Tombuldut Emir kipine alerjisi olan o insan. Kayıtlı Üye 1 Aralık 2014 1.571 9.385 208 6 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Tombuldut #1 Kızlar ben braundan bu düzlestırıcıyı aldım eve geldım arastırdım ozellıkle boyalı saclar ıcın dıyo benım sacım boyalı degil ordada dıkkat etmemısım bunu kullanan varmı illa boyalı sactamı etkılı bı aydınlatın benı ((
Kızlar ben braundan bu düzlestırıcıyı aldım eve geldım arastırdım ozellıkle boyalı saclar ıcın dıyo benım sacım boyalı degil ordada dıkkat etmemısım bunu kullanan varmı illa boyalı sactamı etkılı bı aydınlatın benı ((
D DenizYildizi Nirvana Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 633 32 643 6 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Tombuldut #2 fark etmiyor canım kullanabilirsin herkes çok memnun için rahat olsun
Tombuldut Emir kipine alerjisi olan o insan. Kayıtlı Üye 1 Aralık 2014 1.571 9.385 208 6 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Tombuldut #3 DenizYildizi .!.: fark etmiyor canım kullanabilirsin herkes çok memnun için rahat olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için canım Bırazdaha arastırdım herkez olumlu alıyorum umarım begenırım
DenizYildizi .!.: fark etmiyor canım kullanabilirsin herkes çok memnun için rahat olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için canım Bırazdaha arastırdım herkez olumlu alıyorum umarım begenırım