• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOYUNDA LENF BEZİ

aysse77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
183
59
28
30
Merhaba ☀️ Maalesef panik atak hastasıyım eş zamanlı sağlık anksiyetesi ile uğraşıyorum (destek alıyorum bu konularda) 4-5 gün önce boynumda beze farkettim ve acayip kurmaya başladım iştahım kesilecek kadar..Bu sabah kbb gittim ve ultrasona da girdim kan ve ultrason temiz dedi tam rahatladım derken çıkıyordum ve senede 1 muayene olursun tarzı bişeler dedi…. Neden diye bile soramadım içime dert oldu😔Bide reaktif yazmıyor bakabilir misiniz.Çoook teşekkürler 💐

Eklentiler

• IMG_2739.webp
    IMG_2739.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba ☀️ Maalesef panik atak hastasıyım eş zamanlı sağlık anksiyetesi ile uğraşıyorum (destek alıyorum bu konularda) 4-5 gün önce boynumda beze farkettim ve acayip kurmaya başladım iştahım kesilecek kadar..Bu sabah kbb gittim ve ultrasona da girdim kan ve ultrason temiz dedi tam rahatladım derken çıkıyordum ve senede 1 muayene olursun tarzı bişeler dedi…. Neden diye bile soramadım içime dert oldu😔Bide reaktif yazmıyor bakabilir misiniz.Çoook teşekkürler 💐
Bir şey yok demiş .İçiniz rahat olsun. Her ihtimale karşı yılda bir kez ultrason önermiştir. Ben de de başka bi sorun vardı bana da yılda bir kez kontrol ettir demişti ; büyüme yapıp yapmadığını takip etmek için. Doktorunuza güvenin. Geçmiş olsun.

Back