Boza'nın Diyet Günlüğü

boza

...
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2006
4.932
9.488
683
40
Geçtiğimiz yıl diyetisyen kontrolünde 10 kg verdim 3 ayda. Sonra ailemin sağlık sorunları nedeniyle onlarla ilgilenirken devam edemedim ve bıraktım. 1 kg'ı geri aldım. Şimdi tekrar kilo vermeye çalışıyorum. Hedefim 60. Diyetisyen kontrolündeyken iyiydi. Birine hesap verme zorunluluğu yüzünden dikkat ediyordum. Şimdi burada kendime konu açayım da en azından takip eden birileri olursa yine hesap verme zorunluluğu hissederim dedim :)

Bu sabah kendi tartıma göre 70.7 ile başladım. Daha önceki diyet listeme benzer gitmeye çalışıyorum. Amacım katı bir diyet yapmak değil, yeme alışkanlıklarımı değiştirmek. Yemekten bahsetmek belki görgüsüzlük ama ne yediğimi yazmam gerek ki hep birlikte takip edelim :) Bir de insan tüm gün içinde yediklerini not edince gerçekten ne kadar gereksiz şeyler yiyebildiğini fark ediyor.

Hadi bakalım hayırlısı olsun..

20.05.2013

Sabah (08:30): 1 yumurtadan omlet, domates, salatalık, 5-6 zeytin, 2 ince biber, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 fincan şekersiz çay
Ara (10:30): Çiğ badem, ceviz ve kuru üzüm karışımından 1 avuç
Öğle (13:30) : 1 porsiyon mücver (yağsız, fırında), 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek.
Ara (15:00) : 2 bardak çay, 1 kurabiye
Akşam (19:30) : 3 kaşık bezelye yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık yoğurt.
Ara (21:00) 3 erik, 10 kiraz

{Gün içerisinde yedikçe güncellemeye çalışacağım}

Son düzenleme:
Şu saat itibariyle suyumu da 2 litreye tamamladım. Bundan sonrası +'ya geçiş..

Günaydın :)

İşe gitmeden hemen sabah yediklerimi yazayım dedim.

21.05.2013

Sabah (07:30) : 1 dilim tam buğday ekmeği, 6 adet zeytin, peynir, 1 bardak şekersiz çay

Günaydın :)

İşe gitmeden hemen sabah yediklerimi yazayım dedim.

21.05.2013

Sabah (07:30) : 1 dilim tam buğday ekmeği, 6 adet zeytin, peynir, 1 bardak şekersiz çay

Devam edelim

Öğle (12:30) : 1/2 simit, ayran

Akşam (19:00) : Izgara sebze, 2 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt

Akşam ara öğünü (21:00) 1 porsiyon dondurma

Bu akşam dışarıda olmak düzenimi bozdu

Oyy neredeyse 1 sene olmuş bu başlığı açalı. 60 olmasa da 61'e geldim :) Sevindim şimdi bunu görünce yahu. Hedefime ulaşmışım :)

Oyy neredeyse 1 sene olmuş bu başlığı açalı. 60 olmasa da 61'e geldim :) Sevindim şimdi bunu görünce yahu. Hedefime ulaşmışım :)

Tebrikler

Hedefine ulaşanları görünce mutlu oluyorum

Ben buraya düzenli yazamadım ancak okuyanlara motivasyon olsun diye son durum bilgilendirmesi yapmak istiyorum. 60'tayım. Haftada 2 gün Ebru Şallı videosu ile pilates yapıp haftada 2 gün de 10 km civarı tempolu yürüyorum. Bunun dışında, her gün işten eve dönerken yaklaşık 45 dk normal tempoda yürüyüş yapıyorum. Evet kilom 60 ama az evvel 36 beden elbise aldım, geçtiğimiz hafta S beden tshirt aldım. Lütfen bırakmayın, pes etmeyin. Lütfen. Ben Ekim'de 74 kiloydum. Hemen olmaz. Yavaş yavaş olsun, sağlam olsun dedim. Ne olur pes etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…