Geçtiğimiz yıl diyetisyen kontrolünde 10 kg verdim 3 ayda. Sonra ailemin sağlık sorunları nedeniyle onlarla ilgilenirken devam edemedim ve bıraktım. 1 kg'ı geri aldım. Şimdi tekrar kilo vermeye çalışıyorum. Hedefim 60. Diyetisyen kontrolündeyken iyiydi. Birine hesap verme zorunluluğu yüzünden dikkat ediyordum. Şimdi burada kendime konu açayım da en azından takip eden birileri olursa yine hesap verme zorunluluğu hissederim dedim :)
Bu sabah kendi tartıma göre 70.7 ile başladım. Daha önceki diyet listeme benzer gitmeye çalışıyorum. Amacım katı bir diyet yapmak değil, yeme alışkanlıklarımı değiştirmek. Yemekten bahsetmek belki görgüsüzlük ama ne yediğimi yazmam gerek ki hep birlikte takip edelim :) Bir de insan tüm gün içinde yediklerini not edince gerçekten ne kadar gereksiz şeyler yiyebildiğini fark ediyor.
Hadi bakalım hayırlısı olsun..
20.05.2013
Sabah (08:30): 1 yumurtadan omlet, domates, salatalık, 5-6 zeytin, 2 ince biber, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 fincan şekersiz çay
Ara (10:30): Çiğ badem, ceviz ve kuru üzüm karışımından 1 avuç
Öğle (13:30) : 1 porsiyon mücver (yağsız, fırında), 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek.
Ara (15:00) : 2 bardak çay, 1 kurabiye
Akşam (19:30) : 3 kaşık bezelye yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yoğurt.
Ara (21:00) 3 erik, 10 kiraz
{Gün içerisinde yedikçe güncellemeye çalışacağım}