Boyun tutulması gebelikte

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kızlar yeniden merhaba :) Şuan 33 haftalık hamile sayılırım. Bir haftadır bir gün geçip iki gün tutulan bir boyun ağrım var. Sol tarafıma sürekli kıramp giriyor odun gibi oluyor. Bide boyun t çıktı başıma o_O malum evde birde yakışıklı bir sosisim oğlum var. Bu sıralar diş telaşımız var. Hiç kucağımdan inmiyor... Onu taşımaktan hiç yorulmuyorum zevkle yapıyorum karnım burnumda da olsa :anneadayı: fakat bu boyun ağrısı ile çok zorlanıyorum iki gündür. Tabi mızmız beni anlamıyor :KK47: kimsede durmuyor :63: mümkünaitı yok! Şu boynuma bir çare kızlar noluur :KK61:

Doktoruma sordum canım krem yok dedi :( yakı bari yapıştırıyım dedim onada yok dedi duş al dedş aldım boynum daha beter tutuldu sağa yatık kaldı :( tekrar arayıp söyledim hamilesşn yapabilecek birşeyim yok dedi :( robot gibi kıpırdayanıyorum bile bi yandan oğlum hissetmesin ilgileniyim diye çabalıyorum bir yandan ev topluyorum bir yandan inim inim inliyorum

Doktoruma sordum canım krem yok dedi :KK43: yakı bari yapıştırıyım dedim onada yok dedi duş al dedş aldım boynum daha beter tutuldu sağa yatık kaldı :KK43: tekrar arayıp söyledim hamilesşn yapabilecek birşeyim yok dedi :KK43: robot gibi kıpırdayanıyorum bile bi yandan oğlum hissetmesin ilgileniyim diye çabalıyorum bir yandan ev topluyorum bir yandan inim inim inliyorum
Tek çare eşin gelince masaj yapacak,hamilelikte krem bile vermemeleri ne kötüymüş yahu.Benim sırt boyun bel tutulmalarım çok oluyor hamile falan kalsam ölcem demek acıdan,

Normalde 3 aydan sonra ilaç ve gebelikte kullanılan antibiyotik tedavisi var. Sosisimde çok hastalanmıştım idrar yolu enfeksiyonundan ve devamlı hastanelerde antibiyotik tedavi gördüm damar yoluyla. Şükür bunda sıkıntım olmadı ama bundada sırt ağrım ve boyun ağrım bitirdi beni hamileliğim boyunca. Bazen oturup apladığım oluyor ama yok işte olmuyor eşim masaj yapınca biraz geyor sonra yine yine yine...

Geçmiş olsun. Benim disk daralmasına bağlı sinir sıkışması var. Haliyle çılgın ağrılarım oluyor. Ben ütüyle havluyu ısıtıp boynumda tutuyorum. Tamamen geçirmiyor ama en azından uyuyabiliyorum.

Doktorum ostoecare mi ne bi ilaç verdi kemik ve kaslarım için onu kullanıyorum şimdi

Doğal olan benim bildiğim en iyi yol ılık zeytinyağı. Biraz ısıttığın zeytinyağına biraz da saf alkol karıştırıp sürünce her yerin tutulmasına iyi gelir. Boyun, sırt vs.

Back
X