Kişisel Bakım Ürünleri Braun 9521 epilatör nasıl ?

lilyum27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
3
-1
1
32
Selam kızlar ,

Trendyol da braun 9521 epiltör gördüm.Arkadaşlarım bu epilatörün iyi olduğunu söylediler.Fakat ben kararsız kaldım.Markanın iyi olduğunu biliyorum.Ama sizlerinde yorumlarını veya kullananların düşüncelerini yazarsanız sevinirim canlar :) <3

Canım selam, ben almıştım bayağı oluyor alalı ve çok memnun kaldım. İnternetten almıştım çünkü daha ucuz oluyor sonuçta braun bilinen bir marka bence pişman olmazsın canım :) umarım memnun kalırsın :)))

Canım selam, ben almıştım bayağı oluyor alalı ve çok memnun kaldım. İnternetten almıştım çünkü daha ucuz oluyor sonuçta braun bilinen bir marka bence pişman olmazsın canım :) umarım memnun kalırsın :)))
canımmm teşekkür ederim .tüy almada başarılı mı :)

Selam kızlar ,

Trendyol da braun 9521 epiltör gördüm.Arkadaşlarım bu epilatörün iyi olduğunu söylediler.Fakat ben kararsız kaldım.Markanın iyi olduğunu biliyorum.Ama sizlerinde yorumlarını veya kullananların düşüncelerini yazarsanız sevinirim canlar :) <3

Bende denedim ama çok sert çekiyor ve asla önermiyorum. İnanmazsınız sakallarım gürleşti bunu kullandıktan sonra.

braun 9521 epiltör mü aman sizden uzak dursun ....

Bende denedim ama çok sert çekiyor ve asla önermiyorum. İnanmazsınız sakallarım gürleşti bunu kullandıktan sonra.

braun 9521 epiltör mü aman sizden uzak dursun ....
teşekkürler canım :)

Dedim ki; bir firmaya vermişsiniz çalışmayı, ellerine yüzlerine bulaştırdılar, hem beceriksizler hemde işi bilmiyorlar. Amatörler ile çalışırsanız böyle olur .

Hayır firmanız o kadar yüzsüz ki patron müsvetteniz ile de görüştüm haberim yoktu ekibi uyarırım dedi. Fakat anladığım kadarı ile patron filan yok 1 tane lavuk kendi çalıp kendi oynuyor.

Back
X