Bozuk gebelik kesesi bakarmisiniz

tiramisu505

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
240
72
28
44
Merhaba 7+4 gebeyim bugün bu keseyle karşılaştık doktor bebek gorunmuyor biseyler var kesenin içinde ama ne olduğu belli deil dedi. Sağlıksız olabilir dedi benzer durum yaşayan varmı bu hafta veya birazdaha ileri haftalarda

Eklentiler

• IMG_20201017_191758.webp
    IMG_20201017_191758.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 972
Evet bozuk gibi gözüküyor kesenin yuvarlak olması gerekiyor ama sabret bazı durumlarda duzelebiliyormus tekrardan bende bozuk gebelik geçiyormuşum beta hcg yavaş yükseliyor benim Kese de bozulmuş ama benimki daha yuvarlak bu doktorlardan bisi anlamak mümkün değil bence bekle beta hcg 2 gün ara ile yaptır ve başka doktora mutlak gozuk

Yani aslında çok düz benım gebelik keselerimde hep fasulye şeklindeydi . İçinin boş deme sebebi bu haftalarda içerde bi kalp atışı görmesi gerekirdi .
onu göremediği için böyle konuşmuştur .

Merhaba 7+4 gebeyim bugün bu keseyle karşılaştık doktor bebek gorunmuyor biseyler var kesenin içinde ama ne olduğu belli deil dedi. Sağlıksız olabilir dedi benzer durum yaşayan varmı bu hafta veya birazdaha ileri haftalarda
Merhaba canım agustos ayinda benzer durum yasadım betam 2 kat artmıyordu bir türlü ama azda olsa yükseliyordu kese rahimde gözükuyordu. 5+1 de kanamam basladı dr kurtajla hemen alalim dedi kurtaj olmak istemedim ve kendim evde düşük yaptım sonra 1 hafta daha kendi kanayarak onu attı içimde parcada kalmadı kurtaj olmamada gerek kalmadı. Dış gebelik değil rahimdeyse zaten kendi kendine kanayarak son buluyor gebelik vücut atıyor onu

Merhaba canım agustos ayinda benzer durum yasadım betam 2 kat artmıyordu bir türlü ama azda olsa yükseliyordu kese rahimde gözükuyordu. 5+1 de kanamam basladı dr kurtajla hemen alalim dedi kurtaj olmak istemedim ve kendim evde düşük yaptım sonra 1 hafta daha kendi kanayarak onu attı içimde parcada kalmadı kurtaj olmamada gerek kalmadı. Dış gebelik değil rahimdeyse zaten kendi kendine kanayarak son buluyor gebelik vücut atıyor onu
Malesef ben bugün 8 haftaligim bugün kürtaj olmam gerektiğini öğrendim

Malesef ben bugün 8 haftaligim bugün kürtaj olmam gerektiğini öğrendim
Hayırlısı olsun hiç üzülmeyin bende agustos ayında düşük yaptım şimdi tekrar gebe oldugumu öğrendim . İyi tarafından bakın ve demekki hamile kalabiliyorsunuz diye düşünün zor ve üzücü bir süreç biliyorum ama her şerde bir hayır vardır deyip sabretmek gerekli yarınların bize ne güzellikler getireceğini bilemeyiz

Kızlar ben de gittim yolk gördü ama kese bozuk dedi bakar mısınız üzüldüm ya

Eklentiler

• 1DE956C1-D236-43AD-9E56-698C9B6F1AE9.webp
    1DE956C1-D236-43AD-9E56-698C9B6F1AE9.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 320
Back
X