kötü gibi geldi. Hani kulak önü ve arkası yapılan kesi ile alt yüz germe den bahsediyorum... Kırışıklık varsa botoks da çözebilir.. İyi bir doktor bulup fikir alacaksın artık... ❤️

Valla bilemiyorum ki canım gerçek durumunu. Alt yüz germe gibi birşey sorununu çözmezmi acaba. Bu kesi çok ortada, kötü gibi geldi. Hani kulak önü ve arkası yapılan kesi ile alt yüz germe den bahsediyorum... Kırışıklık varsa botoks da çözebilir.. İyi bir doktor bulup fikir alacaksın artık... ❤️
Canım alt yüz germede olmaz. Çünkü bayağı gergin. Dolgu zaten var. Gıdıyı gerdirdim. Belki konuda görmüşsündür. Resimde koymuştum. Ama gıdıyı bile zor kapattılar :)) hatta oradaki hemşire sakın boyun filan yaptırmayın gerilmez dedi. Ama gerçekten sorun var. Ama botoksu deneyeceğim. Nefertiti botoksu diyorlar. Keşke yaptıran biri olsa faydası var mı bilsem.

Canim benide haberdar et olurmu? Ayni sorunu yasiyorum .sacli derinin icinde kucuk bir kesiyle yanlardan kaslar yukari cekiliyor. Cene yanlari ve hatti netlesiyor. Daha once gorustugum dr bu yontemi onermisti. Endoskopik alt yuz germe
Bisektomi ise kolay yani diger geciridgim ameliuatlara gore bana kolay geldi Ama yinede bir kac hafta boyunca ic yanaklarim aciyordu. Birde benim morarma cok olmustu
Ama benim dr bu konuda tecrubeli degildi
Arkadasim Ufuk beye yaptirdi ne sisme ne morarma, kolay atlatti

merhaba,

endoskopik alt yüz germe ile ilgili hangi doktorla görüştünüz?

Back
X