Braun Silk Epil 5 / 5580-5380-5280 hakkında görüşleriniz

sizce hangisi 5580-5380-5280

• 5580

OY: 4 66,7%
  • 5380

OY: 2 33,3%

• Ankete Katılan
    6

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Selam kızlar,epilasyon ürünü alacağım ama hangisi alsam bilemedim.Yıllardır kullandığım üründe Braundu ama eski modeldi ve bozuldu.Bu yüzden özellikle Braun ve Philips ürünlerine yoğunlaştım...Braun 7 almayı düşünüyordum fakat kullanıcı yorumlarında şarjın dayanmadığı okudum ve vazgeçtim.....Son kararım Braun Silk Epil 5 ve ürün kodlarıda 5580-5380-5280.....

Bu ürünlerden herhangi birinden bilgisi olan olumlu yada olumsuz düşüncelerini benimle paylaşırsa sevinirim...Şimdiden teşekkürler:71:

ankete 5280 yazmayı unutmuşum siz mesajla bildirin lütfen :44:

Son düzenleme:
25 kişi bakmış ama kimse cevap yazmamış kimsenin mi bilgisi yok ya gerçekten...
bu kadar mu zor cevap yazmak..........

ben yaklaşık 7-8 yıldır braun kullanıyorum ama, artık yenilemek istiyorum,
geçenlerde anneme verdim (şunu da belirtmeliyim; bukadar yılda tık demedi, bu nedenle tabiki yine braun alıcam).

ben 5580 dedim

(5280de olan "epilasyon başlığı ve düzeltme başlığı yok ama,

Hassas bölge başlığı ya da kapağı
Koltukaltı ve bikini bölgesine mükemmel uyum sağlar.

Yüz başlığı ya da kapağı
Yüzdeki istenmeyen tüylerin alınması için.

Verimlilik kapağı
Hızlı epilasyon için maksimum cilt teması sağlar" var).

valla bunlar tam olarak ne işe yarar onu da bilemiyorum.

young beauty5185i de inceliyorum, çok belirgin bir fark göremedim.

bir de haftasonu fırsatım olursa fiyat ve çalışırken çıkardığı ses bakımından inceleyip tam karar vericem.

ayy amma yazdımmm...

braun silk epil 7 7380 aldım ben 3-4 gün önce ve şarjlı değil 7 serisinin hepsi şarjlı değil yani 7380i de düşün derim...

Ben de hafta sonu 7380 aldım,barun bukle maşası da hediyeydi 300 tl verdim,uygun mu almışım sizce

ben 5580 kullanıyorum, gayet memnunum, mesela büyük başlığı ile bacaklarımı aldıktan sonra bir küçük boy başlığı ile tekrar üzerinden geçince arada kalmış kısa olanları da toplayabiliyorum. ancak yüz için olan aparatını hiç kullanmadım, yüze makine sürmek nasıl olur bilemiyorum :26:

5185 - Silk-épil 5 Young Beauty ürününü dün büyük bir indirimle eşim almış bana haber vermeden :26:

acaba aranızda bu ürünü kullanan varmı nasıl sizce

nedense hep bu makinelerden tırsmışımdır ,özellikle çıkardığı sesler beni hep iter ama ahh şu kadınların çektiği çile güzel olmak içinde bunu yapmak gerek sizce tamamen pürüzsüz yapıyormu en azından jiletten daha farklı yapıyormu :44::44:

5280 viyanadaki mağazalarda sadece bacaklar ve vücut için kullanabilirsiniz diye not düşmüşler... Anlamıyorum TR dekilerden farklı mı bir aparatı eksik mi bunun şimdi ya of :( almam lazım bi kaç güne. benim merak ettiğim acaba en minik kıllarıda alıyormu?

Back
X