Benim de yüksekti bdp 3 hafta kadar , bazen hc de 2-3 hafta yüksek çıkıyordu. Bebeğim doğalı 1 ay oldu ama kafa boyutu ölçüm olarak da görsel olarak da gayet normal, hatta çoğu şapka olmuyor büyük geliyor :)
Benim de yüksekti bdp 3 hafta kadar , bazen hc de 2-3 hafta yüksek çıkıyordu. Bebeğim doğalı 1 ay oldu ama kafa boyutu ölçüm olarak da görsel olarak da gayet normal, hatta çoğu şapka olmuyor büyük geliyor :)
Bizim bacak ve karın 2 hafta geri, kafa ölçümleri 2-3 hafta ileri çıkıyordu :)) kafa ölçümünü doktorlar da dert etmiyor genetik oluyormuş genelde. Ölçümleri ben de çok dert etmiştim yazık bebeğe stres yüklüyoruz sadece :)
Valla öyle sadece stres içindeyim ,sevinemedim bı turlu düşünmekten arastrmaktan ..dün doktora gttim bacak 3 hafta geride hala kısa boylu olucak diyor ..bnde başka sorun olmasın iyi olsun diyorum bakalım hayırlısı Allah'tan ...canm bebeğinin boyu ve kilosu kaçtı doğduğunda ..
Bizim bacak ve karın 2 hafta geri, kafa ölçümleri 2-3 hafta ileri çıkıyordu :)) kafa ölçümünü doktorlar da dert etmiyor genetik oluyormuş genelde. Ölçümleri ben de çok dert etmiştim yazık bebeğe stres yüklüyoruz sadece :)
Merhaba bende 36+2. Haftamdayım bundan 1 ay önce su gelme şüphesiyle hastanede yattım şükür susyum gelmemeisti.Ancak ondan sonra sürekli olarak perinatolojiye muaneye yonlendirildim. Ilk karnı 2 hafta küçük dediler baş çevresi için bisey demediler. Şimdi de karin çevresinin küçük olmasını takmıyorlar kafası 39 hafta çıkıyor dediler. Çok korkuyorm. Bu haftada başka bir doktora gittim o da kafasını 37+1 ölçtu. Karin çevresini de 34+2 normal dedi ama öyle kafam karıştı öyle korku içindeyim ki yazarken bile ellerim tittriyo. Bu durumu yaşayan varmı. Ne olcak şimdi asimetrik mi olcak. Hasta mı olcak bu düşünceler yüzünden kolum kalkmiyor Kim doğru ölçütü kim yanlış anlamadm kafası büyük mü, karnı küçük mü o kadar kötü bir durum ki