Bozulmakta haksız mıyım? Siz ne diyorsunuz?

aylin_89

Oysa bizim evde gülen yok
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
222
34
118
Ankara
Hanımlar merhaba,

Diyelim ki erkek arkadaşınız tiyatroyla ilgileniyor ve oynadığı eski bir oyundaki resmini paylaştı ve altına da bir kız "Ahh o bakışlar, kalpleri yakardı :)" diye bir yorum yaptı. Bu arada kızı önceden gördüğünüzü ve erkek arkadaşınıza olan tavırlarından hiç hoşlanmadığınızı düşünün lütfen.

Tepkiniz ne olurdu? Sinirleriniz bozulur muydu yoksa takılmaz mıydınız?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

(Babamdan dolayı yaşadığım birtakım travmalar sebebiyle kıskanç bir yapım var. Bazen eften püften şeyleri de kafama takabiliyorum. O sebepten soruyorum, sizce bozulmakta haklı mıyım diye...)

---
Olay tatlıya bağlandı, ilgili mesajım 2. sayfadadır. İlgilenen herkese çoooook teşekkür ederim =))

Son düzenleme:
Kiz, arkadasina asiliyor. Ben olsam sinir olurdum ama belli etmezdim. "O bakislar benim" diye bir yorum yapardim. Islem tamamdir.

İnsan sevdiğini kıskanır. Buna güvensizlik diyen halt etmiş.
Elin kızı ağzının suyunu akıta akıta böyle bi yorum yapacak.
Ve benim sevdiğim o kızla görüşmeye devam edecek.
Kıyameti kopartırım.

o bakıslarda o kalpte benımmmm ucuncu bakıslar hade canım dısarı sacını basını yolmadan

Direk yorumu silerdim
Kiza da sevgilime birdaha yorum yazma diye de okkali bir msj atardim
Sevgilinin üstüne bosuna gitme o bu konuda masum bosuna ağzınızın tadını bozmayin

yada bazıları sevgılın oldugunu unutup salyalı yorumlar yazabılıyor sevgılım yazabılırdın ayyyy benım sevgılıme yapanı uçururum sınır oldum okuyunca o yuzden :))

eften püften bişey yokki ortada resmen kız asılıyor sevgiline...ben senin yerinde olsam başlardım kızla dalaşmaya "sen kimin sevgilisine böle yorum yapıyorsun die lafa başlardım neyalan sölim

Ben direkt erkek arkadaşımı aradım, yorumu silmesi ve kızı uyarması için. Kendisi uyumuştu, telefonuna bakmadı.
Ben de yorumu sildim.

Yemin ederim için rahatladı gereksiz yere kıskanmadığımı fark edince.
Sizce şimdi ne yapayım? Yorumu silmem yeterli olmuş mudur?

Bozulurdum elbette.
Kadınız ve kıskancız, kandırmayalım kendimizi

Erkek arkadaşının, "o bakışların sahibi var" yazma ihtimali varsa yazdır.

İyi yapmissinnn
Altına askım ne guzel cikmissin gibi bir de yorum yazabilirsin
Kiz zaten yorumun silindiğini görünce birde senin sevgilisi olduğunu öğrenince ahh o bakışlar diye depresyona girecektir merak etme:)

Ben olsam ben de bozulurdum
Sahipli erkeklere asılan kızlara buradan saygılarımı yolluyorum

kıskanmakta gayet haklısın bence ben olsam çok beter şeyler yapardım ona asılan kıza ne demeli, bi hal çaresine bak sen farketmişken

Bence en güzelini yapmıssın eline saglık :) :) ben olsam bende aynısını yapardım

Öncelikle yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.
Gelişmelerden bahsedeyim...

Israrla aramaya devam edince erkek arkadaşımı uyandırmış bulundum, açtı telefonu.
Konuyu anlattım, kızın yorumunu söyledim. "Allah allah, gerizekalı. Benim onunla ne alakam olabilir? Aklınca espri mi yaptı acaba?" dedi. Ben de kızı uyarmasını istedim. O da "Tamam hayatım, yarın senin yanında arayıp uyaracağım. Söz veriyorum." dedi.

Yorumlarınız için yeniden teşekkürler.
Bunaltmamak adına kıskançlık sebeplerimin mantıklı olmasına uğraşıyorum, sayenizde doğal olduğunu gördüm bu duruma bozulmamın.
Öpüyorum sizleri. İyi geceler hepinize.

kızla sen muhatap olma.erkek arkadasın uyarsın ve bence listeden silsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…