Z zanya Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 56 0 36 Yozgat 13 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zanya #1 ARKADAŞLAR BİLEN DUYAN YAŞAYAN VARSA CEVAP VERSİN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİM KESNİN BOZULMAYA BAŞLADIĞINI SÖYLEDİİ kalp atışı var kanamam yada lekelenmem yokk böyle olupp bebeğin kucağına alan var mııı ne olurr
ARKADAŞLAR BİLEN DUYAN YAŞAYAN VARSA CEVAP VERSİN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİM KESNİN BOZULMAYA BAŞLADIĞINI SÖYLEDİİ kalp atışı var kanamam yada lekelenmem yokk böyle olupp bebeğin kucağına alan var mııı ne olurr
rafadantayfa Sen Benim En Kıymetlimsin Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 11.100 93 213 İstanbul 13 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zanya #2 İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.Bir sonraki muayeneye kadar dinlen dua et bol bol inşlalah rabbim bebeğini sana bağışlasın.
İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.Bir sonraki muayeneye kadar dinlen dua et bol bol inşlalah rabbim bebeğini sana bağışlasın.