Boyun Ultrason Sonucu

Boynun agriyosa neden emar çaktırmadın ki ben 2 ay cektim ne kremler ne ilaclar gecmedi emar cekilince boyun fıtığı cikti şimdi hergun fizik tedaviye gidiyorum bence içini rahatlatmak için git emar cektir
Boyun ağrımı belirttim ama doktor istemedi ilk 2 günkü kadar bir ağrı yok ama sol tarafa yatınca sabah kalktığım da şişlik ve o kısımda gerilme var bunuda belirtmiştim doktora.

Silkelenip kendime geliyorum ilaçlarımı kullanıp kontrolüme gidiyorum son olarak araştırma yapmayacağım artık dediklerinizde haklısınız.
aynen ilaclarinizi kullanin dis etlerinden kaynakli bir enfeksiyonda bile lenfler siser
benim ve abimin cocuklugumuzda beri siser lenf bezlerimiz kronik biseydi adi bazen lenf bezleri durduk yerede sisiyor yani
ben 2 kere boyun ultrasonuna girdim birincide hasimato oldugum icin nodul ararken lenflerdeki siskinligi farkettiler lenfler sis cikinca dr tekrar detayli boyun us si istedi hatta isterkende bana lenflerde sislik var kasiklarim ve kol aralarimdaki lenflerde dahil sana lenfomasin losemisin demiyorum ama bakmak zorundayim stres yapma dedi mesela lenflerde sislik varsa bu iki hastaligin taramasini yapiyorlar hemen ama bu var oldugu anlamina gelmiyor yani bir cesit prosedur gibi dusunun

Boyun ağrımı belirttim ama doktor istemedi ilk 2 günkü kadar bir ağrı yok ama sol tarafa yatınca sabah kalktığım da şişlik ve o kısımda gerilme var bunuda belirtmiştim doktora.
Oooo bence kesin boyun fitigi benimde öyleydi zaten doktorlar ilk seferde isteniyo sonra boynum gecmedi yine gittim istedim bu sefer çektirdik bence ihmal etme

Normalde o. Kadar küçük boyuttaki lenfler ciddiye alınmaz amayerinden dolayı. İleri inceleme gerekiyor supralavikukar alan bezleri akciğerleri filan suzduvu için ve de hodghin hastalığı genelde sol. Köprücük. Kemiği üzerinde şişlikler kendini belli eder

Back
X