Bozuluyorum ama ya..

dnzistanbul

aşığım sana...
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
296
4
316
Diğer
Merhaba herkese.
Bebeklikten beri bir büyüdük arkadaşımla aynı okula aynı sınıfa gittik.
Her dönemimizde beraberdik.bazen kavga ettik bazen güldük ağladık.
Onun hayatında 4-5 kişi oldu bitti.benim ilk ve tekti.o şimdi 2 aydır çıktığı
biriyle sözleniyor.inşallah çok mutlu olur çünkü gerçekten çok seviyorum onu.
Fazla uzatmıyım işte arkadaşım bana sürekli;
ee seni istemeye ne zaman gelecekler
kaç sene oldu
bak benimki(sözlüsü)kaç senedir birlikteler bişi yapamadılar mı dah a diyo.
Bence evlenmek isteyen insan kendini sıkar diyo.falan filan
elimizden geleni yapıyoruz ama gücümüz bu kadarına yetiyo napalım.beyaz eşyamızı
aldık ödedik mobilyamızı alcaz şimdide.
Arkamızda onun ailesi (damadın)gibi zengin aile yok.
Normal şartlarda yaşayan insanlarız.
Yani benim üzüleceğimi bile bile niye bana sürekli ne zaman istiycekler diyip duruyo.
Bende bunaldım ama dolduruşa gelip sevdiğim insanı da üzmek istemiyorum.
BİDE BİRAZ ÖNCE KONUŞTUK BUYRUN OTURMAYA GELİN DEDİM.ANNEMLE KONUŞURUM CANIM GELİRSEK 9 DA KALKARIZ.
EE NİYE ERKEN KALKIYOSUN DEDİM.BEN ERKEN UYANIYORUM BİLİYOSUN 10 DA YATAKTA OLUYORUM ,E YÜRÜYCEZDE DEDİ.BEN HER GİTTİĞİMDE YARINI DÜŞÜNMEDEN OTURUYORUM ÇAĞIRDIĞINDA YANINDA OLUYORUM HEP.
Içimi dökeyim dedim işte anlatcak kimse yok off.

Son düzenleme:
Yazdığını anlayamamıştım başta. senin ilk ve tek aşkın olan, çok iyi ve sağlam bir ilişkin var, kız arkadaşın ise ayran gönüllü olup az tanıdığı biriyle görüşüyor.

boş ver canım söylesin o, önemli olan sağlam sevgi dolu içine sinen bir ilişki, hiç takma..Allah mutlu etsin seni

canım, arkadaşın senin ilişkine özeniyordu. belki kıskanıyordu da... kendi senden evvel sözlenince altta kalmamaya mı çalışıyor? eğer öyle ise ayıp. al karşına güzelce konuş.

iyi niyetli ama patavatsız bir kız mı? öyle ise gene al karşına üzüldüğünü söyle.

iyi niyetli, seni belki tahmin ettiğinden de çok seven bir kız ise, sen sevgilinle uzun zamandır çıkıyorsun ama daha bir resmiyet olmamasından dolayı sevgilinin seni üzeceğinden endişe ediyorsa böyle yapıyor olabilir. yani beyaz eşya sözlenmeden almaya da gerek yok. maddi durum için bekliyorsanız sözlüyken de olabilir... ama bekleyip parayı hazırlayıp söz-nişan-düğün peşpeşe de olabilir tabi. ilişkinizle ilgili korkuları olmasına sebep var mı? eğer öyle ise de al karşına konuş açık açık.

sana geldiğinde erken kalkmak istemesinde bir şey yok ki. sen de geç saate kadar oturmak zorunda değilsin ona gidince. yakın arkadaşlarıma ben de derim uykum geldi kalkacam diye. hatta bak benim kocam uykusu geldimi evde misafirimiz bile varsa izin ister gider yatar:) görümcemle eşimi ilk ağarlayışımızda dahi uykusu geldi bıraktı bizi salonda gitti :)) yani bazı insan öyledir alınma buna. ama evlilik meselesi neymiş öğren.

Son düzenleme:
Back
X