• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun mu, Remingtonun Saç Düzleştiricisi mi?

TAUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
145
24
98
Merhaba arkadaşlar. Düzleştiri markasına karar veremedim. Braun serisinin en iyi düzleştiricisi önerisi olan var mı aklımda remingtonun 9500 var ama önerilerinize açığım.:super:

benim önerim 2 buçuk yıldırı kullandığım Philips Saç Düzleştirici HP8361/00 bu ürün olur :)

benim önerim 2 buçuk yıldırı kullandığım Philips Saç Düzleştirici HP8361/00 bu ürün olur :)

cnm bende braun var kablosu yandı suan yenı duzlestırıcı almayı planlıyorum. bana da phılıps onermıslerdı. buyuk ıhtımalle phılıps alıcam . memnunmusun.?

cnm bende braun var kablosu yandı suan yenı duzlestırıcı almayı planlıyorum. bana da phılıps onermıslerdı. buyuk ıhtımalle phılıps alıcam . memnunmusun.?
Canım benimde kablosu kopmustu yınede kullanmaya calısyordum ve şuan tekrardan ürün almam lazım ama 2 buçuk yıl kullandım ve ciddi anlamda memnun kaldım ama şuan benım dahi aklım karışık çünkü REMINGTON S8590 SAÇ DÜZLEŞTiRiCi bunu almayı düşünüyorum ama gönlüm hala diğer üründe
PHILIPS HP8361 PROCARE KERATiN SAÇ DÜZLEŞTiRiCi yani bu ürün ama 2 güne kalmaz alıcam bakalım no olucak :)

Canım benimde kablosu kopmustu yınede kullanmaya calısyordum ve şuan tekrardan ürün almam lazım ama 2 buçuk yıl kullandım ve ciddi anlamda memnun kaldım ama şuan benım dahi aklım karışık çünkü REMINGTON S8590 SAÇ DÜZLEŞTiRiCi bunu almayı düşünüyorum ama gönlüm hala diğer üründe
PHILIPS HP8361 PROCARE KERATiN SAÇ DÜZLEŞTiRiCi yani bu ürün ama 2 güne kalmaz alıcam bakalım no olucak :)

tekrardan bıldırırmısın canım kullandıgında .. remıngton alacaksan sonucları bıleyım :))

tekrardan bıldırırmısın canım kullandıgında .. remıngton alacaksan sonucları bıleyım :))
Merhaba canım sanırım alışkanlığımdan vazgeçemedim ve PHILIPS HP8361 PROCARE KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ aldım :)

Bende remington var çok memnunum, saçım boyalı olmasına rağmen çok da yıpratmıyor saçımı ama braun u bilmediğim için kıyaslama yapamam ama remington dan çok memnun olduğumu söyleyebilirim ;)

sanırım bende phılıps alıcam cok ovuyorlar :)) memnunsun degıl mı denedın mı
Denedim canım tek kelime mükemmel ve sonic özelliği titreşim özelliği var bence mükemmel düzleştürdim bugun 3. gün keşke fotograf atabilsem :)

Denedim canım tek kelime mükemmel ve sonic özelliği titreşim özelliği var bence mükemmel düzleştürdim bugun 3. gün keşke fotograf atabilsem :)

cnm bende aldım phılıpsın :)) denemedım henuz ama senın aldıgını aldım sonundaaa :)))

Back
X