Kızlar doktor yolk kesesini alttan gördü ben sata göre 5. Haftayım ama o 6 haftalık dedi 6 hafta önce ilişkiye bile girmedik.kesenin görüntüsü biraz bozuk dedi bakar mısınız bi
Bozuk kese bilmiyorum da o hafta hesabı ilişkinin olduğu tarihten sayılmaz. Son adet tarihinden sayılır ya.Kızlar doktor yolk kesesini alttan gördü ben sata göre 5. Haftayım ama o 6 haftalık dedi 6 hafta önce ilişkiye bile girmedik.kesenin görüntüsü biraz bozuk dedi bakar mısınız bi
Sata göre 5 hafta 3 gün falan.haftaya bakalım dedi bilmiyorm yaBozuk kese bilmiyorum da o hafta hesabı ilişkinin olduğu tarihten sayılmaz. Son adet tarihinden sayılır ya.
Ben de 12 hafta önce ilişkim oldu ama 14 haftalık gebeyim şu an.
doktorun yorumu ne bozuk kese ile ilgili?
Sata göre 5 hafta 3 gün falan.haftaya bakalım dedi bilmiyorm ya
Yani evet keseyle ilgili bilginiz var mı pekitamam o zaman 6. Haftanın içindesiniz demek istemiştir. İlişkiniz 5 hafta önce de olmadı sonuçta :)
5+3 6 hafta demek zaten :) senın ılıskın 6 haftaa once olmus olmuyo 3+3 hafta once olmus oluyo gbelıgı adetten sayar da ayın ortasında yumurtlama dollenme olur.. :)) seklı duzelebılıyo sorunsuz ılerleyebılır stress yapma sen bekle 1 hafta:)Sata göre 5 hafta 3 gün falan.haftaya bakalım dedi bilmiyorm ya
Kendini her şeye hazırla sen. Önlemini al ama hazırlıklı da ol canım.Yani 2 ye bölündüm kesin düsecek diyorum bazen , bazen de iyi gidebilir diyorum allahtan ümit kesilmez tabi de kendimi hazırlamak istiyorum.Bu durumu yaşayanları merak ediyorum
İlk gebeliginde mi olduKendini her şeye hazırla sen. Önlemini al ama hazırlıklı da ol canım.
merhaba, şuan bende aynı durumu yaşıyorum doktor kese bozulmuş dedi 1 hafta bekliyorum arada lekelenme oluyor verdiği ilacı içmediğimde , sizin durumunuz ne oldu acaba merak ettimYani 2 ye bölündüm kesin düsecek diyorum bazen , bazen de iyi gidebilir diyorum allahtan ümit kesilmez tabi de kendimi hazırlamak istiyorum.Bu durumu yaşayanları merak ediyorum
Merhaba benim de kese şeklini beğenmemişti doktor düzensiz demişti ve ilk öğrendiğim hasta lekelenmelerim başlamıştı zaten bir hafta sürdü progesteron iğnesi Yaptırmama rağmen çok azda olsa devam etti bir hafta boyunca 6. hafta tektaş şeklinde kalp oluşumunu gördük kalp atımını vardı ama doktor hep umutsuzdu sağlıksız olduğunu söylüyordu. Ve yedinci haftada kalp atımının durduğunu gördük ve sonlandırdık. İlk üç beta çok güzel birbirinin iki katı devam ediyordu iki günde bir ama sonradan %50 55 artmaya başladı bu şekilde. Ben de grupta yeniyim ilk defa yazıyorum ama çok okudum araştırdım düzensiz kese düşüğün habercisiymiş bendeki kendiliğinden düşmedi ama sonuç olarak sonlandırdık histereskopi yöntemi ilemerhaba, şuan bende aynı durumu yaşıyorum doktor kese bozulmuş dedi 1 hafta bekliyorum arada lekelenme oluyor verdiği ilacı içmediğimde , sizin durumunuz ne oldu acaba merak ettim
bahsettiğiniz yöntem vakumla alma işlemi mi, büyük ihtimal benimde öyle olucak kese bozulmuş dedi çünküMerhaba benim de kese şeklini beğenmemişti doktor düzensiz demişti ve ilk öğrendiğim hasta lekelenmelerim başlamıştı zaten bir hafta sürdü progesteron iğnesi Yaptırmama rağmen çok azda olsa devam etti bir hafta boyunca 6. hafta tektaş şeklinde kalp oluşumunu gördük kalp atımını vardı ama doktor hep umutsuzdu sağlıksız olduğunu söylüyordu. Ve yedinci haftada kalp atımının durduğunu gördük ve sonlandırdık. İlk üç beta çok güzel birbirinin iki katı devam ediyordu iki günde bir ama sonradan %50 55 artmaya başladı bu şekilde. Ben de grupta yeniyim ilk defa yazıyorum ama çok okudum araştırdım düzensiz kese düşüğün habercisiymiş bendeki kendiliğinden düşmedi ama sonuç olarak sonlandırdık histereskopi yöntemi ile
Hayır vakumla olan kürtaj oluyor sanırım daha önce yapışıklık varmış rahimde bu yüzden histereskopi yöntemi ile yapışıklığı açmıştı aynı yöntemle alıyorum dedi anestezi altında. Sadece girip alıp çıkıyorum dedi çünkü kürtaj olsa vakumlu filan aylarca Rahimi dinlendirmem lazım ama bunun için vaktim yok.Ve kürtajdan sonra tekrar yapışıklık olma riski varmış bu yüzden kendi kürtaj yapmak istemedi zaten. Hiç korkmayın ve üzülmeyin ben daha önce hiç kürtaj yaşamadığım için çok korkuyordum nasıl olacak nasıl bitecek bir an önce bitsin ve ben önüme bakayım yenisi için hazırlanayım diye.Ama inanın uyandığımda hiç ağrım yoktu her şey olup bitmişti çok rahat atlattım.Ameliyattan sonra Rahimi temizlediğini tertemiz olduğunu ve çok başarılı geçtiğini söyledi cumartesi günü tekrar kontrole gideceğim.yani bu yöntem bana çok mantıklı geldi sizin de bu konuyu doktorunuzla konuşmanızı tavsiye ederimbahsettiğiniz yöntem vakumla alma işlemi mi, büyük ihtimal benimde öyle olucak kese bozulmuş dedi çünkü
İnternetten de bakmıştım ben Histereskopi ile gebelik sonlandırma diye bir şey var.Belki sizinki güzel devam eder inşallah gerek kalmaz.Ama olursa aklınızda bulunsun.Kemoterapi iğneleri ya da kürtajdansabu daha mantıklı bence.Adana başkent hastanesi nde yaptırdım ben pınar hanım.3150 gibi bir fiyat ödedim.bahsettiğiniz yöntem vakumla alma işlemi mi, büyük ihtimal benimde öyle olucak kese bozulmuş dedi çünkü
çok geçmiş olsunİnternetten de bakmıştım ben Histereskopi ile gebelik sonlandırma diye bir şey var.Belki sizinki güzel devam eder inşallah gerek kalmaz.Ama olursa aklınızda bulunsun.Kemoterapi iğneleri ya da kürtajdansabu daha mantıklı bence.Adana başkent hastanesi nde yaptırdım ben pınar hanım.3150 gibi bir fiyat ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?