braketlerimle başım dertte

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
kızlar merhaba,
dün sabah dişerime şeffaf braket taktırdım. şimdilik üst 8 tanesine takıldı. köpek ve azı dişine denk gelen braketlerin uçları sivri. dudağım mahvoldu. mum kullanıyorum ama çok yara oldu. bu durumu yasayanlar var mı?

Diş teli takanların klasik sorunu Alışacaksın zamanla Benim doktorum mum ve küçük bir krem vermişti sızlasa süreyim diye sürünce iyi geliyordu uyuşturuyordu ama kremin adını unuttum çok oldu tellerimi çıkaralı

ilk başlarda olur böyle şeyler ama çok mum kullanma ki braketlere çabuk alışabilesin

Korkutmak gibi olmasın ama henüz o yaraların, acıların başındasınız
Onların denk geldiği yerler yarıldığı için çorba ve yoğurtla beslenmiştim ben ilk zamanlar.
Mum yoktu ama bende, çok yara olmuştu ağzımın içi.
Aşağı yukarı iki ayda hemen hemen alışmış olursunuz.
Bu sürede çektiğiniz bütün acılar normal.

Sadece bir kaçının ucu sivri ve diğerlerinden fazla sıkıntı yaratıyorsa doktorunuzla bir görüşün.

bu ilk tel kullanısım degil aslında, cocukken damaklı kullanmıstım. braket yoktu tabi.
o sivri şeylere agzım nasıl alışacak, nasır mı tutacak?
şaka maka çok fenayım:18:
altlar da mı yara olacakkk?

braketler yüzünden iltihap kaptığını bile bilirim ağzımın içinin, ama yaklaşık bi yıldan sonra bi yara sızı olmadı. tellerim çıkalı bir hafta oluyor şimdiden çok özledim, plak daha can sıkıcı.......

benim şu an üst çenem de var.
ve yaralarım acıyor.
açıkçası tam alışıyorum yaralara telleri oynattığı zaman yarım saat içinde benim ağzımda yaralar oluyor.
alışaktan başka yapılacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…